BILICE PRUKLJANSKO JEZERO

nedjelja, 04.04.2021.

TU SAM NEMA VAS NIKOGA

Lipi moji odavno se nisam javljao no vidim nema ni vas nikoga ili vas je pokosija Covid da se ne javljate.Došla su lipša vrimena,malo je burno no vidim da se ipak nešto radi doli na obali,a to je da se sade palme i masline.Čini mi se da bi moglo biti lipo kad se to sve uredi.Znam da su mnogi ov vas nezedovoljni jer je turizam zakazao pa sa time i manje love no to nije razlog da se ovdje malo ne popričamo.Nadam se da će ipak netko pročitati ovo i započeti nekakav razgovor o nečemu.Do tada vam lipi pozdrav šalje:


vaš ŠEF EKIPE ZA OČEVID !

- 15:19 - Komentari (17) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.11.2020.

Ništa nova

Kako vidim prateći redovno ovdje se je nešto opasno umirilo. Kako nema događanja po Bilicama osim malog nogometa kod škole. Nema niti vas komentatora lil vas je ulovila korona pa ste mirni.Barem preko ove stranice ne možete dobiti nikakav Covid virus pa se javite da znam da ste živi.

Pozdrav Vaš Šef !!!!

- 18:36 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 15.07.2020.

Nema Biličkog ljeta

Ove godine kako vidim iz tiskovina nemamo Biličkog ljeta tj; manifestacija kao Biličko srce, Ribarska noć, Festival klapa Bilička Fešta i Craft Beer festival.Baš šteta ali kad je tako određeno treba to i poštivati, pa baš radi toga pojedinci rade poslove koje ne bi smjeli raditi u samoj sezoni. Tako to biva u ovom životu i zato snađite se sami kako i na koji način će te se zabaviti. Bitno je da su zadooljni sa dolaskom turista kako sam uspio pročitati!!!!


Lipi Vam pozdrav Vaš Šef !!!!

- 15:41 - Komentari (7) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.06.2020.

Bliži se ljeto !!!!

Evo poslije dužeg vremena i lipih komentara i diskusija da vam se javim sa par riječi. Nisam vam htio smetati i zabavili su me vaši komentari. No ove godine koliko vidim se puno manje radi nego prijašnjih godina, pa ne znam što je tomu razlog. Možda je korona možda nedostatak financija tko bi ga znao. Uglavnom vlada mir i tišina, a da li će se događati nešto ovog ljeta nisam uspio saznati. Ovo kišno vrijeme nešto baš ne obećava barem za sada.Zaboravih vam kazati da je produžena šetnica prema Čaletinoj uvali uz more.Puno pozdrava vaš ŠEF !!!

- 15:54 - Komentari (47) - Isprintaj - #

subota, 18.01.2020.

Nišia nova !!!!

Evo prvi put u ovoj godini se javljam i kako vidim nema barem za sada ništa novoga. Ako imate nekakvih novosti o perspektivi Bilica javite da i ja od vas nešto saznam.Zatišje možda prije akcija koje nadam se planira općina za boljitak našeg mjesta. Ovom prilikom toliko.

vaš Šef

- 15:33 - Komentari (138) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.12.2019.

Stiže Nova godina !!!!!

Evo lipi moji bliži nam se i kraj godine a ja sam vas pustio da komentirate bez opasnosti da ću vam brisati komentar. Kao što sam i sam svjestan da je toga i previše naopako ne znam kako to privesti pravoj svrsi. Možda vi imate kakav koristan prijedlog da se nešto pokrene u pravom smjeru. Sezona je odavno minula, međutim nema nikakvih gibanja koja bi upućivala na nešto opipljivije, da barem znademo što je u perspektivi za ovo naše lipo misto. No nema nikakvih pomaka i tako vrijeme prolazi. U neke konkretne stvari nemam uvida ali po vašim komentarima puno toga je i previše krivo. Uskoro nam stiže Božić i nova godina i jedino što sam primijetio oglase za božićni bakalar na igralištu u Mikulandrića. Pa, kad nema ništa bolje nek je barem toga šta bi rekao naš svit!!!!
Želim Vam svima skupa Čestit Božić i sretnu te uspješnu Novu 2020. godinu da vas prati zdravlje i sreća u životu!!!!!


