nedjelja, 23.12.2012.

Bajke, psići i sunčane vrećice

Iako nisam bila vrijedna što se pisanja bloga tiče, boje i kistovi jedva su nalazili vrijeme za odmor. Stigle su i moje dugoočekivane crne vrećice - s obzirom da sam ih čekala skoro dva tjedna, dosad sam oslikala samo jednu, no nju ću objavit u nekom slijedećem postu, kad se odvažim napravit joj društvo (kako sam samo domišljata u oblikovanju rečenica, za ne vjerovati!).
Evo nekih od komada koje sam u proteklih mjesec dana oslikala:

Jedan skroz specijalan pas - opisala ga je vrlo simpatična gospođa koja mi se javila vidjevši moj prethodni post - dobio je svoje mjesto na vrećici:


Moram priznati, ta mi je vrećica predstavljala određeni izazov jer nisam dosad crtala pse - osim 'crtićastih' , no kako mi je uvijek drago provjeriti gdje su mi granice, prihvatila sam projekt i zadovoljna sam rezultatom - no ono što je još bitnije, i gospođa je zadovoljna, pa sam tim više sretna! Ovom prilikom joj zahvaljujem na svemu :)

Nakon ovog ljepotana, još su dva šećerca psećeg roda ukrasila vrećicu koja će se naći pod borom njihove vlasnice:

Ovi slatki čupavci bome nisu bili jednostavni, no na kraju je, nakon uloženog vremena i truda, isplao sve kako treba. :)

Posljednje dvije vrećice rađene u u petoj brzini zbog kratkog roka, a sutra će naći svoj put do novih vlasnika (ili prekosutra, mislim da će i oni bit pod borom :) ) Smjernice koje sam dobila glasile su "nešto toplo i prikladno starijim ljudima", pa sam se odlučila na ovakve motive i boje:

Sunčana



Bajka



Nadam se da će budući vlasnici biti zadovoljni i da će ih koristiti s užitkom barem upola tolikim koliki je meni bio izraditi ih.

I da... crna vrećica je mačkasta vrećica pa će biti objavljena kroz koji dan, kad napravim bar još jednu :)

a dotad...

ŽELIM VAM SRETNE BLAGDANE, PUNO LIJEPIH MOMENATA, LJUBAVI, ZDRAVLJA I SREĆE U 2013. I KREATIVNOSTI KOLIKO VAM SRCE POŽELI!
.

Oznake: platnene torbe, ručni rad, oslikavanje


- 16:54 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.