Diskre(pan)cija

petak , 19.02.2016.

"Pozdrav dečki!

Potajno vas pratim već neko vrijeme i možda bih se čak i odlučila uposliti vas, ali kao udanu ženu me brine pitanje diskrecije. Ne pada mi na pamet da si napravim problem za čitav život zbog par sati igranja. Kako možete osigurati potpunu diskreciju?

D."


Odgovara Toni:

Draga D., upravo je apsolutna diskrecija prvo i zlatno pravilo našeg rada. Time ne štitimo samo naše klijentice, već i sebe. Živimo u vrlo emocionalno i seksualno licemjernom društvu koje se kao bavi moralom, čistunstvom, bračnim vrijednostima... dok simultano muževi mlate žene, žene verbalno masakriraju muževe, državom vladaju moralno nakazne osobe itd. Mi smo tu samo da damama ublažimo žestinu svakodnevice, monotoniju, ispunimo neku maštariju čija neispunjenost ih frustrira...
To činimo apsolutno savjesno, profesionalno i diskretno.

U nadi da ćemo se čuti, velika pusa od nas!

Sretno i vama!

ponedjeljak , 15.02.2016.

Jučer nam je bio najzaposleniji dan ove godine pa zato s malim zakašnjenjem - sretno Valentinovo! kiss


We

You!

50 nijansi Tonija

utorak , 09.02.2016.

Imam jednu stalnu klijenticu, uvijek besprijekornu i u kasnijim 40-tima. Udana za jednog našeg saborskog zastupnika koji je pak prezauzet uživanjem u svojim beneficijama (čitaj: natezanjem 20-godinjakinja koje vole skupe stvarčice) da bi se bavio svojom gospođom. Dama u punom smislu te riječi. Posebno mi je draga zbog svoje otvorenosti i izravnosti. Čim smo se upoznali ukratko je izložila svoje želje i ciljeve, što uvelike olakšava stvari. Rekla je doslovno: "Nisam svršila preko 20 godina. Želim da me podsjetiš na taj osjećaj."

Problem sa svršavanjem kod žene je uvijek i bez iznimke - u glavi. Uglavnom se radi o nedostatku pažnje od njihovih lošijih polovica. Sve što takva žena treba je da se potrudiš oko nje, da izbjegavaš mehaniku i brzanje. Ako je uspiješ dovesti do orgazma u glavi, mačkica će svoj dio odraditi bez greške. Zato nikada ne preskačem masažu, maženje, pregibe... To je ključ, opuštanje i prepuštanje. Čisto psihološka stvar. Kada u tome uspiješ, prvo svršavanje je samo pitanje istraživanja jezikom, praćenja točaka i tempa koji joj odgovara. Kad pogodiš tu kombinaciju, svaki sljedeći je uhodana glazba.

Većina žena želi pažnju koja uključuje nježnost. No neke žene vole stvari malo drugačije. Tako sam proveo preko sat vremena baveći se ovom predivnom damom: masaža, lagano maženje, senzualno skidanje, lickanje... the whole nine yards. Vidim da joj je ugodno, topla je, vlažna, uzdasi su tu... Ali nije to to, nema pomaka, ne idemo prema finalu. A seks je kao biznis: ako ne napreduješ - nazaduješ. Stvari vrlo brzo postanu dosadnjikave.

Krenem rukama prema gore, a ona ih usmjeri prema svom vratu. Tada mi je postalo jasno...

Uhvatim ju za bokove i bacim na trbuh. Podignem guzu lagano u zrak i pljesnem ju punim dlanom. Taj šokirani izraz lica neću nikada zaboraviti. yes
Ali široki osmijeh mi je davao do znanja da sam napokon pogodio prekidač u njenoj glavi, onaj koji pokreće skrivane želje i slatke tajne...

Čvrsto sam ju zgrabio za guzu i jezikom povukao od klitića do međice. Sva je pretrnula, počela se topiti kao bubi usred kolovoza... Pomislio sam: "To je to." Obrađivao sam ju jezikom odostraga, a ruke su mi lutale preko zacrvenjene guze, uz trbuh, do bradavica pa nazad... niz stražnju stranu bedara i ponovo na guzu. Taman kada je pomislila da je to čitav scenarij, nadvio sam se nad nju, uhvatio ju za kosu i lagano dlanom pljesnuo po mokroj maci. Glasno je zastenjala, okrenula se prema meni i samo rekla: "Još!"
Recept koji valja ne treba mijenjati: punim dlanom, jednom po guzi, jednom po pičkici. Pa hlađenje jezikom. Pa opet...

Kada se počela tresti, dlanovima sam uhvatio to čvrsto malo dupe i počeo ju ševiti jezikom. Nikad joj to ne bih priznao, ali bio sam tvrd kao kamen. Noktima je nabrala plahtu kraj sebe, zabila glavu u jastuk i vrišteći tako svršila da sam osjetio svaki grč mišića na svom jeziku. Na kraju se zadihana samo ispružila i počela sama sebi smijati jer joj se bedra nisu stala tresti još par minuta nakon orgazma. Kraljica.

What a rush...

Glumatanje

četvrtak , 04.02.2016.

Ne riješava problem, samo ga produbljuje. Ti i dalje varaš, i dalje ne uživaš.
On i dalje živi u zabludi, i dalje ne uči.

No winners in faked orgasms.


(dumpaday.com)

Međuzemlje

ponedjeljak , 01.02.2016.

PIŠE: MARKO

Recimo da iskačeš iz balkanskog prosjeka i u krevetu pristupaš ženi s nekim konkretnim planom i ciljem (osim isprazniti se i izvaliti na bok kao govedo). Recimo da si oralno nadaren, kreativan i znaš što radiš kada usnama kreneš u napad na njene prepone. Ne zanemaruješ teasing, pregibe, usmine... bravo!

Ipak, jedno moćno oružje možda ne koristiš - međicu. To je onaj mali djelić kože između mace i guze, a skriva milijune živčanih završetaka i na dodir vrhom jezika većini cura diže puls na 300. Učini to područje sastavnim dijelom u strategiji izluđivanja, dosadnjikavo ljubljenje usmina ili lickanje klitorisa u jednoličnom tonu presijeci lupkanjem jezikom po međici i prati reakciju.

U većini slučajeva će se dogoditi ono mazno izvijanje bokova i slatko stenjanje koje toliko volimo čuti... Također time možeš pojačati efekt orgazma. Kada usred svršavanja klitić postane preosjetljiv potegni jedan lijepi lagani liz uz međicu i definitivno ćeš biti zapamćen. wink



(tumblr.com)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.