subota, 31.12.2011.

Sretna nova!

Pa evo, sretna Vam bila, nek je bolja od prethodne :)

- 11:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 29.12.2011.

Šutnja je zlato, dok ima boja i kutijica.

Priznajem, nisam planirala ovoliko dugo 'šutjeti'. K vragu, nikad nisam ni pomislila da bih mogla šutjeti duže od nekoliko minuta, ako ćemo o govoru. I moji bližnji pali bi sa stolica da im kažem da sam dugo šutila.
Tekstovna šutljivost ubrojena.
Izmoždena aktivnostima oko izbora, pa poslije izbora, pa lokalnim situacijama, nekim privatnim mušicama, zaista nisam pronalazila riječi kojima bih se izrazila...Ni energije da se izrazim drugačije osim slikama.

Pa sam se bacila u dekoraciju drvenih kutijica.

Na jednoj ugodnoj subotnjoj kavi frendica mi je bacila bubu u uho spomenuvši natur kutijice po prihvatljivim cijenama u lokalnom dućanu, koje kao da prizivaju da budu ukrašene. Vrag mi nije dao mira (a ne treba me ni inače puno nagovarati da se bacim u neku takvu priču) i dva dana kasnije kupila sam 4 komada različitih veličina.


Ideja za prvu kutijicu, prigodno nazvanu SUMMER NIGHT HORIZON došla je brzo nakon što sam kutijice nabavila. Pogled na tek palu noć nad Medvednicom potaknuo me na ovakvu dekoraciju.

Oslikano akrilnim bojama, zaštita - mat lak, crna tkanina iznutra.

Druga kutijica ipak je zahtjevala malo promišljanja... No ne previše... S obzirom na moju fascinaciju vilama i vilenjacima, nije ni čudno... ŠUMSKA VILA

Poklopac kutijice oslikan je akrilnim bojama, prelakiran sjajnim zaštitnim lakom; ostatak kutijice omotan(obljepljen) je špagom koja je također prelakirana zaštitnim lakom, no bez tkanine iznutra.

MORSKA VILA nametnula mi se sama od sebe. Malo špage, jedna od mnogih školjkica koje sam ljetima marljivo skupljala (znala sam da će se pokazat korisnima, kad tad!) i naravno, neizbježne akrilne boje, te plava tkanina iznutra, oživjele su ovu malu morsku vilu, dimenzija 9cm x8cm.


S obzirom da mi se jako svidjelo izražavati se i na ovakav način, ovo definitivno nije zadnje od mene u dekoraciji kutijica. ;)
- 17:41 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.