Crna svjetlost

28.04.2018., subota

Kos i Garfild

Ovaj moj prijatelj je mačak Garfild je pravi zafrkant. I danas se je motao oko mojih nogu kada sam štihao na vrtu. Da sam morao paziti da i njega ne zaštiham u zemlju. A kad mu je dosadilo onda se je zavalio ispod nekog mladog lješnjaka i drijemao. Dok sam ja štihao i mučio se da si pripremim taj dio za sadnju krumpira. Kojeg ove godine ću nakon dugo vremena sam pokušati uzgojiti. A kako se je Garfild izvalio možete vidjeti na fotki.A danas me je iznenadio i posjetom ovaj mali kos. Ne znam kako, ali shvatio je i nanjušio nekako da bi si lako na ovom sveže zaštihanom dijelu mogao naći neku glistu. I uspio ju je naći i odletjeti. Kasnije sam ga još jednom uslikati i naganjao sam ga po vrtu. Ali nikako nije želio ostati miran. Pa mi je prilika za dobrom fotkom pobjegla sa njim. A i njega možete vidjeti na ovoj fotki, jer samo sam nju uspio snimiti, par trenutaka prije nego je uhvatio glistu i pobjegao.Na žalost nisam imao prilike snimiti kako mi se Garfild mota oko nogu kada sam danas štihao i pomaže mi oko štihanja. Jer nisam imao nikoga tko bi nas uslikao. Jer ponekad ima lijepih scena kada mi se mota oko nogu Garfild, da se im moram nasmijati. Ali što ćeš, tako to. I drago mi je da bar njega ovo proljeće imam na vrtu da mi pravi društvo. I da mi je samo još jedan poticaj da idem na vrt. Jer Garfild mi je predivan. I nadam se da će naše prijateljstvo potrajati.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: garfield, vrt, krumpir


- 21:30 - Komentari (6) - Isprintaj - #

24.04.2018., utorak

Opuštajući radovi i druženje

Uz sve obaveze koje imam u zadnje vrijeme dosta sam okupiran ovim svojim mačkom Garfildom. I svaki dan me dočeka kada dođem na vrt. I svaki put me nekom svojom vragolijom nasmije ili iznenadi. Danas nije baš želio da jede iz one posude u koju mu stavljam hranu. Mali vražičak je nanjušio da ju nisam oprao. Pa valjda nije želio da jede iz prljave posude. Mali gospodin se je umislio. Jer je nisam oprao. Pa se valjda ljutio. A možda je bio i sit, jer je negdje dobio hranu. Tko bi ga znao.

Ali ipak i dalje se družimo. I pomaže mi oko štihanja greda. I danas je opet kopao po onom dijelu koji sam već obradio. Tako da smo stvarno postali vrtlarski par koji uživa u ovim lijepim i vrućim danima na vrtu. Čak me tjera da se u pauzama igram sa njime i da se malo odmorim od posla u vrtu. I vidi se još da je zaigrani i traži pažnju od mene. Ponekad se malo naljuti pa ode nekud, pa se vrati i opet mi pravi društvo. Imati macu za društvo je predivno iskustvo. Koje me opušta i tjera umor od mene. Kao i ova obrada vrta.

Znam da sam vam već dosadan sa ovom mačkom i vrtom. Ali trenutno mi je pisanje o ovim temama najinteresantnija tema. Posebno ovo druženje sa Garfildom. Druženje koje tjera neku tjeskobu i depresiju od mene. I pomaže mi da se malo opustim i odmorim. Jer zadnjih dana me dosta drži taj neki umor od svega. A i samo obrađivanje vrta također. Jer nekako imam dojam da zemlja iz mene izvlači taj umor i depresiju i tjeskobu. I što ne znam kako da objasnim. Izgleda da nešto takvo izvlači iz čovjeka sve ono negativno. I tjera ga da ne bude toliko umoran i tjeskoban. I opušta ga.

