Srna...biti lovina

09.05.2006., utorak

A sad adiooooooooo...

A sad adiooooooooooooooooo...
Danas, 09.05.2006., je moj prvi virtualni rođendan. Kiši. I to je najbolja zvučna kulisa onome što sad slijedi... pozdrav i rastanak. Netko plače kao što to i dolikuje rastancima, al' to nisam ja. Nadam se da niste ni vi. Nema potrebe. Ovo je bila moja bitka, moje vježbanje u ustrajnosti. Najprije sam željela izdržati tjedan, potom mjesec i na kraju godinu... koju nestrpljivo šutnjom dočekah. Kao što je i datum koji (ne)izabrah znakovit zrcalnošću mom stvarnome, tako je i virtualna Srna zrcalna ovoj stvarnoj. Jednoj je u prirodi biti lovina drugoj ulovljena. Nisu to dva različita svijeta, ali ipak postoji vidljiva i opipljiva granica među njima. Oni koji su htjeli/mogli čitati između redova nešto su i pročitali.
Vama... mojim dragim virtualnim prijateljima želim sve najbolje! Bilo je lijepo i bilo je toga dosta. Čitat ću vas dok me to bude veselilo, kao što me je veselilo i prije nego se sama okušah na ovim poljima.
Vama... mojim stvarnim prijateljima (i više od toga) želim poimence čestitati:
M r g u d e... najprije sretan ti rođendan sutrašnji! I dobro došla među tinejđerice! Zbog jednog Z. vrijedno je, bar na neko vrijeme, izgubiti glavu! (Znaš da ja to najbolje znam! :-))
M a r i s o l... čestitam ti na blaženom stanju i želim svu sriću i zdravlje ovoga svita. Znam da znaš... al' sad i pročitaj da se i ja neizmjerno radujem životu koji nosiš kao blagoslovljena!
S e k o Marisolina... tebi čestitam na onom sudbonosnom ˝da˝ što te čeka i obećanju koje si već dala!
D j e v o j k o od 14 palmi... tebi čestitam na pola godine ljubavi!
P r i j a t e l j u... tebi česttitam ako si uopće znao doć do ovih stranica!
Z n a š m e - z n a m t e... tebi čestitam na tome što si bolji vozač od mene! (I što ćeš valjda tu školu sretno (zasad) privest kraju na radost ti materinu!)
R o đ e n a... tebi čestitam što si odrasla u 30 sekundi, jer i to triba znat! Čestitam ti na postignutom cilju i valjda najboljoj godini!
A sad adioooooooooooooooooo...


- 22:25 - Komentari (6) - Isprintaj - #

02.05.2006., utorak

Veni vidi vici...


Još sam uvijek pod dojmom vikenda koji je za mnom. Znam da u meni bujaju rijeke iz kojih iskaču riječi kao ribe što se šepure pred ribolovcima, ali nemam potrebu pričati o tome. Bilo je lijepo. Za svaku od 15-ak tisuća duša, koliko ih se napajalo na pulskom suncu, dok je cijelu nam lijepu domovinu zalijevala kiša, mogla bih napisati najmanje jednu rečenicu. Mogla bih... Ovako ću samo reći da je osjećaj bio neponovljiv. Njemu je sasvim sigurno pridonio i neočekivani sudbonosni susret s izgubljenim prijateljem kojem se nisam najavila, a koji u taj dan nije ni trebao biti u rodnoj Puli, ali se u nju dovezao nakon poziva ˝druge˝ koja je učinila sudbu mogućom. Pulska arena je za mene poprimila novo značenje. Krug kojim su stare zidine obavile mlade duše na pragu života na ˝trenutak˝ nas je izdvojio od svijeta da bi nas podsjetio na ono što jesmo! Nekad trebamo dokaze da bismo vjerovali! Nekad ih i dobijemo!



- 22:04 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

U traganju za izgubljenim vremenom...




Linkovi

...ako ti zatriban...

srna_st@yahoo.com