DOBRO DOŠLI NA STRANICE CB RADIO NET KLUBA MARSONIA SLAVONSKI BROD- ŽELITE LI NEŠTO KUPITI ILI PRODATI ŠALJITE NAM SLIKE I PODATKE NA MEIL CB ŽILETA ISTO ĆE SE OBJAVITI NA OVIM STRANICAMA!!!

hrvatskamahmahmahmahmahmahmahmahmahmahmah:hrvatska
VAŠA IP ADRESA
ip adimage

ČAT PUTEM GMAILA

ARHIVA POSTOVA
Studeni 2012 (1)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (2)
Ožujak 2012 (1)
Siječanj 2012 (3)
Prosinac 2011 (2)
Listopad 2011 (1)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (3)
Svibanj 2011 (3)
Travanj 2011 (3)



KORISNE WEB STRANICE I BLOGOVI




RADIO UREĐAJI-PRODAJA- ZAMJENA-NJUŠKALO HR CB ŽILE
CB PRESIDENT UPUTSTA DOWNOLOADS PDF

-KRONOS ZAGREB NABAVKA DJELOVA I OPREME ZA RADIO UREĐAJE CB UKW KONEKTORI
-FORMA ELEKTRONIKA: NABAVKA ELEKTRONISKIH RAZNIH DJELOVA I UREĐAJA-
-RADIOAMATERSKA UDRUGA JELAS 9A1JSB SL.BROD

--PRVI HRVATSKI REDARSTVENIK
--KAMIONI.COM PORTAL O KAMIONIMA PRIJEVOZU I CB UREĐAJIMA
-HRVATSKI SAVEZ CB KLUBOVA HSCB
- 9 A : VHF-SHF-UHF PORTAL
-HAMRADIO. HR -HRS
-RADIOKOMUNIKACIJE PORTAL
-CB RADIO KLUB DUBRAVA-ZAGREB
CB RADIO KLUB KLAKA
-CB RADIO KLUB BJELOVAR
-CB RADIO KLUB MORE-PULA
-CB RADIO KLUB RIJEKA
-ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE SLAVONSKI BROD I BPŽ
-DRŽAVNA UPRAVA ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE 112
-CB CHARLIE SPLIT BLOGSPOT
-RAZNI VOJNI SVJETSKI RADIJSKI UREĐAJI S PODACIMA
-RADISTA :SVE O JNA UREĐAJIMA
-WEB MILITARY SHOP VOJNIH UREĐAJA
-ELMATIS PONUDA ISPRAVLJAČA I DR.KOMPONENTI ZA RADIO UREĐAJE
-MAR ELEKTRONIKA: RADIOUREĐAJI I DRUGO
-TORN Fu.d 2 RADIO UREĐAJ LINK 1
-TORN I DRUGI VOJNI RADIO UREĐAJI LINK 2
- MUSEO-CB,UKW I DRUGI UREĐAJI SA SLIKOM PODACIMA I DR.
-SVI CB UREĐAJI PO ABECEDI,KARAKTERISTIKE
-KENWOD,MOTOROLA,
MIDLAND,YAESU
,ALINCO,ICOM,CB,ANTENE I DRUGI UREĐAJI- PODACI I SLIKE


PREDSJEDNIK:CB.RK MARSONIA:
Antun Janković CB MEDENI
Firov kraj 48
35209 Bukovlje
Tel.035/276-348
GSM: 091/526-99-11

My status
PREDSJEDNIK CB RADIO KLUBA ORIOS-ORIOVAC
MEMEDOVIĆ TOMISLAV CB JANJE.
GSM:098/750143
KONTAKTIRAJTE ADMINISTRATORA:

KLIKNI ZA MEIL CB ŽILETU !!!
GSM:092/1380540
CB ŽILE SKYPE
My status
NAŠ MEIL
:cbrkmarsonia@gmail.com


CB ŽILE LOKATOR JN95AE74SF

CB RADIO NET KLUB MARSONIA (CB ŽILE) !!!

27.04.2011., srijeda

PROLJETNO UREĐIVANJE I SADNJA ČEMPRESA NA BUNDEVI



Članovi CB RK MARSONIA su u više navrata tjekom trećeg i četvrtog mjeseca organizirali radne akcije i
posadili 30-tak čempresa,očistili krug ,postavili nove antene na stub, te pregledali stare postavljene antene kako bi bile spremne za ovogodišnji rad i konteste koji su u planu.
postavljen je i novi cb uređaj MIDLAND koji je pušten u rad.

Sve to smo lakše podnjeli uz roštilj koji nam je pripremao predsjednik kluba Antun Janković.
Dosadno nam nije bilo jer su sa nama bila djeca i unučad od kojih su već neki cb amateri.
Dogovoreno je i da se stup koji drži antene uskoro prešmirgla i oboja kao i saniranje krovišta na terasi .

- 22:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.04.2011., subota

DAN CIVILNE ZAŠTITE RH U SLAVONSKOM BRODU



Od cb marsonija slike

utorak, 01.ožujak 2011
Obilježen dan civilne zaštite

U Slavonskome Brodu je održana središnja svečanost obilježavanja Dana civilne zaštite, na kojoj je ravnatelj Državne uprave zaštite i spašavanja Damir Trut uručio godišnje nagrade za posebne zasluge u razvoju sustava.

Nagrađeni su Stožer zaštite i spašavanja Brodsko-posavske županije za kvalitetan i sustavan rad u tijeku prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije jer je prošle godine pridonijela ne samo obrani od poplava nego i preusmjeravanju poziva s broja 93 na broj 112 te Hrvatska gorska služba spašavanja iz Požege koja slavi 40. obljetnicu osnutka, a njezini su se pripadnici iskazali u akcijama potrage i spašavanja u istočnoj i zapadnoj Slavoniji.

