subota, 26.06.2010.

It's time to say goodbye ;)

Ponekad je teško reći zbogom, uvijek se nadaš da to zbogom nije vječno, u mome slučaju jest. To nije više isti Club Penguin kakav je bio prije 2 godine. To nije više isti osjećaj za pisanje postova koji je bio prije 2 godine. Postaje dosadno, naporno. Tu vi ništa ne možete promjeniti jer više ništa nije isto, niti će ikada biti. Vremena se mjenjaju i prolaze tako brzo, iako mi to ne želimo. Htjeli bi da ovaj trenutak traje zauvijek, no ne može, takvi smo. Blog je postojao 22 mjeseca, postojati će još toliko, no bez Bubala. Club Penguin je izgledao kao obična igra za djecu, no s vremenom postajao je sve više. CP mi se urezao u život, postao mi je važna karika. Ta karika je pukla. Nema je više. Na vama je red dragi moji da budete kao što sam upravo ja bio.

Dokazali smo da nismo tako mala Hrvatska kao što se čini. Dokazali smo da možemo i želimo uspjeti. Isto tako drago mi je da još uvijek ima blogera koji vole igru i blog vode sa srcem. Želim im puno sreće. A vama dragi posjetitelji, hvala. Hvala vam za ove dvije prekrasne godine. :)

Vaš Bubalo1

Party je bio odličan, riječi su suvišne.

Party

Party

Party

Party

Party

Party 6

Party 7

Party 8

Party 9

Party 10

Party 11

Party 12

Party 13

Party 14

Party 15

ponedjeljak, 21.06.2010.

Rockhopper je tu!

Stigao nam je Rockhopper. U njegovom brodu možete pronaći mnogo rijetkih stvari.

Rare items

A za nas nemembere tu je zanimljiva mala - hobotnica.

Hobotnica

Sretno u potrazi za najpoznatijim pingvinom!

Do geganja!

Bubalo1 i Sleepy

petak, 18.06.2010.

Adventure Party 2010

Danas je Club Penguin realizirao novi Party - Avanturistički Party 2010! Krenimo u lov.

Prvi papirnati brod se nalazi u Forest.Drugi papirnati brod se nalazi u Beach.Treći papirnati brod se nalazi u Snow Forts.Četvrti papirnati brod se nalazi u Hidden Lake.Peti papirnati brod se nalazi u Plazi.Šesti papirnati brod se nalazi u Town.Sedmi papirnati brod se nalazi na Icebergu.Osmi papirnati brod se nalazi u Ski Village.Sada morate složiti kartu. Složite kao što je prikazano na slici.Nakon toga uzmite besplatni dar - pozadinu!Nakon što ste posložili kartu, otiđite u Cove i kopajte na mjestu označenom slovom X.Pojavit će vam se piratska puffle kapa. Uzmite ju!A novi pin možete pronaći u Pizza Parlor!

Pin

četvrtak, 17.06.2010.

Club Penguin Times #244

Stigle su nam novine. Pročitajmo novosti!Podvodna avantura nam stiže 23.06.2010. Oh, jedva čekamo!

srijeda, 16.06.2010.

Field Ops

Stigle su nove tjedne mini-misije. Prijavite se u Command Room i dođite do Field Ops.Prikazat će vam se poruka, kliknite Complete.Sada morate otići u Town, dogegajte se ispod velikog slova S. Zazvonit će vam Spy Phone.Javite se i riješite zagonetku. Potom uzmite besplatnu stvar, slušalicu za uho!Ukoliko pogledate kroz teleskop, vidit ćete da dolazi Rockhopper!

petak, 11.06.2010.

VR Soba

U igru je stigla nova soba. U nju možete pristupiti pomoću Tube Transportera. U VR Sobu su premještene sve misije. Pomoću holograma možete vidjeti kako je HQ izgledao u 2005., 2007., i 2010. godini.

VR Soba

Budite spremni 15.06.2010.!

utorak, 08.06.2010.

EPF Sneak Peek

Radovi na EPF sobi će uskoro biti gotovi. Ovaj tjedan doći će par iznenađenja uključujući novu sobu. Početkom slijedećeg tjedna dobivat ćemo tjedne misije.Baš zanimljivo! Uskoro više podataka.

četvrtak, 03.06.2010.

Novi pin - Školjka

Stigao nam je novi pin - školjka. Novi pin možete pronaći na Icebergu.

utorak, 01.06.2010.

Elite Penguin Force

Kao što ste već mogli primjetiti HQ je srušen, Gary je odlučio napraviti nešto novo. Novu prostoriju za sve tajne agente. No, ovaj put morate proći teži test.Otiđite u Facility, javite se na telefon, pogodite metu grudom snijega. Potom otiđite na zelenu kvadrat i trčite što brže do crvenog kvadrata. Potom se sakrijte ispod kamera. Nakon toga otiđite do plavog kvadrata i grudom snijega pogodite kutiju za napajanje. Nakon što ste položili test, dobit ćete novi Spy Phone i pristup EPF sobi.

utorak, 18.05.2010.

The Veggie Villain misija<< Arhiva >>