Viber aplikacija za android - Pronađite djevojku

nedjelja , 27.01.2019.

Najkorisnije Android aplikacije u 2016.










Click here: Viber aplikacija za android






Send a text message, or take advantage of the other amazing features that Viber offers beyond just free messages! Instalacija je poprilično User Friendly, a radi u incognito modu, tako da neko koga pratite uopće neće biti svjestan da to radite. To može produljiti pokretanje uređaja i omogućiti aplikaciji da svojim stalnim izvršavanjem općenito uspori uređaj.



viber aplikacija za android

Bilo kada i bilo gde da se nalazite,budite uvek u toku sa vašim omiljenim serijama,filmovima emisijama i muzičkim svetom. Recimo, po pokretanju aplikacije ona će zauzeti prosečno oko 25-30 MB RAM-a. Viber aplikacija, koju u svetu koristi više od 200 miliona ljudi, može se preuzeti preko Nokia Store-a, koja se već nalazi u telefonu. Connect with friends and family using instant messaging, voice calls, or live video chats Choose a contact from your phone book or simply enter a phone number to add a new contact on Viber messenger.



viber aplikacija za android

Kako instalirati Viber na laptopu ili tabletu? - Korisne veštine koje će vam omogućiti da unovčite svoje ideje možete steći već posle godinu dana učenja po proverenom programu Kreiranje aplikacija je posao budućnosti, a uz malo truda možete i vi da napravite neku koju će koristiti milioni korisnika širom sveta.



viber aplikacija za android

Ako još niste, preuzmite što pre novu verziju Vibera. Popularna aplikacija za slanje besplatnih poruka i razgovore osvanula je u novom svetlu, a Viber od sada ima i podršku koja će pokopati Whatsapp. Za samobrišuće poruke pre svega će biti potrebno preuzimanje i instaliranje Wink aplikacije, koju je Viber nedavno kupio. Pomoću Winka je nadalje moguće podešavanje vremena nakon kojeg će poslana poruka biti izbrisana, kako na telefonu s kojeg je poslana, tako i na telefonu osobe koja je primila poruku. Pritom su korisnicima na raspolaganju četiri vremenske opcije, poruke se mogu izbrisati nakon jedne, tri, sedam ili 10 sekundi. Nakon instalacije Wink aplikacije, samobrišuće poruke mogu se slati iz Vibera, i to dodatnog menija, odakle se šalju slike, datoteke i slično. Klikom na Wink ikonu aktivira se kamera koja omogućava slikanje ili snimanje kratkog video zapisa dužim pritiskom na Record dugme. Snimljeni materijal se može dopuniti tekstualnim porukama, a onda poslati uz vreme nakon kojeg će se poruka izbrisati. Wink poruke nikako nije moguće sačuvati, čak se sadržaj poruka ne može videti pre nego što se klikne na Wink logo. Ovim potezom, Viber želi zaštititi privatnost korisnika te omogućiti razmenu poverljivih fotografija i video zapisa, koji nisu za svačije oči. Izvor: BKTVNews This entry was posted in and tagged , , , , , , on by.



Kako saznati šifru za zaključani WiFi internet? [2016]
Uz Camera360 Ultimate možete da poboljšate svoje fotografije koristeći više od 200 filtera i ostale napredne alate jednostavne za upotrebu. Izvor: Autor: Marko Čavić. Pomoću ove aplikacije možete dodeliti neku boju određenoj aplikaciji i na taj način nećete morati da uključujete ekran uređaja kako biste proverili da li imate propuštenih poziva, poruka, mailova, facebook notifikacije ili slično. Aplikaciji omogućuje pregled informacija o mrežnim vezama, primjerice, koje mreže postoje i koje su povezane. Viber uključuje , i poruke preko svih platformi i telefonske razgovore dostupnim samo Ajfonu, Androidu i Nokijinom Windows Phone-u iako je planiran za. Viber je prvo pušten u rad za 2. Recimo, po pokretanju aplikacije ona će zauzeti prosečno oko 25-30 MB RAM-a.

[Dobre zene serija|Sex klinke|Blizanacke duse faze]






Oznake: Mob&IT

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.