A i ono što voliš raditi nekako te opušta. A i to druženje sa mačkom isto. I stvarno ima neke istine u tome da mačke utječu pozitivno na čovjeka. A i ribice u akvariju. A za ostale životinje ne znam. Jer nemam neko iskustvo sa njima, kao sa ovom mačkom i ribicama.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: mačak, garfield, vrt


- 21:39 - Komentari (3) - Isprintaj - #

21.04.2018., subota

Majčina dušica

Nedostaje mi čitanje knjiga. Već skoro 4 mjeseca nisam ni retka pročitao. Ponajviše zbog posla. Ali i zbog nekih privatnih obaveza. A sad kada je došlo vani lijepo vrijeme i njime radovi u vrtu, još manje imam vremena za čitanje. Jer zbog posla dođem sav umoran kući, pa dok si nešto uradim po kući, obavim kratki i brzinski šoping, te malo i na vrtu nešto uradim, dan projuri i već polako moram na počinak. Dani jednostavno prolete kad imaš puno toga za obaviti, a malo vremena. Ali već ču i za ponovno čitanje knjiga naći vremena.

Danas sam si nabavio sadnice majčinu dušice i smilja. Nisam ih još posadio u vrt, već u neku veću teglu. Da vidim kako se moram brinuti o njima. Pa ako ću imati uspjeha i još malo proučim o njihovom uzgoju i svemu ostalom, možda ih preselim na vrt. I tamo ih počnem uzgajati. A vrt je sav u proljeću. I posla ima i previše. Na žalost ostao sam bez onih špina, margareta i krizantema. Izgleda da ih je onaj jedan mraz prije Uskrsa uništio, pa ću morati da si nabavim nove sadnice ove godine. I početi iznova ih pokušati održati. Srećom nisu baš skupe sadnice, pa ću si ih moći priuštiti.

Garfild mi je i danas pomagao u vrtu. Ali je bio dosta nestašan, jer sam kosio ručnom kosom. Pa sam morao biti pažljiv da i njega ne pokosim ili ozlijedim. I danas je izvodio neke svoje vratolomije po vrtu. Danas je naganjao neke kukce ili što li već je bilo. A neko vrijeme se ja zavalio pod ruže i uživao u hladu koje su ruže pružale i taj mali nestaško je sa užitkom me promatrao kako se ja mučim oko košnje. I još k tome na svježe zaštihanoj zemlji ispod ruža. I baš uživa u toj svježe zaštihanoj zemlji.

A evo i fotke na kojoj možete vidjeti kako Garfild uživa u hladu dok se ja mučim na suncu sa košnjom.
Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: garfield, vrt, majčina dušica, smilje


- 21:16 - Komentari (3) - Isprintaj - #

16.04.2018., ponedjeljak

Garfild i uznemirujući poznanik

I večeras sjedim pred kompjuterom i razmišljam što da napišem u ovom tekstu. O vrtu mi se ne da baš pisati, jer nema ništa novo. Jednostavno jedva stižem da išta uradim. Unatoč nekom trudu da si nađem vrijeme, nikako da ga nađem i stalno mi bježi kroz prste. Razapeti sam između poslovnih i privatnih obaveza. Dobro je s jedne strane da samo tjeram jutarnju smjenu. I nekako sam se navikao da samo ujutro radim. I to mi se sviđa. Popodne me neke privatne brige mi oduzimaju vrijeme da odem na vrt. Ali ipak uspijevam da ulovim malo vremena da nešto uradim i na vrtu.

U subotu me je jedan poznanik razljutio. A razljutio me time da me je ujutro dok sam bio na poslu već počeo gnjaviti i moliti da dođem pomoći u neku socijalnu samoposlugu pomoći. Nisam protiv toga da pomognem, ali jednostavno ne stignem i već sam imao planirano što da obavim to popodne. Tako da sam mu grubo morao odgovoriti da me pusti na miru, jer da sam imao vremena već bih se prije javio i ne treba me još on gnjaviti oko toga. Jer imam i ja svoje neke brige i obaveze kojima se moram posvetiti. Čak me je jednom prilikom i oko 22 sata gnjavio da idući dan dođem nešto pomoći. Što me je samo dodatno uznemirilo, jer sam u to vrijeme već sam sav jadan od umoran od posla bio taj dan i onda se pojavi on sa gnjavažom da dođem volontirati idući dan. A ja imao neke obaveze da riješim taj dan, koje nisam mogao odgoditi. Što pokazuje kakva je osoba, da ne poštuje tuđe vrijeme. I da ne zna za neki bonton da se u to doba ljude ne gnjavi sa nečim takvim, osim ako nije od životne važnosti. Ajde razumio bih da me je molio da mu pomognem oko vožnje nekog njegovog u bolnicu hitno zbog bolesti. Razumio bih to da me moli. Ali za ostalo nije od tolike važnosti. A glumi nekog velikog vjernika. Ako si vjernik onda bi morao poznavati neke osnove bontona i pristojnosti. I znati nekog reda.

Mačak Garfild i dalje me s veseljem očekuje. Jer već pomalo zna da će dobiti nešto od mene da si pojede. I svoju porciju maženja kod mene. A zadnjih dana nekako posebno voli da se valja po nekoj gredi koju sam zaštihao na vrtu. Imam dojam da mu se sviđa ta svježe zaštihana greda i mekana zemlja. Čak mi pomaže i oko grabljanja. Da se je jedna susjeda nasmijala kako Garfild uživa u skakanju oko grablja i te trave i sličnog. Jer nas je promatrala kako se zabavlja sa mnom. Pomalo ga nastojim i razmaziti sa tim hranjenjem. I da ga sa time potkupim da bude više uz mene i da mu se svidim. I moram priznati i da ja uživam u tome da mu donesem nešto za jesti. I da se tako brinem o njemu. Jer mi ga je pomalo žao. A i nekako sam se zaljubio u njega. Tako da se nadam da će naše prijateljstvo se tako nekako nastaviti.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: garfield, mačak, pristojnost


- 21:29 - Komentari (6) - Isprintaj - #

12.04.2018., četvrtak

Po njemu je dobio ime

Moram prvo da ispravim jedan komentar iz prijašnjeg posta. Zapravo ime mačka kojeg ste vidjeli na fotografijama. Naime, nije "Garfield", nego "Garfild". Mada je ime dobio po onom poznatom mačku iz crtića Garfieldu, ja sam svom mačku odlučio dati malo izmjenjeno ime. Zapravo izostaviti to slovo "e". A kako je dobio ime? Nije ništa komplicirano. Neke od tih fotografija sam objavio i na Fejsu. I kako je moja sestra mi tamo isto prijatelj, vidjela je te fotografije i pokazala nećakinjama. I moja mlađa nećakinja je rekla da joj je sličan tom mačku Garfieldu. Pa kako mi se je svidio njezin prijedlog, odvažio sam ga i tako nazvati.

Inače, taj mačak mi i dalje pravi društvo na vrtu. I dalje pomaže u njegovom održavanju. I svaki put kad dođem dočeka me na vrtu kod zdenca. Jer se je izgleda naučio na to da će od mene dobiti neku hranu. Naime, počeo sam ga pomalo hraniti i ja. Mada dobije već hranu od jednog člana obitelji kod kojeg živi. Jer vrt je baš uz kuću tog člana obitelji i kojeg živi. I uvijek kada dođem mu posjetu i on me dočeka. I pomalo smo se sprijateljili kroz te posjete. A na vrtu me taj mačak sve više iznenadi sa svojim ponašanjem. Kako sam neki dan počeo štihati neke grede u sklopu proljetne obrade tla, i on se je pridružio. I jako su ga dojmile neke gliste koje su štihanjem izašle van. I koje su ga jako zainteresirale, da se je sa njima počeo zabavljati i šapicama premetati i tapšati. Što je bilo jako smiješno za vidjeti. Ali na žalost nisam uspio da to snimim. Jer taj mačak ne može jako dugo biti na miru. A i jako ga interesira sve što grabljama pokupim. I mora sve pregledati i proučiti. I ispraviti me. Da se je sve to svidjelo i jednoj susjedi, koja se je na sve to nasmijala. Jer se joj je svidjelo kako mi pomaže u grabljanju.

Na vrtu moji radovi polako idu dalje. Mada mi ova kiša ne da puno raditi na njemu. Tako da pomalo zaostajem u radovima. Ali već ću ja nekako nadoknaditi sve to. Nadam se, samo da ne bude puno kišnog vremena. A i slobodnog vremena. U međuvremenu pomalo pripremam spisak što ću ove godine da pokušam posaditi. Ne će biti ništa posebno. Pomalo paradajza, paprike, čilija, tikvica i sličnog. Kako prošlu jesen zbog nekih opravdanih razloga nisam uspio nabaviti si neke voćke, a i ovog proljeća također. Pa ću na mjestu gdje sam to planirao posaditi nešto krumpira, da vidim kako će mi to uspjeti ove godine. Jer ga dugo nisam uzgajao. Pa će mi to biti novo iskustvo. A kako će biti, još ćemo vidjeti tijekom godine.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: mačak, garfield, vrt


