buzz factory

nedjelja, 23.09.2007.

A gdje ste vi bili kad se branila Hrvatska?

Hrvatski poduzetnici su naaajboolji...cerekfino
Link iz Ferala:

"FERALOVO "JOSO, TUĐMANE!"

Jebem vam mater, gdje ste bili kad se branila Hrvatska?!

Joso Mraović zvani Tuđman, poduzetnik optužen za silovanje američke košarkašice Ilishe Jarett, obraćajući se novinarima okupljenim pred zgradom Županijskog suda u Rijeci..."


Eto vam na, glupi novinari srbočetnici! Tko u tuđe šupke prst ne uvaljuje, prava Hrvatina nije! Baš vam je spustio! I što je najvažnije, njegova izjava je posve primjerena situaciji.
Opće je poznata stvar da nije potrebno braniti se argumentima i dokazima, već je dovoljno samo jebati majke svima koji misle suprotno i pitati ih gdje su bili 91´ čak i ako si sranje napravio 2006.

Btw: KAZNENI ZAKON, glava četrnaesta, kaznena djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa. Trebali bi ga pročitati "poduzetnici" ovog tipa, da se njima ne bi omakao kakav predmet u guzici pod izlikom rukovanja.

Hrvoje Marušić, gradski vijećnik i vlasnik obrazovne ustanove Dental Centar Marušić, nedavno je vrijeđao splitske umjetnike koji su posvetili svoju izložbu problemu gradnje na trenutnom igralištu, a on je kao investitor gradnje prozvan na njihovim grafitima. Marušić je dolepršao na svom skuteru sav u PMS-u, a dalje copy-paste iz Dalmatinske Kronike:

"Na Šitumovu reakciju da oni žele sačuvati igralište, Marušić je demonstrirao svoju urbanističku "filozofiju" pokazavši rukom na prisutnu umjetnicu i rekavši: "Ne može to tako. I ja bi nju htio jebat, pa mi ona ne da!"

Milanu Brkiću, koji ga je pokušao umiriti riječima da je to samo umjetnički čin, uzvratio je: "Kako se ti zoveš? Milan? Mogao sam misliti da si neki Milan ili Jovan kad tako govoriš", pjenio se Marušić.

Šitumu je rekao da prikazana simulacija ne odgovara onome što će se tamo graditi, a na umjetnikovu reakciju da je simulaciju dobio na CD-u od projektanta, Marušić je uzvratio: "Mogu ja napraviti CD na kojemu ćeš se ti jebati s majmunom!"



Shvaćate? Argumenti su nepotrebni. Jebanje, jebanje sa životinjama i spominjanje eventualnog srpskog podrijetla su dovoljni.


Željko Kerum, splitski poduzetnik, nedavno je vozio 233 kilometra na sat!
GOSPIĆ - Splitskom trgovcu Željku Kerumu u nedjelju se jako žurilo da stigne iz Zagreba u Split. Kod čvora Perušić na autocesti Zagreb-Split presretač Policijske uprave ličko-senjske oko 12.50 sati snimio ga je kako Mercedesom juri 233 km/h, izvještava Jutarnji list.

Policija je iz Golfa snimila jurećeg Keruma koji je odmah priznao prekršaj, pravdajući se da mu se jako žuri. Policajci su ga pitali hoće li platiti 2000 kuna kazne na mjestu ili preko uplatnice, na što ih je Kerum s osmijehom upitao: 'Što tako malo', izvadio iz ljetnih hlača snop novca i na mjestu platio kaznu. Uz isti prekršaj naknadno će dobiti tri kaznena boda prema MUP-ovu pravilniku o prometu.

Vraćajući mu dokumente, policajci su Keruma upozorili da sporije vozi, no on je sjeo u auto i nastavio jurnjavu autocestom...
Jutarnji list/T-Portal
ponedjeljak, 20.8.2007.



Zašto to radi Željko Kerum, zašto to rade ostali poznati i nepoznati idioti? Zato što mogu. Realno gledajući, kazna od 2000 kuna i nije toliko velika, posebno ne ako se uzme u obzir da se ugrožavaju tuđi životi, da se gazi pravni poredak RH, a i da postoji mogućnost da te policija uopće ne uhvati.
Zašto kroz Hrvatsku svi voze s ugašenim svjetlima i bez pojasa, a pred stranim granicama im se stisne šupak, pa postanu manji od makova zrna i ponašaju se prema propisima?
Mislim da je najbolje objašnjenje citat iz kolumne Perom po asfaltu dr. Željka Marušića:

"U Finskoj, u prometu, gine razmjerno upola manje nego kod nas, a kakvo im je prometno zakonodavstvo, pokazuje slučaj Anssi Vanjokija, 49-godišnjeg menadžera Nokije. U listopadu 2001. uhvaćen je, dok je motociklom Harley Davidson vozio 75 km/h, na mjestu gdje je ograničeno 50. Sudac mu je odrezao kaznu u visini 14-dnevne zarade. Kako je u prethodnoj godini neto zaradio, preračunato, tri milijuna eura, trebao je platiti 116.000 eura, za neusporedivo blaži prekršaj od Kerumovog. Pametnome dosta."

doc. dr. Željko Marušić
utorak, 21. 8. 2007.

Link na njegovu kolumnu:
http://www.autoportal.hr/kolumna/

23.09.2007. u 15:44 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.



< rujan, 2007  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

sir, koitus, okupljanje

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr