nedjelja, 30.07.2006.

Božićna strava

Badnjak je. U robnoj kući Dalby dječak Kenny s mlađom sestrom i mamom kupuje božićne darove. Kenny nije baš uzoran klinac, sve mu ide na živce, a pogotovo Božić, nije posebno obziran prema tuđim osjećajima i koristi svaku priliku da malo napakosti. Nakon što rasplače svoju sestricu i naljuti Djeda Božićnjaka, bit će prisiljen suočiti se sa svojim nepodopštinama, zatočen u robnoj kući, na Badnju ve....

- 10:56 - Don't just fade away ( 2 scratches) - Leave puddles on the gruond - #

Kobno ljeto

Godinu dana nakon što su se upoznale, Marla poziva svoje prijateljice da provedu nekoliko ludih ljetnih dana u njezinoj kući na plaži. Claudia, Joy i Sophie oduševljeno prihvaćaju poziv imajući na umu samo kupanje, sunčanje i naravno, lude provode.Premda je kuća i ljepša nego što su očekivale, a Marla izvrsna domaćica, nezgode su im stalno za petama. A nakon što sunčanje završi strašnim opeklinama....

- 10:51 - Don't just fade away ( 1 scratches) - Leave puddles on the gruond - #

petak, 28.07.2006.

Polusestra

Emily bi željela da se može dobro slagati sa svojom novom polusestrom, ali Jessie joj u tome nimalo ne pomaže. Čim se uselila zaposjela je Emilynu sobu, počela nositi Emilynu odjeću i kasno navečer potajice se koristiti Emilynim telefonom.Bilo bi dobro kada bi sve završilo na tom da Jessie samo ide Emily na živce, no kada se Emily dočepa Jessiena tajnog dnevnika neće moći povjerovati vlastitim oči....

- 12:43 - Don't just fade away ( 1 scratches) - Leave puddles on the gruond - #

četvrtak, 27.07.2006.

Miss maturalne zabave

Samo pet tjedana dijeli učenike gimnazije u Shadysideu od maturalne zabave. Pet je djevojaka u igri za titulu kraljice škole i borba za glasove među njima već je počela.Dečke će pak mučiti drugi problemi – kako se odlučiti s kojom će curom samo izaći van, a s kojom će početi hodati.Za Lizzy, jednu od pet finalistica na takmičenju za miss maturalne zabave, uzbuđenja će ubrzo prerasti uobičajenu raz....

- 10:29 - Don't just fade away ( 5 scratches) - Leave puddles on the gruond - #

nedjelja, 23.07.2006.

Kad padne mrak

U kampu Noćno krilo od prošlog ljeta počeli su se nizati neobični i zastrašujući događaji koji prijete da unište budućnost kampa, a Holly Flynn, čiji je omiljeni ujak vlasnik kampa, odlučna je u namjeri da to ne dopusti. Iako ne voli boravak u prirodi, a zmije i pauci su njezina najgora noćna mora, prihvatit će ujakov poziv da ljeto provede pomažući mu. No od samog početka, stvari će krenuti s lošega na gore: ormari koji se ruše na ljude, probušeni kanui, zmija pod Hollynim jastukom; na mjestu svakog događaja, počiniteljev potpis – malo crveno pero. A onda će jednu od savjetnica pronaći mrtvu. I dok policija nesreću proglašava nesretnim slučajem, Holly zna da je posrijedi nešto mnogo strašnije. Crveno pero to jasno govori.

- 21:11 - Don't just fade away ( 1 scratches) - Leave puddles on the gruond - #

subota, 22.07.2006.

Noć vještica

Crno obrubljena pozivnica sa slikom lijesa stigla je samo odabranima. No, Terry, njegova djevojka Niki i ostatak društva ne mogu shvatiti zašto je Justine Cameron, prelijepa tajanstvena nova učenica shadysideske srednje škole pozvala upravo njih na spektakularan tulum za Noć vještica, koji priređuje na najprigodnijem i najstrašnijem mjestu za to: u napuštenoj vili u Ulici Straha.
I premda vilu navodno opsjedaju duhovi tragično poginulih prijašnjih vlasnika, a groblje Ulice Straha je udaljeno samo stotinjak metara poziv je jednostavno predobar da bi ga itko odbio. Čak ni iznenadni nestanak struje neće pokvariti slavlje. No kada se svjetla ponovno upale i obasjaju beživotno tijelo s nožem u leđima, svima će zastati dah.
Šala za Noć vještica ili se iza krinke njihove domaćice kriju puno opasnije namjere?

- 14:07 - Don't just fade away ( 3 scratches) - Leave puddles on the gruond - #

petak, 21.07.2006.

Dadilja

Ellie Saks dosadila je rutina njezina jednoličnog života: majka ne odobrava njezine postupke i gotovo ju je nemoguće zadovoljiti, njezin bivši dečko Clay totalni je loser, a sjećanja na nesreću koja se dogodila prije nekoliko godina nikako da je prestanu sustizati. Kada joj najbolja prijateljica predloži da ljetne praznike provede u Hamptonsu, mjesto ludih ljetnih zabava, vrućih spojeva i cool koktela, Ellie će to zvučati kao idealno rješenje. Budući da takva zabava i košta, kako bi spojila ugodno s financijski korisnim u novom gradu zaposlit će se kao dadilja. Iako obitelj za koju radi na prvi pogled izgleda idealno, ubrzo će upoznati četverogodišnjeg Brandona koji već mjesecima ne govori, a svojim ledenim pogledom i zastrašujućim smijehom jasno joj daje do znanja da nešto nije u redu.

Kada joj ubrzo nakon toga počnu stizati prijeteće poruke i uznemirujući pokloni, Ellie će se zapitati tko stoji iza svega. Clay? Brandon? Njegovi roditelji? A onda će u masi ugledati lice za koje je bila sigurna da ga nikada više neće vidjeti. Dečka koji je umro u stravičnoj nesreći prije sedam godina.

- 21:41 - Don't just fade away ( 1 scratches) - Leave puddles on the gruond - #

četvrtak, 20.07.2006.

Dobrlo došli

Bok ljudi ja se zovem Carlo i obožavam knjige Fear streeta i soba košmara od američkog pisca R.L.Stine.
TO su horrori recimo Polusestra,Lice,Dragi dnevniče mrtav sam,Ormarić broj 13,Noć vještica,Dadija itd.
To večina mojih prijatelja čita.Sljedeču koju ču posuditi je Dadilja Ona Je naj deblja i zato ako je kupujete u knjižarama su malo skuplje.

- 17:21 - Don't just fade away ( 4 scratches) - Leave puddles on the gruond - #

                                                    Designed by: Nlo©