ponedjeljak | 17.07.2006.

KAMPIRANJE


Sjecam se boje mora, pogleda na Peljesac i nasih satora. Onda sam mislila da je to nabolje sto postoji. I bilo je. Bili smo klinci. Ljetovali smo na plazi. Svaki dan je bio avanntura. Al ovo nije post o tome.

Ove godine kampirati cu na kontinentu. Na festivalu. Nadam da nece pasti kisa, jer nema mame u blizini da magicno odstrani mrlje i blato. Ostalo me ne brine. Samo da je dobra svirka..


Take me away to nowhere plains..



Sator je spreman. Zamalo rekoh Eno ga doma. Ali nije doma. Jen ga je iz samo njoj znanog razloga odnjela u ured. Sad kampira uz komp, u ofisu Britanske Gospodarske Komore. Krasna scena. Sigurna sam. Sva sreca sefica joj ima slobodan dan..
Moja vreca je na recepciji First Data. Dole. Vec dva dana. Nadam se da je netko nije popalio do sad. Mislim, gdje cu ja s njom do petka? Premda imam egzoticnu gradsku ideju..



Vise informacija o kampiranju u desnom Boxu: Odbrojavam dane do.



Update:


This monkey's gone to Heaven! The Frames rock! Stereo MCs unatoc heroinskom izgledu prase iznimno dobro i zivahno. Skye je slatka, al nije to vise Morcheeba. Dizzee je bio kad i Pixiesi. Jebes Dizzeeja. Chicks on Speed se mozda drogiraju. A mozda i ne.
I to..

- 09:59 - Reklamacije! (6) - (Po)Vrati! - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.