L'angolo bordeaux

ponedjeljak, 25.08.2008.

Sjeta

Ljeto je na odlasku. Ne mogu reći da mi nije krivo, ali moram biti iskrena i priznati da sam ga zapravo dobro provela.
Bilo je to ljeto promjena, odnosno jedne velike promjene. Osjećam se puno bolje.
Čudno je to koliko su ta psihološka i fizička stanja zapravo povezana, kako jedno ovisi o drugome i više nego što smo ponekad svjesni. Dobro se osjećam, primila sam dosta komplimenata za svoj izgled...ipak, najbitnije mi je da sam ja sretna, zadovoljna i mirna. I neću odustati, idem dalje sretan . Neke se stvari nemaju cijene.
Što se ostalog tiče, bilo je ovo i ljeto koncerata. Posjetila sam čak dva velika koncerta: onaj Zucchera na ljetnoj pozornici i onaj Tonya Cetinskog u Areni prije samo dva dana. Zanimljivo je to da niti na jednog nisam prvobitno htjela ići, a nakon oba sam bila iznimno zadovoljna i stohiljadaposto sigurna da bi mi bilo žao da nisam bila tamo.
Uvijek mi se nekako čini pretjerano izdvojiti 200 kuna za kartu za neki takav koncert, a na kraju sama sebe uvjerim da si nešto u životu moram priuštiti. Mislim, da ne bi bilo zabune, priuštim ja sebi dosta. Ali kad su u pitanju tako neki izlasci, onda mi se to uvijek čini bespotrebno...ok, nisam baš jasna ali danas ne mogu biti jasnija zubo .
Još jedna novost ovog ljeta: Najdraži i ja pohodili smo toplice. Ok...samo tri dana, ali nema veze. Moram priznati da bi mi više od 4 dana tamo postalo dosadno. Fora je to sve, i oni bazenčići s vodom do koljena, i jacuzzi i izležavanje...ali čovjeku dosadi. Nama je ionako bilo bitno da smo malo sami cerek .
Najdraži za par dana ulazi u treće proljeće svog života. cerek Primijetila sam da ga peru očinske emocije više nego mene majčinske, i to do te mjere da je donedavno govorio kako će on ići na porodiljni dopust a ja neka radim. Srećom, promjena njegovog radnog mjesta prosvijetlila mu je tada pomućeni um i sad se predomislio.

I što da još kažem? Sljedeći tjedan počinje škola i ono toliko obožavano razdoblje privikavanja. Neću bit Štrumpf Mrgud..osjećam se kao Štrumpfeta. Jedino ne dam cool

- 13:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #