Sedam sekretara Alphe Centauri

utorak, 23.06.2009.

Također tražimo osudu rata koji se odvija u sjeni ovoga na Yangei - gaženje znanstvenih instalacija Univerziteta od strane talibana "sestre" Miriam. Zahtijevamo povlačenje vojske Vjerničke Republike na početne položaje i vraćanje Univerzitetu kontrole nad osvojenim gradovima.

Dragi Hironjani,

nikakvi "talibani" ne gaze Akademsku zajednicu. Vjernička republika samo je odgovorila na poziv u pomoć od strane zdravih snaga unutar Akademije, poziv u pomoć upućen zbog neprincipijelnog i amoralnog Zaharovljevog koaliranja s totalitarnim Yangovim režimom.

Iako je intervencija Vjerničke republike na tlu Akademske zajednice u svrhu potpore tamošnjim etičkim snagama djelomično izvedena vojnim snagama, isto tako su akademski građani ponegdje sami ustali kontra svoje pokvarene vrhuške i pridružili se Vjerničkoj republici bez ispaljenog metka, recimo u malom Medicinskom fakultetu.

U ovom trenutku, naš cilj je u potpunosti staviti istraživačke kapacitete Akademske zajednice pod odgovorni nadzor. Svi akademski građani dobrodošli su kao naši sugrađani. Naš cilj nije uništenje akademskih baza, nego upravo suprotno - potpuno očuvanje i nesmetan rad njihovih istraživačkih i drugih kapaciteta.
Sestra Miriam
- 08:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>