, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

31.12.2007., ponedjeljak

Kraj godine

Kao što priliči svakoj udruzi građana u ovj našoj zemlji, tako su i Čačinački Alkosi pred kraj ove nam godine održali svoju redovnu godišnju skupštinu 22.12.2007. Skupština je bila izvještajna i skromna. Pozvani su svi članovi Čačinačkih Alkosa i pozvani su razni gosti. Od članova se odazvala jedna skromna grupa a od gostiju su došli skoro svi. Tako su ovdje s nama bili naćelnik Općine Čačinci (i sam član Alkosa), zatim kapetan NK Mladost, predsjednik udruge umirovljenika, tajnik DVD-a, dopredsjednik KK Mladost te predstavnik izviđača a ujedno i član Alkosa.
Bio je ovdje i gospodin Tonino Rađenović sa Radio Orahovice (na slici u društvu jednog od naših starijih članova kolegom ribolovcem-Nemešom).Skupština je otvorena himnom RH i minutom šutnje,a zatim je radno predsjedništvo u sastavu Maka, Tuna i moja malenkost zauzela svoje pozicije i ova naša skupština je mogla započeti radom. Ja sam ovaj desno,Tuna je onaj lijevo a ovaj u sredini sa velikom glavom je Maka. Maka,jebote,imaš glavu kao tabure!
Slijedili su pozdravi i zahvale svima a zatim su tajnik (to je ovaj što tu na slici kao nešto radi na komjuteru) i predsjednik podnijeli izvještaje o radu naše udruge u minuloj godini. Tajnik je pročitao financijsko izvješće pošto nam je blagajnik bio opravdano odsutan.Nakon tajnika,riječ je preuzeo naš vrli predsjednik i u kratkim crtama izvjestio nazočne o radu Alkosa, zahvalio se svima koji su nam pomogli i zaželio da se suradnja nastavi i dogodine na svačije zadovoljstvo. Tako je predsjednik rekao da smo organizirali 2 zabave (ona za kirvaj je bila jebena do jaja), uredili staro kupalište na rijeci (nisam se tamo kupao otkako su dlake počele rasti, a nekad nas nisu mogli otjerat sa rijeke), zatim smo organizirali humanitarnu akciju u suradnji sa zakladom Ane Rukavine na koju smo posebno ponosni. Predsjednik je istaknuo i dobar odnos sa općinom čačinci tj. njenim poglavarstvom koje nas uvelike financira pa smo sudjelovali u svim manifestacijama koje je organizirala sama općina kao što je prva pokladna povorka u Čačincima, pa odrađen veliki dio posla na koncertu Miroslava Škore dan prije našeg kirvaja i slično.mPredsjednik je spomenuo i da smo redovno pratili i obilazili utakmice NK i KK Mladost što i je naša osnovna zanimacija. A osim toga bili smo i na 3 utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske u Zagrebu ( Makedonija, Rusija, Estonija). Ostale smo utakmice skupa pratili u birtiji na TV-u. Izrađen je novi veliki transparent i privedeni su kraju radovi na uređenju bukse (stavio bih sliku ali unutra je takav nered da me sramota to ljudima pokazivat).I dogovoreno je naše sudjelovanje u organizaciji dočeka Nove Godine na Trgu Franje Tuđmana.Prvi doček na otvorenom u Čačincima.

Kao glavne zadatke za iduću godinu navedeno je završavanje radova i svećano otvorenje bukse, organiziranje barem 2 zabave od kojih bi jedna bila humanitarnog karaktera, organiziranje manifestacije na snijegu pod radnim nazivom Snježna Krmača (ako nedođe do naglog zatopljenja otišli bi na naše omiljeno brdo pa bi uza laganu vatrivu pekli slanine i kobasice, kuhali vino i organizirali natjecanje u spuštanju niz brdo na vreći napunjenoj slamom). Planira se i organizirati Pinkl bal ali nam za to trebaju partneri i nadamo se da ćemo ih pronaći u općini i jednoj od udruga. Zatim se planira izrada novih transparenata i navijačkih rekvizita i obilježja te naravno praćenje lokalnih sportskih kolektiva. U planu je i dovlačenje Ribafisha na derbi u Orahovicu 16. veljače 2008.