- 21:29 - Komentari (3) - Isprintaj - #

09.04.2018., ponedjeljak

Garfild

I danas popodne sam pokušao da nešto uradim na vrtu. Ali na žalost kiša me je omela i otjerala sa njega. Tako da sam jedva nešto malo uspio da uradim na njemu. Tek toliko da oko nekih božura (ili što li su već to) malo pokupim travu. Jer počeli su izlaziti iz zemlje. Pa sam želio da im malo uredim oko njih. Ali ta dosadna kiša me je spriječila da nešto više uradim oko njih. Ali bude još prilika za to.

Onaj mačak mi se i danas priključio u radovima na vrtu. Nakon što se je dobro najeo porciju mačje hrane koju sam mu donio. I koju je sa užitkom pojeo. Zadnjih dana nekako pokušavam ga tim porcijama hrane malo i pod kupiti. Da se sa njime malo više zbližim. Jer mi je dosta se zavukao pod kožu i zavolio sam ga. Ne znam zašto, ali postao mi je jako drag. Možda zbog svoje naravi i što me sa veseljem dočekuje i što se uvijek voli maziti sa mnom. A i nekako mi je jako lijep i dražestan. Na žalost nisam stigao da ga fotkam kako jede. Ali sam uspio da ga fotkam kada mi je pravio društvo oko pokušaja uređenja oko onih božura. A kako je bilo možete vidjeti na slijedeće tri fotke.
Na žalost fotke nisu baš odlične, jer su snimane na brzinu. Pa ih iz tog razloga nisam mogao bolje snimiti. I da, konačno je dobio i svoje prvo ime, moja najmlađa nećakinja ga je nazvala Garfild, jer joj dosta liči na onog mačka Garfilda iz popularnog crtića.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: Garfild, mačak, vrt


- 20:15 - Komentari (3) - Isprintaj - #

08.04.2018., nedjelja

Izlet na Dravu

Jučer sam nakon dva mjeseca konačno se odvažio na popravak kočnice na biciklu. I nakon jutrošnje potrage za sajlom za kočnicu uspio je naći povoljno. Te negdje predvečer nakon jedno sat vremena hrvanja oko montaže na bicikl je postaviti. Te sam se danas odvažio da odem na neku probnu vožnju. Koja je dobro prošla, unatoč tome što kočnica dovoljno jako nije stegnuta. Pa ću jedan dan morati da se ponovo hrvam da je malo bolje stegnem. Da me bolje služi.

A odvažio se na vožnju do moje najdraže rijeke Drave, koja teče pored mog grada. I kako dugo nisam bio na Dravi ostao sam malo iznenađen koliko je velika i lijepa. Te koliko je lijepo se šetati njezinim obalama. Nisam bio dugo na toj rijeci i nisam puno obišao, tek toliko da obavim tu probnu vožnju, ipak me je ta vožnja i boravak uz rijeku opustio. I nisam požalio što sam otišao se provoziti dijelom njene obale.Usput sam snimio mobitelom nekoliko fotografija. Prva je sa ovim labudovima, koje su ljudi i prolaznici hranili. Labudi su jedne od meni najljepših ptica. Nadam se da ću ih jednom prilikom moći bolje snimati.Druga je fotka dravskog mosta koji povezuje Varaždin sa Međimurjem. I preko kojeg sam puno puta prošao. Kako preko njega, tako i ispod njega. Na žalost nisam imao sreće da snimim kako teče Drava ispod njega, jer je bila previše mirna. Ali biti će prilika i za to. to.Treća fotka je nove sportske dvorane. I dio obale uz dvoranu i rijeku. Kako se je odvijao neki teniski turnir u njoj, nisam baš bio voljan ju snimati. Pa sam samo ovako je snimio. A i dalje mi se nije htjelo ići, jer sam se žurio kući. Da obavim još neku obavezu.

Znam da fotke nisu baš savršene, jer nisam imao u planu da baš snimam fotoaparatom, već sam na brzinu snimio ih mobitelom. Ali vjerujem da će još biti prilika za snimanje.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: Drava, bicikl, labud


- 18:57 - Komentari (4) - Isprintaj - #

06.04.2018., petak

Užitak obrađivanja

Da, radovi u vrtu, vinogradu, voćnjaku i sličnim mjestima uvelike su počele. Neki već na veliko obrađuju svoje vrtove i sločno, a neki malo manje. Zavisi kako imaju vremena. Ja sam tek ovog tjedna polako počeo da radim u vrtu. Tek neke zaostatke rješavam. Jer kako znate što zbog posla, što zbog bolesti ili neke druge obaveze nisam bio u stanju prije početi. I nisam baš imao vremena. Ali nadam se da ću polako se to nadoknaditi.

Da, moram se složiti sa jednim komentarom iz prijašnjeg posta, radovi u vrtu su stvarno odlični za tijelo i duh. A i opuštajući su. I ovo malo što sam ovih dana radio u u vrtu više me je odmorilo nego odmor u stanu. Ima nešto u radu sa tim vrtom što odmori čovjeka i opusti ga. I to mi je nemoguće opisati riječima, već se mora osjetiti. Rad sa zemljom i biljkama je predivan i iz čovjeka izvlači sav umor i negativnu energiju. I tako ga opušta i odmara. Tako i mene. I što više se bavim vrtom, više me svi ti radovi privlače i tjeraju samo naprijed.

Kako sam već pisao, od ove godine ću imati i jednog malog četveronoškog prijatelja na vrtu. To je ona žuto bijela maca o kojoj sam već i pisao. A i fotku objavio. I ovih dana mi je pravio društvo na vrtu. I čak pomagao u nekim radovima, onako kako mace znaju. Provjeravao sve što sam pokupio ispod oraha, motao se oko mene, igrao se i istraživao sve na vrtu. Neki dan sam mu kupio neku hranu za mačke i jedva je dočekao da mu je poslužim i uživao je u njoj. Bilo mi je baš užitak ga promatrati kako uživa u toj hrani.

A kako će ove godine biti sa tom obradom vrta i dokle ću napredovati, pokazat će idući dani i mjeseci. Jer ne znam što će ova godina donijeti. Ali se nadam da će biti bolja nego prošla. I da ću uspjeti konačno da nešto napravim nešto više na vrtu. Posebno u nabavi neke kućice u kojoj ću moći držati vrtni i ostali alat koji mi je potreban za radove u vrtu. Jer to mi je jedan od prioriteta. Ali vidjeti ćemo još o svemu tome.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: vrt, mačka


- 21:21 - Komentari (3) - Isprintaj - #

03.04.2018., utorak

Otvorenje sezone

Danas sam kao u znak otvorenja ovogodišnje sezone radova u vrtu počeo sa obrezivanjem nekih ruža. Nisam se mogao suzdržati i morao sam barem malo da radim u vrtu i da polako počnem sa nekim radovima u vrtu. Kako sam možda već pisao, vani je sve ljepše vrijeme, koje me je počelo da mami sa odlaskom u vrt i boravkom u prirodi. Kako si još ne mogu priuštiti neki odlazak na neku planinu vikendom, barem da u vrtu polako počnem sa nekim radovima. Mada je još neka opasnost od mraza, ali ipak ću polako da radim u vrtu. U kojem ima već puno posla. Treba ga očistiti od raznih otpalih grana sa oraha, pokupiti suhu travu i da ne pišem o ostalim radovima.Za početak sam obrezao ove dvije ruže. Kojima sam odrezao ove sare i suhe grane. Koje su me počele sve više živcirati. A ostavio sam samo one mlade i zdrave. Sa nadom da će se održati i podariti mi lijepe cvijetove ruže. A kako sam ih obrezao, ožete vidjeti na ovim drugim fotografijama.Polako se je priroda u vrtu počela buditi. Već su mi prve narcise procvijetale, a i tulipani su počeli svoje predivne prve cvijetove pokazivati. Tako da je samo pitanje vremena kada će sve buknuti u vrtu. Jer i jorgovan isto pupa, lješnjak također.

