utorak | 09.05.2006.

Divna igra taj kriket!


Poznanstva u (kvazi)diplomatskim krugovima, kazu, visestruko se isplate.
Moja (s viseputaspominjanim Englezima) najplodonosnija su bila na podrucju nogometa i dakako degustacije alkohola.

Ipak, nekom pukom srecom pretpostavljam, pozvana sam na tradicionalni kriket mec koji engleske diplomatsko-biznis face godinama organiziraju iz samo njima poznatih razloga.
Gledaju ih iskljucivo seljani zaseoka na kojem je polje (teren?) i ovi ostali koji sudjeluju. Ali njima to nije bitno. Oni se ionako dodu samo pokazati i diejliti vizitke.

Nadje se i pokoji biser mog kalibra, s zeljom da pogleda pravu 'utakmicu'..ali nakon par sati jednostavno se odustaje..jer tako uzbudljiv sport u Hrvata ne postoji!
Ni pola meca nije proslo, a nekoliko godisnjih doba se izmjenilo. Najljepsi proljetni dan izbrisan prolomom oblaka i inog.
Al oni se zabavljaju, igraju. Cim je prestalo sjevati..svi na pozicije!


Go Bennett!



Srecom, selo ima i lokalnu birtiju. Kao u svim selima pretpostavljam, a posebno u onim u koja dodes iz glavnog grada bilokojezemlje, cuga je nevjerojatno jeftina. Bilo bi steta ne potrosit koju mukom zaradjenu paru.. pa subota je after all.

Veceru u gradu smo propustili. Rezervacije propale. Srecom, nije nam bilo neugodno pojavit se s 3 sata zakasnjena.. wonder why that is?

Sorry Inge. Stvarno rofl






- 10:31 - Reklamacije! (8) - (Po)Vrati! - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.