Na ljeto se također planira i organizirano gledanje Europskog nogometnog prvenstva uz roštiljanje i pivicu!

To su zasad naši planovi a pošto smo mi nepredvidivi nije isključeno da se poneko od nas dosjeti još nećega.

Skupštinu smo završili vrelo brzo jer smo je i zamislili kao nešto kratko i šturo da se može ići dalje za svojim obvezama. Svatko je rekao što misli,gosti nam se zahvalili na pozivu pa smo uz piće u opuštenu atmosferu još neko vrijeme sjedili u vatrogasnom domu i ležerno razgovarali o svemu.

Nakon skupštine, popodne smo otišli pogledati kadete KK Mladost koji su igrali protiv vršnjaka iz Našica (i poderali ih).Zanimljivo je bilo vidjeti Maku u ulozi trenera i rezervne igrače kaoji na klupi sjede u majicama Čačinačkih Alkosa. A skrenuo bi pažnju na dva mladića a to su Jerbić (na slici) i Lazar koji se kvalitetno razvijaju i zalog su budućnosti košarke u Čačincima.ima tu još zanimljivih dječaka koji stasaju i vjerujem da će se u Čačincima još dugo igrati košarka.Nakon kadeta,došli su na red i seniori. Ugostili smo momčad iz Iloka i zasluženo pobijedili 92:75.
Na utakmicu došlo nas sedmero.A ni košarkaša nije bilo više pa su se skinila i nekolicina kadeta.Nedostajali su nam Ileš,Jukić,Hečimović i Jozić. Onaj tko poznaje momčad Mladosti zna da su to vrlo važni igrači (Jukić najbolji igrač a ova trojica igraju na poziciji centra!!). No,nakon početne neizvjesnosti naši stvaraju prednost i održavaju je do kraja utakmice.Ispala je to na kraju jedna sigurna pobjeda,rutinski odrađena utakmica u kojoj su priliku dobili i svi klinci koji su se skinuli.A nas sedmero smo na početku onak malo sjedili,pa se počeli zajebavat,pa počeli pit,pa počeli dolazit i ostali pa se počelo navijat i na kraju nam je svima bilo i više nego odlično. I moram spomenuti kako nam je gospodin Zvonko Jasenković donirao karton kvalitetnog vina (na slici krajnje desno uz Ileša i Maku).Hvala vam gospodine Jasenkoviću, Bog vas blagoslovio.Kad smo već kod košarke moram napomenuti da smo u razdoblju odkad sam pisao zadnji post o košarci izgubili dvije utakmice zaredom.obje na gostovanjima. U Požegi je bilo 88:79 za domaćine a u Slavonskom Brodu 73:63 za momčad A.Habrang.

Na kraju smo ostali još neko vrijeme u dvoranu i tamanili preostale načete boce vina i piva i slušali izuzetno raspoloženog Maku koji nas je opet zabavljao svojim provalama.Najviše je hvalio svog brata Juru (također) koji je odigrao najbolju utakmicu u zadnje 2 godine pa je tako spomenuo :"Jel si vidio mog brata Juru također,krade im lopte a nemože ni večernjak preskočit! Jure kad skoći ispod njega nemože ni blic od fotoaparata proći!" i slično.

I naravno, uslijedio je odlazak u DEF gdje se nastavlio pit i slavit. I iščekivat Božić. A o samom Božiću ću napisati nešto ovih dana.Još ću samo spomenuti da su gotovi upaljači,pinkala i kalendari pa će svatko tko je to zaslužio uskoro dobiti svoj primjerak.
Sretnu Vam i uspješnu Novu Godinu žele Bobika i Čačinački Alkosi!!

- 16:18 - Mudro mišljenje puka (15) - Štampaj i urami - #

24.12.2007., ponedjeljak

Sretan Božić

Dragi moji, želio bih svima koji navraćaju na ovaj blog, svim našim simpatizerima i članovima, svim prijateljima sporta i naših dragih Čačinaca, zaželjeti Sretan Božić u svoje osobno ime i u ime svih članova Kluba Navijača Mladosti Čačinački Alkosi!