Pojedincima zaslužnim za razvoj sustava uručene su zahvale. Podsjetivši na početke stvaranja Civilne zaštite, koja je sada u sustavu Državne uprave zaštite i spašavanja, ravnatelj Damir Trut je istaknuo kako je sustav bitno napredovao od nedostatno povezana i organizirana u suvremen sustav koji priprema, planira i vodi operativne snage te koordinira djelovanje svih sudionika zaštite i spašavanja.

Uoči svečane sjednice pred Središnjim križem u Aleji poginulih hrvatskih branitelja na gradskom groblju položeni su vijenci i zapaljene svijeće u sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje, pripadnike civilne zaštite i vatrogastva te sve preminule osobe u akcijama zaštite i spašavanja.

Na Šetalištu braće Radić na rijeci Savi u središtu Broda izvedena je pokazna vježba „Slavonski Brod 2011.“ kojom je prikazano postupanje i mogućnost operativnih snaga u sustavu zaštite i spašavanja u pružanju pomoći i spašavanju osoba na vodi, gašenju požara i čišćenju onečišćena okoliša na rijeci Savi.

Za scenarij vježbe u kojoj je sudjelovalo stotinjak vatrogasaca, policajaca, pripadnika civilne zaštite i hitne medicinske pomoći poslužila je moguća opasnost od istjecanja štetnih tvari iz rafineriji nafte u Bosanskome Brodu u rijeku Savu.

U tijeku dana na središnjem gradskom trgu održavat će se edukacijski program uz predstavljanje operativnih snaga zaštite i spašavanja. (H)

AKTIVNO UČEŠĆE SU DALI I PRIPADNICI CB RADIO KLUBA MARSONIA , KOJI SU IZLOŽILI RADIO UREĐAJE I USPOSTAVILI VEZE SA OSTALIM CB RADIO AMATERIMA ,VEĆI BROJ GRAĐANA JE OSTVARIO SVOJE PRVE VEZE PUTEM CB UREĐAJA ZA KOJU SU DOBILI PRIGODNU POTVRDU.

- 15:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.04.2011., petak

CB ŠTO JE TO-UKRATKO

Građanski opseg uobičajeno nazvan CB, civilni band, jedno je od najboljih sredstava izražavanja i usmene komunikacije, koje koristi radio valove.

Korištenje CB primopredajnika je jedini besplatan način slobodne komunikacije govorom riječi (ne naplačuje se vrijeme komunikacije, kao npr. Tel. inpulsi). CB omogučuje da se glas sugovornika čuje neposredno; komunikacije nisu tajne, tako da je omogućeno uključivanje dru-gih u komunikaciju...

Svoje međusobne odnose povećavamo telefonom, no zbog lakog komuniciranja te obogaćujućih kontakata CB (osobni radio) briljantno simbolizira jedan od najdragocjenijih stavova koji čovjek gaji o slobodi pojedinca.

Rođen u Sad ubrzo nakon 2 svjetska rata, priznat je i od strane Europskog Parlamenta 1984., koji je priznao "važnost i razvoj korištenja CB-a kao izraza i komunikacijskog sredstva građana Europske zajednice" (rezolucija 30. ožujak 1984.) s više od 30 milijuna europskih korisnika, CB je postao neusporediv način usmene komunikacije radiom, način da se bude korisnim, da se izrazi, i iznad svega da se svlada izolacija koju nameće moderno društvo.

Gdje se cb može koristiti?
Namjene CB-a su mnoge, jednostavne i besplatne:


ćObitelj: ostvaruju se trajne veze između članova obitelji, npr. veza sa članom obitelji koji se gradom vozi u automobilu ili veza između ostarjelih roditelja i djece koja žive na raznim lokacijama grada.

ćPrijatelji: jednostavno korištenje jeftinih uređaja omogućava krugu prijatelja da probude svoje prijateljstvo, osim toga pruža se mogućnost stjecanja mnoštva drugih prijatelja.

ćPoznanstva: uzajamno komuniciranje koristi osobnoj ravnoteži mnoštva usamljenih ljudi: muškaraca, žena, hendikepiranih osoba, nezaposlenih, umirovljenika – koji tako savladavaju izolaciju. Poslovne žene i muževi koriste CB da nebudu usamljeni u svom automobilu prilikom putovanja. Oni su u društvu ostalih korisnika, srdačno pozdravljeni, te mogu s njima razgovarati tijekom putovanja. Na taj način se mogu ostvariti kontakti s ljudima koje inače nikada ne bi sreli.

ćPraktične koristi: informacija o prometu, sigurnost na cesti, sve vrste pomoći, pomoć zdrastvu, vatrogascima, u transportu, daljinskom upravljanju. CB omogućuje da se više u prometu ne bude slijep a niti nijem pa da se upadne u zamke prometa: zagušenje na cesti, nesreće, obilasci te drugi uzroci smetnje u vožnji. CB je od neprocjenjive koristi za poljoprivredne oblasti, a također i ribare, lovce, ribolovce, planinare, izletnike i sve koji ostvaruju kontakt koji zbog razdaljine inače nebi bili u mogućnosti. Geodeti, elektroinstalateri koriste CB kao izvanredni alat.

ćHumanost: CB korisnici pomognu pri spašavanju tisuća ljudi svake godine. Pomoć prilikom krađa, brzo obavještavanje policije i drugih službi u slučaju taznih nepogoda.


Prednost CB-a je ta što nije potrebno polagati radio amaterski ispit, tako da svaka punoljetna osoba može biti korisnik CB radijske postaje !


- 22:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv