my song

Im A Bitch - Meredith Brooks


Create your own at BlingyBlob.com



Create yours at BlingyBlob.com!

slike sličice































































































  kolovoz, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kolovoz 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KomeNtari ..Visish/Nevidish

by Underground Queen

Opis bloga

na ovom blogu možete očekivati apsolutno sve... uživajte

Linkovi

Blog.hr
sexation









petak, 29.08.2008.

ovo je lolčina

Dvojnik Britney Spears osvaja Ameriku

Nekadašnja zvijezda Baywatcha David Hasselhoff otišao je toliko daleko da je javno komentirao kako je posumnjao u svoju seksualnost, dok je Ozzyjeva supruga ustvrdila kako treba naći mjesta za još jednu Britney.
No Barry nije uspio impresionirati Piersa Morgana, bivšeg urednika tabloida, koji je ustvrdio da "odrastao muškarac ne bi trebao biti obučen u djevojačku odjeću i pretvarati se da je Britney Spears". Na snimanju emisije Derrick se i rasplakao, ali ne zbog komentara već dok je objašnjavao kako je njegov uzor posrnula pjevačica.




Derrick, koji je posljednjih pet godina posvetio "skidanju" Britney, prošao je audiciju za show izvedbom Britina hita Toxic. Ako ne možete razabrati je li to pjeva Spearsica ili Derrick na donjem videu možete uvidjeti da imitator ima i glas.



Fakat joj liči, za ne povjerovat... Al kakav je smisao svega toga... Nekima se sviđa, nekima ne, i kad vidim ovakve stvari, npr ovog Morgana koji ga odmah napada i upravo valjda pokušava poniziti, pa mislim stvarno... Tu si da ocijeniš kakav je tko imitator, a ne koga imitira, i tko je on da njemu sudi što dečko voli Britney Spears! Ma to mi je najjače... U modnom svijetu pogotovo... Na jednu stranu ti govore da trebaš biti svoj, imati svoj ukus, a onda te ti isti pljuju da se ne odijevaš po modi ili kako treba!!! Halo???? De gustibus non es disputandum, još su i davno krepani Latini pametno rekli! O ukusima se ne raspravlja, ja ako nešto volim, onda to radim, nosim, jedem, mislim, branim i želim! I nema više govora. A ne da mi neki stari prdonje ili Bogu hvala, osobe koje o dotičnoj stvari nemaju pojma, sole pamet što ću i kako ću! Svijete, jebi se!!! Derrick Barry, samo naprijed, fantastičan si!



| CoMeNtIrAj (0) | PriNtAj | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.