0X 2016 // IT VESTI - Brzog datiranja

petak , 21.12.2018.

'+k+'










Click here: 0X 2016 // IT VESTI






Venac su, uz vojne počasti, u talase Dunava spustili kapetan bojnog broda Andrija Andrić, komandant Flotile, i unuke heroja Berića Aleksandra i Biljana. Detaljniji podaci dostupni su. Slušajte emisiju četvrtkom od 21h na talasima Radio S4 102.



<0X 2016 // IT VESTI

Naravno, niko nije očekivao da će Xiaomi napraviti nešto revolucionarno, ali su se čekale prve cene njihovog drona za koje se pretpostavljalo da će biti veoma konkurente. Krenimo od manjeg modela, C5. Veličina ekrana sigurno većini neće biti problem, ali i dalje oko ekrana ostaje solidna količina praznog prostora koja značajno povećava dimenzije.



<0X 2016 // IT VESTI

'+k+' - Odličan je za prikaz prezentacija, ali samo pravljenje kroz osakaćene aplikacije je dosta nezgodno. Pešačke staze nisu godinama sanirane.



<0X 2016 // IT VESTI

U Srbiji će danas u većem delu zemlje tokom dana biti pretežno sunčano i toplije. Samo se na severu po podne i uveče očekuje prolažno naoblačenje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 0 do 6°C, najviša dnevna od 16 do 23 stepeni. U Bačkoj Palanci će danas biti pretežno sunčano i toplije, sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 7°C, najviša dnevna oko 20°C. Samo je na severu uz više oblačnosti ponegde moguća kratkotrajna kiša. U subotu uveče u severnim i zapadnim, tokom noći i u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično sa kišom i padom temperature. U nedelju pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom. Za dane vikenda biće vetrovito, sa umerenim i jakim, u planinskim predelima i olujnim južnim i jugozapadnim, u nedelju sa severozapadnim vetrom. U ponedeljak prestanak padavina i razvedravanje. Zatim suvo i toplije. O NAMABAP VESTI je registrovani medij u Republici Srbiji kao internet portal i samostalno elektrnosko izdanje. Registrovan je kao medij pod brojem: IN000659. Naš cilj je blagovemeno i tačno informisanje javnosti o događajima iz svih oblasti života koji su od uticaja na razvoj lokalne zajednice opština Bačka Palanka, Bač i Bački Petrovac. Posebno težimo razvijanju sposobnosti kritičkog razmišljanja i podsticanja aktivnog učešća građana u društvu, kao i analiziranju i kreiranju pozitivnih promena. Marketing: 065 8558785 , 065 9041969.



Vesti 21 5 2016
Ona je navela da su od 73 medija koji su bili u procesu privatizacije, 43 višejezični mediji, sa ukupno 79 manjinskih programa i sadržaja, od čega je do sada ugašeno 20 manjinskih programa i sadržaja. Zahvaljujući čipsetu Nvidia Tegra K1, a pogotovo GPU-u Kepler DX1, odličan je izbor za sve koji se vole igrati na tabletu. Kako prenosi kineska novinska agencija Xinhua, sve je veći broj kineskih Windows korisnika koji na Weibo mikroblogerskom servisu izražavaju svoje nezadovoljstvo zbog činjenice da Microsoft forsira nadogradnju starijih verzija svog OS-a na Windows 10. Line je prošle godine zabeležio 700 miliona korisnika, dok su za poređenje WhatsApp i Facebook Messenger imali 1 milijardu odnosno 900 miliona mesečno aktivnih korisnika, a svaka od te dve poslednje spomenute aplikacije je preko Google Play-a zabeležila 1 milijardu preuzimanja. Takođe po novome, dijagonala ekrana neće biti 5,5, već 5,1-inč. Nećemo mnogo pričati o kameri, bitne stvari , a pozvaćemo vas da pogledate demo fotografije i video snimke koje smo napravili. Uređaj je napravljen od aluminijuma i teži 437 g Wi-Fi , odnosno 444 g LTE. Meštani tadašnjeg Čiba, a današnjeg Čelareva, sela nedaleko od Bačke Palanke, nisu ni slutili da će biti svedoci jedne od najvećih bitaka Aprilskog rata, posle bombardovanja Beograda 1941. Nadogradnja je stigla baš u trenutku testiranja tableta, pa znajući za problem nismo instalirali dotični update. ZenFone 3 će biti dostupan u četiri boje: crnoj, beloj, zlatnoj i plavoj. Cena u Kini je 2200 juana oko 37.

[Cro cure varaždin|Seks kamere: predstave za odrasle, porn čet|Zene za sex nova gradiska]






Oznake: Blic, novine, &, 18, JUL, 2018.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.