Na žalost, zbog vjetra nisam mogao biti puno u vrtu. Ali moram priznati da u ovih pola sata što sam proveo u vrtu me je više odmorilo, nego pola sata ležanja na kauču u dnevnoj sobi. Te da me je smirilo i od napornog dana na poslu. I ponovo mi pokazalo koliko je boravak u vrtu i prirodi zna biti ugodno i opuštajuće. Te mi je to samo poticaj da na tom koamdu vrta pokušam stvoriti neku malo oazu i raj u kojem bih mogao uživati.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: ruže, vrt


- 19:37 - Komentari (9) - Isprintaj - #

02.04.2018., ponedjeljak

Uskrs završava

Ovogodišnji Uskrs polako prolazi i završava. Bilo je i kiše i lijepog vremena. Ali ipak na kraju uobičajeni. Uživao sam u odmoru, koji mi je stvarno trebao, nakon napornih dana na poslu. Na žalost nisam išao vidjeti svoje najdraže nećakinje. Ali sam se barem čuo sa njima. I zbog toga mi je žao. Ali barem smo se čuli preko mobitela, da barem se tako razveselimo. Nadam se da će idućeg Uskrsa biti bolje.

Kako dani idu dalje, dani su sve ljepši i topliji. Tako da jedva čekam da počnem polako sa nekim radovima u vrtu i da uživam u pokušaju da uzgojim na njemu nešto. Na žalost i ove godine ne će biti još pokretanja nekih planova. A neke planove sam ovu zimu morao odgoditi zbog bolesti. Naime, mislio sam neki orah srušiti. Ali bolest me je spriječila u tome. Ali zdravlje je najvažnije i na prvom mjestu. Pa se nadam da ću taj orah ukloniti tijekom ove godine. A planove ću već nekako pokrenuti uskoro, nadam se.

Zbog posla sam na žalost zapostavio sa čitanjem knjiga. Ali želja je i dalje ipak prisutna. I biti će vrijeme kada ću sve to nadoknaditi. A i za bavljenjem fotografijom. Sretan sam da imam posao. I da bar tako pokušavam nešto zaraditi, sa nadom da ču jednog dana pokrenuti svoj posao. Palme mi polako napreduju i još su žive. I nadam se da će idućih dana još više napredovati. Ne znam što je u tim palmama tako lijepo da me ta ljepota privlači k njima i da ih pokušavam uzgajati. Ali ne žalim, jer lijepo je pokušavati uzgajati jednu takvu biljku. Za koju treba imati ljubav, jer bez nje teško da će me nešto držati da ih dalje uzgajam.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oznake: Uskrs, palme, vrt


- 17:12 - Komentari (5) - Isprintaj - #

01.04.2018., nedjelja

Sretan Uskrs!

Neka vam Uskrsno svjetlo isplete dar od sreće,
zdravlja, mira i ljubavi.
Neka u vaš dom uđe uskrsli Isus
i blagoslovi vas i vašu obitelj!
Sretan Uskrs!

Oznake: Uskrs


- 08:32 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2018 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Siječanj 2022 (4)
Prosinac 2021 (6)
Studeni 2021 (2)
Travanj 2021 (5)
Ožujak 2021 (2)
Veljača 2021 (2)
Siječanj 2021 (4)
Prosinac 2020 (2)
Rujan 2020 (2)
Srpanj 2020 (4)
Lipanj 2020 (4)
Travanj 2020 (4)
Ožujak 2020 (7)
Veljača 2020 (6)
Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (2)
Rujan 2019 (1)
Kolovoz 2019 (4)
Srpanj 2019 (4)
Lipanj 2019 (4)
Svibanj 2019 (11)
Travanj 2019 (11)
Ožujak 2019 (5)
Veljača 2019 (7)
Siječanj 2019 (9)
Prosinac 2018 (13)
Studeni 2018 (7)
Listopad 2018 (7)
Rujan 2018 (5)
Kolovoz 2018 (14)
Srpanj 2018 (11)
Lipanj 2018 (12)
Svibanj 2018 (11)
Travanj 2018 (11)
Ožujak 2018 (9)
Veljača 2018 (4)
Siječanj 2018 (8)
Prosinac 2017 (14)
Studeni 2017 (24)
Listopad 2017 (12)
Rujan 2017 (6)
Kolovoz 2017 (17)
Srpanj 2017 (16)
Lipanj 2017 (14)
Svibanj 2017 (20)
Travanj 2017 (10)
Ožujak 2017 (17)
Veljača 2017 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga i blogera

Linkovi

Projekti i ostalo