Zabilija Mosor!!

31.10.2013.


Dubrava se sprema za 38. poljičko-zimske olimpijske igre u sljedećim discplinama:
1. ledene balote
2. botajna slalom
3. botajna veleslalom
4. kozik spust
5. G-kozik
Dođite i zabavite se uz soparnik,dobar prdežljiv fažol i dobru glazbu.
Svira klapa Gabrić i njegov mali s heavy metal grupom "Pasja Jama" i predgrupa "Đavlije Postinje"..
Za kraj će vam naši lovci pokazat i objasnit zašto nikad ništa ne ulove.

Ante Gotovina više nije in!


Otkad se Ante Gotovina bacio u uzgoj i ribolov tune, više nije zaštitni znak Dubrave, turistička meka za hrvatske nacionaliste, patriote i bivše Hosovce.
To su primjetili i žitelji Dubrave pa je Ante brzo prebrisan a grafiter Riba je nacrta zaštitni znak Poljica, vlaja s bukarom vina. a s desne strane je mural posvećen Siniši Vuci u znak zahvalnosti što je prije 20 godina održao nezaboravan koncert ispod škole o kojem se još dan danas prića..

SKANDALOZNO!! Čak 5 članova UNH Dubrava viđeni na Poljudu!!

"Prodaju sladoled, prodaju kokice, možda su turisti" -- samo su neki od komentara forumaša koji su zbunjeno gledali misterioznu fotografiju. Neki su čak otišli toliko daleko da smatraju da je fotomontaža ili sitnjanska urota.
Vjerovali ili ne, mnogi će se složiti da je slika autentična i da su na njoj članovi ultras udruge kluba navijača Hajduka sa sjedištem u poljičkom selu Dubrava.
Zašto su odabrali kazališnu stranu Poljuda s djecom i derbi navijačima nikome neće bit jasno, možda zbog mladog i poletnog Hajduka, možda zbog Kvasine ili bosanđerosa Sušića ali jedno je sigurno, nadamo se da UNH Dubrava neće stati na ovome..

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.