Crusader

  listopad, 2004 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga



Crusader:


EEEEEE tu ima svašta
Od gluposti do mudrosti
Od muke do smijeha
Od :-)))))))) do :-((((((
Vjeruj u Boga u sebe i u druge

Crusader ICQ: 247-001-393

Linkovi
Praying crusader


crusader:

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Informationi
Crusader is a restricted area. Authorised personel only

Username:

From Go-Quiz.com

čitaaaaaaaaaam koooolkkooooooo stiigneeeem jer tako ste coooool ljudi
mala balafa ifa
Daybreak
nemiri
LaMargot
vertigo
smokic ili "M"
ja licno i personalno
Mache
ivva
starosjedilac
Ida
*Dumnica :-)))*
Mjauuuuu
imame-nemame
Ra
carrie
Amorfia
13
A__ction girl
eewa
Explode
Twisted





CCuddly
RRealistic
UUnreal
SSloppy
AAstonishing
DDelicious
EExtreme
RRadiant

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com

28.10.2004., četvrtak

Ludnica

Ako poželite otići od kuće, nije to baš tako lako.
Živim u trosobnom stanu sa starcima i bratom kojeg hormoni pucaju 100%. Meni pucaju živci, a valjda i starcima nešto puca. U zadnje vrijeme mislim da im puca ona stvar. Svaki dan ovdjje je dernjava ,valjda i susjedi misle da je to zoološki vrt, a ne stan u kojoj živi "normalna" obitelj. Ajde da imamo neku normalnu komunikaciju to bi nekako i rješili, ali ovdje jednostavno nema komunikacije ...ali ima psovanja, deranja, bacanja...Recimo konkretan primjer moj burajz dok uči psuje, priča sa sobom i psuje, niko mu ni riječ ne kaže dijete je u pubertetu. To je normalno i posve uobičajno kad nas sve pošalje u p.m. gleda tv do 5 sati ujutro i sljedeći dan ne mora ići u školu jer kao premoren je. Od gledanja big-brother sranja i pornića cjelu noć. Vjerujte mi ljudi ne spavam već noćima, postat ću kao onaj iz Insomnie kojeg lovi al paccino(williams r..) Ali moji i dalje smatraju kako se on razvija ,otkriva svoje tijelo. Ma daj molim vas, kakva otkrivanja...otkriva da je debilan. Takav buran pubertet ja nisam imao. Vjerujem da su i moji starci u svojevrsnom pubertetu, stara u polubilačkom pms-u koji kod nje traje cijeli život...doduše od moje pete godine. Stari...stari je flegma, hladovina potres i požari njegovom selu ništa ne mogu, jer on je vatrogasac mirko junak našeg primitivnog sela. Kad treba nešto rješit dođe i zaleče se na mene. Kao sav se uspiri i krene ko fol da će me udarit..ok stari znam da si nekad bio tarzan, ali daj dooosta je sada. Stara ili da je zovem PMS dođe u moju sobu sat vremena prije nego što će mi doći legosi i pobaca sve...DOSLOVNO SVE stvari iz ladica ormara, skrivenih pretinaca, ama sve nasred moje sobe. Dođem u sobu sa legosima a ono vulkan usred moje sobe. I onda urlam na nju ona na mene, ljudima neugodno ....susjedi ma oni osavno znaju da smo opaljeni sto gradi. Ili recimo burajz me izaziva, izaziva i pokušavam ga ignorirat...al ne moš toliko da netko može biti bezobrazan. Pa pljas udarim mu šamarčinu ,a on se dere kao da svinju kolju. Ajd da on to muški otrpi, ali ova moja sestra...a ne brat urrla i zapomaže...Naravno dolaze starci kao krvnici i počinju ...stara baca , a stari tarzan se zaleće na mene.
Vjerujte pokušao sam sve....pa lagano ja kažem:"pa dajte da se dogovorimo , da rješimo..." a stara po svom klasičnom pa odseli se ili ...daj prestani pričat gluposti, ti stvarašprobleme.
I tako odlučio sam da se odselim, ali kad sam vidio cijene stanova fras me strefio. Preružno, preskupo...jer i ako se odselim smanjit ću šanse za uspješan završetak školovanja (mada moji tvrde da imam PREIDEALNE uvjete za rad) i glupo bi bilo tražit novce ako sam već otišao. Tako trpit ću još 2.god. pa ako uhvatim posao bit će bolje, a možda se i oni promjene što čisto sumnjam
- 20:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>