utorak, 18.11.2008.

Bernie ti si moj idol!!!

Šta se sada odjedanput isčuđavate nad najnovijom trakavicom u produkciji Ecclestoneovih??? Ajde molim vas objasnite vi meni koju kitinu se vi natežete i čudite??? Iz kojeg razloga bi ovaj kus krave od dva metra koja je svojevremeno izgledala odlično (a i sad nije za bacit), bila sa ovom spodobom? Ovim patuljčićem od 35 kila. Srića da ima love pa daje šit robu inače bi kupova u turbo limača. Znači svi se slažete da je ova kurvetina bila skoro tri desetljeća sa ovin goblinon radi love. I tu su se sad najviše našle žene kenjat "a vidi ga", "a ovakvi je, onakvi je...", "a ona je kurva..."... itd. MA ŠTA SERETE KOZE JEDNE KAD STE SVE ISTE!!! Ajde zapitajte se malo. Prošetajte po gradu pa pogledajte samo malo oko sebe. Prvoklasne trebe vuku se za seljačinama i rugobama sa punim džepovima. Pa to nije nikakvo čudo. Ženska koja iti malo bolje izgleda nema šanse da pogleda jadnička bez love makar sad izgleda ka jebeni Apolon glavon i bradon. Zato ne serite kurve!! A šta se tiče Bernija... - BERNIE JE KRALJ. Neka izgleda kako izgleda, ali čovik je jebeni kralj. Trideset godina je guzičija ovu drolju, ona je kako sama kaže podnosila njegovu tešku narav, a njega je bolila kita!!! Sigurno ih je laf potega još xy broj. I nije ga bilo briga je li droca bila zadovoljena ili nije... On je sebe namirija... Sad će se nać pametnjakuše koje će reć - pa ona ga je opelješila i ostavila. Dajte molim vas... Kad imate milijardu "nečega", boli vas organ oćete li ostat bez još toliko puta deset... ma puuuca vam kita. Jebote ja ne znan di bi milijun potrošija... A i ako je istina to da ga je opelješila, onda je to još jednom čini droljom a njega legendom. Čak i Stiffmeister sa blog.hr-a bi volija bit Bernie. Slobodno me poserite, ja se ne libim srat po vama...

- 13:22 - Komentari (22) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.11.2008.

Aj fon u lijepi moj

Jeste vidili ono? Došlo je i to smeće u nas. Distributer će također bit smeće. A najgore smeće je stajalo u redu tri i po sata da bi kupili smeće. Skupo smeće. Najniži primjerci ljudske vrste su se tog kišnog jutra tiskali u redu da bi samovoljno izvršili felacio onoj njemačkoj gamadi koja nam iz očiju krade. Pa koliko jadan moraš bit da bi čekao tri sata u redu na kiši za taj... to... to... ne znam kako da se izrazim. Za tu lovu se može kupit, pa jedno duplo bolji mobitel, ali ne!!! Bijednici ne znaju. Bijednici tim svojim primitivnim i patetičnim činom dopuštaju tim lopovima da nas i dalje bezočno pokradaju i to sa još više entuzijazma. Ne mogu vam opisati kako sam se inferiorno osjećao nad tim... tim... ljudskim krpeljima koji su tako jadno i bijedno izgledali da je to uvreda i sramota za ljudsku vrstu. Kaže jedan moron u redu da očekuje da će mu aj "sak mudrinich's dick" fon promijenit život... Pa čovječe ako si ti jadna budala, što očito jesi ako imaš volje i vremena stajat tri sata u redu na kiši za tako nešto i još to preplatit, neće ti nikakav "aj fon" promijenit život. Ali ej, ti si promijenio život debelom Hansu koji trlja ruke nad takvim idiotima. Rezime svega : Ako želite vidjeti gdje je dno ljudske egzistencije na zemlji pogledajte slike tog reda.

Za sve vas koji ste pročitali ovaj post do ovde pretpostavljam da ste skužili o čemu pričam. Zato vam preporučujem da ako želite mijenjati svoj život postoji puno plemenitijih načina da se to uradi. Jedan od njih je npr. pomaganje drugima, pa zato pročitajte ovo i pomozite nesretnoj obitelji:

Tužna priča obitelji Dragić

Ukoliko želite pomoći obitelji Dragić to možete učiniti uplatom novca na slijedeći način:

Humanitarna Udruga 'Dobro srce'
Bartola Kašića 67a
35000 Slavonski Brod
matični broj 02309432

br.žr. 2484008-1104466044 u Raiffeisen banci

- 14:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.