Get your own Chat Box! Go Large!
HELOOOOOOOOOOO.........POZZ SVIMA;))))) - bonzju - Blog.hr

HELOOOOOOOOOOO.........POZZ SVIMA;)))))

wavewavecerekevo samo cu vam se nakratko javit...nemogu ja bez vas ali i postovacerek...veliki pozzzz svima koji posjecuju ovaj blog te se nadam da cete me i ubuduce posjecivatthumbup naravno uvijek najvece pozdrave saljem curamaawavecerekkiss,,,a da i ne zaboravin pozzz i mojim Krvavcanima i Krvavcankama koji ko zna gdje studirajusmijeh i onima u inozemstvuwave.......ma pozzzzzzz svima...uskoro cemo se cut...ovo je bilo na brzinuzujonut....a na kraju evo vam malo nekih zanimljivosti.... i UPOZORENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pazite u buducnosti, nemojte da vam se dogode slicne stvarismijehsmijehsmijeh


Image Hosted by ImageShack.us


wavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewave




STARICA U 102.GOD POZIRALA GOLAlud
Nora Hardwick koja ima čak 102 godine skinula se za kalendar - gola, ali u dobrotvornu svrhu. Skinuvši se u toples, kako bi podržala nogometni klub Ancaster Athletic iz grada u kojem živi, umirovljena baka tako je postala Miss studenoga.
---
"Nikada nisam radila nešto takvo i sumnjam da ću ponovno. S obzirom na to da sam najstarija osoba u gradu, vjerojatno su me zbog toga fotografirali, a i uvijek se rado odazovem humanitarnim akcijama", rekla je gospođa Nora.

Također je izjavila da je dobila podršku cijele obitelji, a najviše svoje djece (koja imaju 80, 74 i 62 godine). Nora je za kalendar pozirala u jednom baru u Ancasteru, sa šalom prebačenim preko grudi.
MAAAAAAAAAAAA.................
Gary Ashbrook (31), pronađen je ugušen i gol na svom krevetu noseći na glavi gumu prezervativa, a pokraj njega su stajale prazne limenke plina za smijanje.
---
Muškarac iz Velike Britanije slučajno se ubio stavivši prezervativ na glavu u neobičnom seksualnom podvigu.

Njegov je prijatelj na sudu izjavio kako za Garyja ovako nešto nije neobično, jer je imao neobične načine seksualnog zadovoljavanja, prenosi The Sun.

PAZI KOZAAAAAAA...smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh
Proždrljiva Steffi iskoristila je trenutak nesmotrenosti svog gazde i pojela mu novac za traktor. No ni gazda nije bio milostiv, koza je završila na hitnoj operaciji.
---
Njemački farmer umalo je izgubio 10.000 eura. Naime, pojela ih je njegova koza.

No snalažljivom farmeru je novac ipak bio važniji od proždrljive živine pa ju je poslao na hitnu operaciju, kako bi spasio bar dio svoje ušteđevine.

Martin Radlberger iz Rosenheim ostavio je 10.000 eura s kojima je planirao kupiti traktor, na kuhinjskom stolu i otišao se javiti na telefon. Kada se vratio ugledao je kozu Steffi kako upravo preživa posljednji svežanj novčanica.

"Znam da nisam trebao ostaviti novac na stolu, ali samo sam se otišao javiti na telefon. Nije me bilo pet minuta. Kad sam se vratio on je već sve pojela", priča on.

Martin je zatim hitno nazvao veterinara koji je kozu odmah operirao i spasio gotovo sav novac.

"Povratio sam gotovo sav novac, a ovo je bila jedna mučna, ali korisna lekcija za Steffi", kaže farmer, koji je uspio spasiti sav novac iz kozjeg želudca, no veterinaru je morao platiti 300 eura za ovaj hitni zahvat.

PA STA VOZI KAD JE PIJAN......smijeh
Pijani mladić se autom zabio u kokošinjac. U kokošinjcu je zavladala panika i kokoši toliko željele pobjeći da su se mahnito zabijale u zid i tako ugibale. Druge su uginule od infarkta.
---
BERLIN - Tristo kokoši uginulo je u nedjelju od panike kada se pijani njemački mladić zabio autom u njihov kokošinjac.

"Čini se kako su kokoši toliko željele pobjeći da su se mahnito zabijale u zid i tako ugibale", rekao je glasnogovornik policije. "Druge su uginule od srčanog udara", dodao je.

Sedamnaestogodišnjak iz grada Kassela na zapadu Njemčke slupao je auto udarivši u zid kokošinjca u kojem je bilo oko 1.000 kokoši. Nešto kasnije je uhićen.



ma sve je to zivot......................yesyesyes...pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzwavewave

(objavljeno: utorak, 20.11.2007. u 21:03) komentiraj (43)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.