Get your own Chat Box! Go Large!
DRAZEN ZECIC.............. - bonzju - Blog.hr

DRAZEN ZECIC..............

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws


BIOGRAFIJA blablablabla
Karijera Dražena Zečića počela je gotovo prije 15 godina kad je pisao tekstove za Matu Mišu Kovača, Zlatka Pejakovića, Matu Bulića i mnoge druge pjevače.
Vlastitu karijeru gradio je polako, zadobivši prvo srce publike koja je vjerno hrlila na svaki njegov koncert.cerekcerek Redovito se pojavljivao na festivalima, te 1993. godine pobjeđuje na Melodijama Hrvatskog Jadrana s pjesmom "Govore mi mnogi ljudi"što ga izbacuje iz medijske sjene koja ga je dugo pratila.
S pjesmom "Ima li nade za nas"rolleyes, koju je otpjevao u duetu s mladom Anđelom Kolar postao je najtraženiji pjevač u Hrvatskoj. Teme njegovih pjesama su uglavnom ljubavnog karaktera.kisscerek Suze, rastanci, neuzvaraćene ljubavi u interpretaciji Dražena Zečića kombinacija su koja publiku podiže na noge.
Dražen je na sedam prethodnih albuma radio uvijek sa istim suradnicima, Draženom Botrićem i Bratislavom Zlatanovićem kao kompozitorima, te producentom Ivicom Čovićem -Pipom. S istom ekipom surađivao je i na svom dvostrukom CD-u "Sve najbolje 1 i 2".
1999. godine Dražen je proglašen pjevačem godine, te je nominiran za Porina u kategoriji za Hit godine i Album godine, a Porina je dobio za album „Nitko nema dva života“ u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe. iste godine na Splitskom Žnjanu trijumfalno je nastupio pred 20.000 ljudi.thumbup
Protekle godine bile su ispunjene radom, autorskim i koncertnim, sa stotinjak održanih koncerata bio je jedan od najtraženijih izvođača, postao je velika zvijezda u Sloveniji. Unatoč mnogim angažmanima i priznanjima nije se uljuljkao i živio na lovorikama već je svaki slobodni trenutak iskoristio za rad na pjesmama koje piše s puno emocija i sličica iz privatnog života.
Dobitnik je nagrade "Zlatna ptica" koju dodjeljuje izdavačka kuća Croatia Records za preko 100. 000 prodanih primjeraka nosača zvuka.
Krajem 2002. godine izašao je u izdanju Scardone novi album 22U ime ljubavi22 koji je u kratkom roku dostigao nakladu od 20.000 prodanih primjeraka.
2003. godine Dražen Zečić nastupio na 7. Hrvatskom radijskom festivalu u Šibeniku s pjesmom "Volio bih da te vidim sretnu" koja je doživjela veliki uspjeh.
Te godine izlazi i njegov CD “Megamix“, u izdanju “Hit Recordsa“, sa 33 zlatna hita. Godinu dana kasnije dobiva nagradu publike na Hrvatskom radijskom festivalu sa skladbom“Pokidat ću lance sve“ te objavljuje istoimeni album koji odmah po izlasku postiže rekordne naklade.
..................................a sta san vam reka on thumbupthumbupjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... kraljjjjjjj....

(objavljeno: petak, 31.08.2007. u 00:02) komentiraj (0)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.