Pronađite svoj dio mira i u veselju proslavite blagdane i neka vam onaj veseli debeljko donese poneki dar i tako Vas usreći.

Usrećite i vi druge, budita dobri,brižni i veseli. Lijepo papajte i nepretjerujte u alkoholu. Dostojanstveno proslavite Božić i sjetite se svog Bobike i Čačinačkih Alkosa.

neka Vam se ostvare sve želje jer se meni moje ostvaruju, a žena mi je prije 3 mjeseca saopćila vijest koja je postala najljepši božićni dar u mom životu. Ja sam sretan čovijek i želim svoju sreću podijeliti s drugima. imam dobar brak, žena trudna, zidam kuću, svi smo zdravi....... Sretan vam Božić!
- 17:13 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

03.12.2007., ponedjeljak

Vječiti derbi

Bilo je i vrijeme za novi post. Još jednom se svima ispričavam na aljkavosti.
Daklem,prošla su 2 puna tjedna od vječitog derbija između čačinačke Mladosti i Orahovice a ja još ni slova nenapisah.
Kao ni o nogometašima koji se nalaze na prvom mjestu nakon prvog dijela prvenstva.
Može me biti sram.
A očekujem da me ljudi redovno posjećuju i čitaju.
A šta da radim kad sam takav.

Ajmo mi o sportu.

KK“Mladost“ Čačinci-KK“Orahovica“ 113:86 (23:14,37:22,32:27,21:23)


KK“MLADOST“:
Jukić 3, Anđelić 16, Krmpotić 2, Lazar 2, Ileš 2, Milosavljević 2, Preradović 5,Jozić 8, Jesenković 14, Kondaš 14, Jukić 36, Hečimović 9


Došla nama Orahovica. Po porciju. I dobili je. A mi se brusili na nekakav derbi kad ono patoka od utakmice. Od samog početka prednast na našoj strani.I razlika samo raste i raste.
Tog jutra (nedjelja-18.11.2007.) veći dio Alkosa išao je u Vukovar obilježiti Dan sjećanja i odati počast poginulim herojima koji su branili i obranili svoju zemlju,našu zemlju! Put je bio organiziran u suradnji sa Općinom Čačinci. Općina je platila put,a Alkosi su osigurali sendvič i sok za svakog putnika kao i lampion koji će biti zapaljen u Vukovaru. Oni su se vratili sat vremena prije početka utakmice.A za to vrijeme.nas par je pripremalo sve potrebno za utakmicu. Donijeli smo vina,nažicali piva od Jure Krmpotića, kupili sok za mixanje bambusa,pripremili transparente i čekali ekipu iz Vukovara da nam se pridruži u vatrogasnom domu.
Kad su stigli,popili smo si koju rundicu i krenuli u dvoranu. Tog je dana padao snijeg,Čačinci prekriveni bijelim plaštom,vani minus 100 a mi vruči i željni pobjede.veseli i razigrani,atmosfera vrhunska.I onda dođemo u dvoranu i gosti nam ubiju derbi. Skupilo se nas dosta i krenuli mi s navijanjem,ali nije to to kad naši vode 20 razlike od maltene od samog početka utakmice. Samim navijanjem na utakmici nisam baš zadovoljan,rekao bi da je bilo za prolaznu ocjenu, ono,kvalitetna zajebancija,cugica i pjesma. No,odradili smo utakmicu do kraja.I Mi i košarkaši.Konačan rezultat je bio 113:86,samo 27 razlike! Da,samo 27 razlike. I to zato jer su na kraju priliku dobili svi naši igrači pa i oni najmlađi (Lazar,Vekić,Jerbić) i svi su se upisali u listu strijelaca.
Orahovica slaba,ustvari oslabljena.Jako se osjeti neigranje nekolicine igrača koji eto neigraju zbog kojekakvih osobnih razloga (škola,fax,posao). Bez Cingela,Nekića,Jukića to nije ekipa koja bi mogla ugroziti Mladost pogotovo ne u Čačincima.Bilo je tu svega. Razgovora ugodnih oca i sina...


Pa skrivenih namjera koje pod utjecajem alkohola izlaze na vidjelo...


...i standardno predanih navijanju...


...i na kraju smo svi skupa proslavili pobjedu:


Poslije utakmice standardno proslavljanje pobjede u DEFU,ali sve to nešto slabije nego prijašnjih godina. Polako kopni početni elan i entuzijazam među samim Alkosima i nadam se da ćemo se svi skupa lagano trgnuti iz letargije i početi to raditi onako kako smo navikli ljude.Iste te nedjelje su naši nogometaši trebali odigrati posljednju utakmicu u jesenskom dijelu prvenstva protiv NK Bratstvo iz Gornjih Bazija,no zbo snijega cijelo kolo je odgođeno i prebaćeno za proljeće. Mladost će prezimiti na vrhu tablice.Iako Zdenci imaju isti broj bodova,mi držimo čelnu poziciju zbog bolje gol razlike.A isti ti Zdenci nam dolaze odmah nakon Bazija na proljeće u Čačince kada ćemo im pokazati tko je bolji.
Čestitamo Mladosti na naslovu jesenskog prvaka!
A košarkaška utakmica koja se trebala odigrati prošle nedjelje u Oriovcu je odgođena zbog izbora i neznam kad će se odigrati,ali smo zato prije 2 dana na svom parketu poderali Olimpa kao pas masnu torbu!

KK“Mladost“Čačinci-KK“OLIMP INSPEKT-ING“ Tenje 109:65 (30:18,29:14,33:13,17:20)


KK“MLADOST“:
Šimatović, Anđelić 15, Krmpotić 10, Jerbić, Ileš 1, Milosavljević 9, Preradović 2,Jozić 13, Jasenković 9, Kondaš 23, Jukić 20, Lazar 7


Došli nam gosti iz Tenja i predali se još negdje putem prema Čačincima. A lani nas taj klub ubio u našoj dvorani 30 koševa razlike. I njima nedostaje nekoliko igrača iz prošle sezone i etto ti vraga. A mi bez organiziranog navijanja,sa malom količinom alkohola stvorili među sobom opet odličnu atmosfericu i vrhunsku zajebanciju.
Ovog je vikenda kod mene u gostima bio i naš vjerni obožavatelj , kolega bloger Domagoj Jakopović-Ribafish i zbog njega mi najviše žao što se nismo organizirali da odnavijamo utakmicu onako kako znamo. No, i ovako je bilo dobro.Svidjela mu se zajebancija.A posebno mu se svidjelo treće poluvrijeme u DEFU!
A utakmica? Što reći o utakmici koju naši dobiju 44 koša razlike bez da se itko uznoji! 109:65 za Mladost i dokurca vam guzica!Ribafish je bio kod mene na svinjokolji i uskoro očekujem njegov post o tome pa ću ja možda ukrasti njegove slike i napisati svoje viđnje istog događaja (nemojte me držati za riječ).Post bi trebao biti zanivljiv jer je Riba otišao prepun dojmova,prepunog želuca i prepunog Clia! Dva dana je samo plakao kako mu je žao što nema 9 želudaca.
I mogu reći da je Riba bio dobro i pošteno prihvaćen,svi samo o njemu pričaju kako se brzo i lako uklopio među nas,kao da je odrastao s nama. Riba,čekamo te opet.Samo javi da dolaziš i biraj gdje ćeš spavat!


Živjeli vi svi meni 100 godina!!!!!!!


E da, nedavno žena pronašla album Životinjsko carstvo u kojem je nedostajalo nekih 40-tak sličica. I odlučili mi da ga ispunimo do kraja. I sada nam fali još 8 komada i to brojevi 35, 36, 94, 121, 194, 212 i 232 pa bi molio ako itko od vas ima koju sličicu ili zna nekoga tko ima neka mi se javi pa da popunim taj album. Hvala!

- 20:27 - Mudro mišljenje puka (13) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova