Image Hosted by ImageShack.us
Britney se slomila tijekom intervjua - They say I'm crazy...I really don't care! That's my prerogative (it's the way that I wanna live but you can't tell me what to do!) - Blog.hr

Britney se slomila tijekom intervjua

Izvori TMZ.coma tvrde kako se Britney tijekom intervjua i photosessiona za časopis OK ponašala čudno te da je njeno stanje bilo ništa više nego čisti slom. Tijekom slikanja, Brit je, kažu bila u nekom svom svijetu te da su slike nakon toga bile tako loše da bi njihovo objavljivanje moglo ubiti Brineyinu karijeru. U jednom trenutku oči su joj tako loše izgledale da je djelovala kao da će svakog časa umrijeti.
Raspoloženje joj se svako malo mjenjalo. Nekoliko puta je otišla u WC i svaki put kad bi se vratila bila bi drugačije raspoložena. Toliko je bila paranoična za vrijeme intervjua da je vjerovala kako je njihov (OK-ejev) cilj da ju svijetu prikažu u najgorem izdanju kako je to bivalo do sada. Zatim tijekom photoshoota Brit je naručila pečenu piletinu i nakon što ju je pojela, obrisala je ruke u Guccijevu haljinu koja je stajala nekoliko tisuća dolara, što je još jedan dokaz da našoj princezi nije baš najbolje. Sa njom je bio i njen psić London koji je obavio nuždu na podu te je Brit to obrisala Chanelovom haljinom??
Magazin je unajmio najbolje vizažiste u Los Angelesu koji su trebali urediti Brit i od nje učiniti da izgleda najbolje što može, no ona je to odbila jer je dovela sa sobom dvije prijateljice za koje je htjela da ju urede.
Britney je prošli tjedan osobno nazvala Saru Ivens, glavnu urednicu OK magazina da dogovori intervju u kojem će ispričati sve o svojem slomu živaca, razvodu od Kevina , te odnosu sa majkom Lynne, no sad se urednici OK-a premišljaju da li da objave intervju baš ovakav kakav je bio, bez cenzure ili će objaviti blažu verziju radi Britneyine zaštite.
Brit's glasnogovornica ne odgovara na telefonske pozive niti ne želi komentirati novi broj OK-a koji u Americi izlazi u četvrtak.


Image Hosted by ImageShack.us

- 23:55 - Komentari (56) - Print - #