Vaš Šef !!!!!

- 17:59 - Komentari (13) - Isprintaj - #

utorak, 03.09.2019.

LJETO NAM ODLAZI

Dugo se nisam javljao, pa bi bio red da se opet nešto napiše o ovim ljetnim zbivanjima kojih je bilo iskreno kazano malo. Sve je bilo nešto povuci ,potegni, no pravog ljetnog ugođaja i zabave je još uvijek premalo. Dosta dana je prevladavala tišina kao da smo usred zime, a ne u srcu ljeta.Ne znam vodi li itko računa o tom dijelu ljeta ,no ne svodi se sve na kupanje i kafiće. Treba više događanja ako želimo biti turistička destinacija. Općenito đir po Bilicama ne stvara dojam ljeta već neke prosječnosti ne znam ni sam gdje to vodi????


Lijepi pozdrav svim komentatorima od ŠEFA !!!

- 22:30 - Komentari (117) - Isprintaj - #

četvrtak, 04.07.2019.

Stiglo pravo ljeto!!!

Stiglo nam je pravo ljeto i prošetao sam malo našom rivijerom i vidio sam da se aktivno radi i izgleda mi da više nema zabrane rada u ljetnim mjesecima.. To je super jer zašto raditi kad nema nikoga, bolje je da se vidi kako smo vrijedan narod za one koji dođu na odmor u Bilice. Za razliku od dana, kad padne noć, umjesto da se živi noćni život pun zabave, vlada teško mrtvilo kao da je dvanaesti mjesec. Općinska vlast je potpuno zaspala i nije ih uopće briga za društvene ljetne događaje. Zašto bi se mislili, kad nikome ne polažu račune i nitko im ne može ništa. Evo sada mi kažite da ih ja zagovaram, a nešto što nije nikom po volji pa nije ni meni, no šta se može tako mora biti i tu je svemu kraj, a ljeto će brzo proći!!!!!!


Vaš ŠEF !!!

- 15:12 - Komentari (101) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.05.2019.

Komentirajte korektno

Evo poslije dužeg vremena da se ponovno javim jer nisam imao vremena, no koliko vidim ne poštuju se osnovna načela koje sam vam do sada mnogo puta kazao, a to je da ne želim da se nikoga po IMENU proziva. Imate te ljude koje prozivate dostupne, pa im kažite u lice, a ne se kriti ovdje na mojem blogu. Da se tolika averzija došljaka u Bilicama stvorila prema domicilnom stanovništvu jednostavno, ne mogu razumjeti. Ako se nastavi ovakvim tempom morati ću blokirati komentiranje ,pa onda kako vam se sviđa..

- 15:54 - Komentari (49) - Isprintaj - #

srijeda, 16.01.2019.

Zima i barem za sad mirno!!!!

Evo napokon da se i ja javim i vidim da ste jako zadovoljni i drago mi je da se komentira i čita ovaj blog. Nadam se da će se naša suradnja nastaviti i dalje i koliko sam prošetao ne vidim da se nešto posebno radi ili je zima pa kad bude toplije biti će i više radova. Bolje je da su turističke cijene ostale iste ,mislim da to znači i veći broj posjetitelja u našim Bilicama.

- 18:46 - Komentari (96) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2021  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

POWERED BY:

  • SAUBER PETRONAS
    three axes
    Datum i vrijeme kreiranja bloga: 12.12.2005. (12:48)


    Ovaj blog nije ograničen ni za koga samo ako je korektan i fer komentator.To znači da nema: vrijeđanja ,omalovažavanja i ponižavanja bilo koga jer svatko ima pravo na komentar ako je u okviru korektnosti
    Nikakva druga pravila nisu u igri

Linkovi

Kontakt na E-mail