-#- -/- breakdance boyz

logo (5)

Contact E-mail; ebc.contact@yahoo.com
OBAVIJEST: obavezno pročitati post!!!

11.08.2007., subota

KONZUM reklama - snimanje

Pošto smo prošli na audiciji, Siniša nas je u srijedu (08.08.) ponovo kontaktirao i detaljnije nam objasnio sve kaj trebamo znati. Reklama se snimala 09.08. na video setu u jednom dijelu Novog Zagreba. Dogovoreno je bilo da do 0830h budemo na Glavnom Zagrebačkom kolodvoru ispred stare lokomotive i da čekamo plavi kombi kojim ćemo biti prevezeni, sa ostalima koji su prošli na audiciji, do poslovnice VAL Produkcije d.o.o. (inače, oni su snimali reklame za VIP, PBZ, American Express,...). U poslovnici smo upoznali ljude s kojima nam je bilo suđeno surađivati ostatak dana; kostimografi, fotografi, redatelj, snimatelj, stilisti,... Svi su bili dobro raspoloženi i društveni. Nakon što smo završili sa upoznavanjem, došlo je vrijeme da isprobamo odjeću predviđenu za reklamu. Završivši sa kostimima, uputili su nas na video set u Novi Zagreb gdje smo nakon pauze, klopanja, krenuli sa pripremama za snimanje same reklame.

Priprema seta za snimanje je jako zahtjevan i ozbiljan posao, a sve što treba napraviti je dobro rasporediti svijetlo da nema sjena ili prejakog osvjetljenja. Misliš si to je samo svjetlo, no o njemu ovisi što-šta. Samo snimanje reklame je započelo oko 13h, a završilo oko 19h. Snimalo se kadar po kadar, a kadrova je bilo dosta. Još dok uzmeš da se neki kadrovi snimaju i po 20-ak puta zbog neuspjelog izvođenja, huh... Nas su snimali zadnje, tako da nam je malo bilo dosadno u razmaku od 13-19h. Normalno, prije snimanja su nas trebali našminkati (koji smeh, hehehe), prvo je Mali Gad otišao na šminkanje, pa sam nakon njega ja (Obie) bio na redu.
Mogu reći da sam jako zadovoljan snimanjem, jer nije bilo toliko naporno i nije bilo nikakvih živciranja i požurivanja. Svi su bili strpljivi i tolerantni.

Detalje reklame ne kanim odavati, čekajte do 15. kolovoza kad ćete ju moći vidjeti na TV-u :P ;).

by Obie

Click to write a comment (27)

07.08.2007., utorak

KONZUM reklama - audicija

Kao što ste možda čuli ili vidjeli na TV-u su najavljivali audiciju za Konzumovu reklamu. Za tu audiciju sam doznao kada me kontaktirao Dragec na MSN-u, pozvao me u razgovor u kojem sudjelovao producent Siniša Miščević iz VAL Produkcije d.o.o. koji je pak njemu rekao da mu preporuči par plesača za Konzumovu audiciju. Preporučio mu je Malog Gada i mene (Obie). Nije nam ništa bilo jasno, o čemu se radi, pošto, zašto... No sve mi je ubrzo postalo prejasno; imam priliku sudjelovati u TV reklami. Prihvatio sam otići na audiciju. Audicija se održavala u ponedjeljak, 06.08. s početkom u 17h istovremeno na 4 lokacije: Super Konzum Črnomerec u Zagrebu, Super Konzum Jug 2 u Osijeku, Super Konzum Tower Centar u Rijeci i Super Konzum u Zadru. Na audiciju su išli Leo, Mali Gad, Oggz i ja (Obie). S nama je išao i Dragec kao naš menadžer ;).

Odabrali smo audiciju u Zagrebu, jer nam je to najbliža lokacija od ostale 3. Na audiciju smo stigli među prvima. Ja (Obie) sam se uspio prijaviti prvi na listu. Audicija je počela oko 17h i kao prvog prijavljenog prozvali su mene. Pitali su me imam li CD na kojoj je pjesma na kojoj ću repati ili ću odabrati jednu od pjesama s njihove liste. Rekao sam da sam ja došao na audiciju kao plesač, ali voditelj je tvrdio da oni traže repere i nekoliko puta mi je pokazao plakat na kojem to i piše. Voditelj nije bio baš dobro upućen i nije znao da su i plesači bili dobro došli, pa je nas plesače ostavio za poslije. Činilo nam se da smo bezveze došli pa smo sa strane radili da nam ne bude dosadno. Bili smo zbunjeni, više nismo znali kaj će biti, da l' ćemo sudjelovat u audiciji ili ne, da l' je sve ovo bila neka ne slana šala, sprdačina... Došao je i kraj te audicije i ispostavilo se da ćemo ipak sudjelovati u audicji. Pošto nam podloga pozornice nije baš odgovarala, Dragec je uskočio i pitao možemo li rokati na mramoru pokraj pozornice. Voditelj je prihvatio prijedlog i sve je ispalo super; HVALA DRAGECU MENADŽERU :D :P!!!
I tako je ekipa (1, 2, 3) iz Đurđevca oduševila zagrebačku publiku i producent nam je rekao da će nas do srijede 08.08. obavijestiti da li su plesači uopće prošli, i koji će plesači sudjelovati u snimanju reklame za nagradnu igru Konzuma.

NADOPUNA (srijeda, 08.08.2007., 11:40h)
Javili su nam da smo prošli na audiciji i da sutra (09.08.) snimamo reklamu. Na audiciji smo prošli Mali Gad i ja (Obie). Jedva čekam snimanje :).
Sljedeći post će biti o snimanju reklame za Konzum ;)...

by Obie

Click to write a comment (11)

05.08.2007., nedjelja

Anketa

Jedan mali post posvećen našim dragim WEB Browser-ima koje koristimo za pretraživanje najdražih internet stranicama. Bez njih bi surfanje bilo nezamislivo, bez njih bi nam dan bio neupotpunjen :), a korištenje samog interneta besmisleno...
Ovom anketom želimo ispitati naše drage posjetioce koje WEB Browser-e oni koriste za pretraživanje internet sadržaja.
Krenimo sa glasanjem :)...

NADOPUNA (petak, 10.08.2007., 11:40h)
Anketa je završena, u samoj je anketi sudjelovalo, kao što vidite na priloženoj slici, 29 osoba. Glasanjem proizlazi da naši čitatelji najviše koriste FireFOX (48%), malo manje Opera WEB Browser (34%), dok najmanje koriste Internet Explorer (17%).
Osim nabrojenih WEB Browser-a u anketi, čitatelji su nadodali još jedan; Safari... Nisam se nikada imal prilike njime koristil, no sigurno je da ima neke svoje prednosti kojima privlači nove korisnike da ga koriste...

Slika

Click to write a comment (10)

04.08.2007., subota

RapFest 2007

Nekako brzo postovi teku u zadnje vrijeme :)... E pa neka je samo tako...

Sa zadovoljstvom Vam želim priopćiti da smo jučer (03.08.2007.) svjedočili jednom velikom i zabavnom događaju. Radi se o RapFest-u 2007 održanom u Koprivnici. Ovogodišnji RapFest je posječen u znatno većem broju nego prošlih godina, što od broja gledatelja pa i samih izvođača. Da ne duljim o manje bitnim stvarima, sve ću sročiti što najbolje ide...

Sam event je bio podržan i grafičkim radovima u jednom od izloga, uz te grafičke radove za dodatno podizanje atmosfere su bili zaduženi naši breakeri iz ENERGY-a (Dragec, Jove, Mali Gad, Obie, Oggz, Roby), kojima su se kasnije u samom nastupu pridružili neki novo pečeni plesači iste kulture iz Koprivnice. Tako je samo jedan predviđeni nastup u trajanju od 5min plesa preraso u punih 15-ak min skakanja i velikih količina adrenalina i k tome još jednog nastupa kasnije. Publika je bila zadovoljna nastupima, kao i sam organizator. Naš posao je bio obavljen, otplesali jesmo, dobili majice jesmo, besplatan upad smo imali i to bi bilo to... Skoro sve kako smo dogovrili, osim klope i pijače; tome se nadamo sljedeće godine kao dio dogovora :)...

Za dobar i kvalitetan razglas, te muziku bio je zadužen poznati koprivničanac DJ Raul aka Raja.
Što se tiče kompletne organizacije ovog prekrasnog okupljanja urban kulture u jednu cjelinu, zadužen je organizator Horz, kojemu se ovim putem zahvaljujemo što nas je kontaktirao i pozvao na okupljanje i sudjelovanje u programu. Nadamo se i daljnjoj suradnji.

Hvala Horz...

O ostatku provedenog vremena nakon završetka samog RapFest-a 2007 pa sve do ranih jutarnjih sati nećemo opisivati... Nemamo dopuštenje svih prisutnih osoba, hehehe :)...

Za sada uživajte u slide-u slika, uskoro će i video clip nastupa break-era :)...


download picture package "RapFest 2007"

Click to write a comment (21)