subota, 03.08.2019.

ZNANJE I LOGIKA

3.8.19 snimljen govor

ZNANJE I LOGIKA

Mišljenje nije znanje, međutim mnogi napredni umovi, genijalci, upravo silom nameću svoje pretpostavke kao nešto konačno u teoriji.

Kada je u pitanju znanje o životu, postojanju, jednom prostornom vremenu, apsolutnom i relativnom, svjetlu i svijetlosti teoretska logika je zla namjera čitavom čovječanstvu.


Može li iskusan pilot upravljati avionom na letu od Pariza do Njujorka temeljem svog mišljenja? Svakako ne može. Zato su pretpostavke primitivno nasilje, isključivo s ciljem da čovjek bude ovisnik do smrti, da stvarno ne zna i o svemu samo misli.


Važno je svaki početak na putu do znanja neka bude kao nula, ništa, apsolutno čisto, svjetlo, vakuum, inteligentna moć, vječna sloboda, jedno stvarno vodonik u smislu fizičkih svojstava prirodnih elemenata i materijala.


Zaveden teorijom, potrošio sam više od 30 godina do dodira STVARNO NIŠTA. Od nule, sloj po sloj poznatih činjenica dovelo me do trenutka u točki, što sada znam kao doživljaj realnosti.

Jedini autoritet u ljudskoj vrsti što STVARNO zna svakako je beba po rođenju, još na pupčanoj vrpci, dok ne diše, ne misli, bez sugestija sa strane. Godine su prolazile dok sam shvatio kako je moguće da odrasla osoba u trenutku bude ta beba. Zajedničko za tijelo bebe i odrasle osobe je tjesnac grla. Objektivno u tjesnacu grla je moguć glas bez otvaranje usta i knedla, upravo kao kod bebe. Dok knedla miruje a grlo vibrira glasom, osoba istinski stvarno dodiruje i temeljem toga može postaviti jasno pitanje i dobiti jednako jasan odgovor, sa DA ili NE, veoma kratko no dovoljno za potpuno znanje o svemu u jednom prostornom vremenu, postojanju ili životu.

Čovjek ne zna NIŠTA iako je STVARNO u pitanju. Drugim riječima čovjek subjektivno u objektivnom tijelu od krvi i mesa ne doživljava i ne zna STVARNO, jer se u svemu ponaša kao duh. Zato negira inteligenciju vakuuma kao apsolutnu čistoću i inteligenciju vodonika, u odnosu na elemente i materijale u prirodi. 100 % vakuum vodonika stvarno svjetlo sunca u centru, promjera 24 kilometara. Prema tome vodonik nije kemijski element, kako čovjek time manipulira, nevidljiv, ne gori, riječima opisano kao vakuum, nula ili ništa.


Gramatikom govornog jezika čovjek namjerno održava logiku mišljenja, subjektivno osjeća emocije i mentalno pretpostavlja. Mentalna aktivnost treba puno energije, tim prije što čovjek sve umišlja van tijela.

Kada je u pitanju stvarno, mora se izvoditi objektivno, istinski razumljivo i jasno u svemu kao realnost pojava u promjeni stanja.

Želim napomenuti da su matematički izraz i note oktave najbliže stvarnom, zato ne ovise od logike mišljenja. Odavno čovjek pokušava da i matematiku predstavi logikom politike, jer bi time mogao bolje manipulirati u ostvarivanju svojih želja, napredovati u karijeri i posjedovati ogromno materijalno bogatstvo.


Doživljaj, razum i znanje se postiže sa pet slobodnih osjetila, temeljem sveprisutnosti realnih promjena. Pri tome je mišljenje isključeno.
Zato beba po rođenju sve o životu zna, strpljivo i s povjerenjem je na tom putu, jednostavno voli goli život, nije u stanju misliti, nema razvijeni um, ne govori jezikom, kada treba posluži se glasom, nije ovisnik, ne želi primitivno uživati kao što čovjek čini. Upravo beba nije čovjek.

Čovječanstvo slijepo logikom brani duh tajnom boga. Zbog ovisnosti često duh imenuju kao energija. Zato i bebu nazivaju božanskom, iako je potpuno čista duša, sa još nerazvijenim umom.


Sve što je čovjek stvorio, mogu ukratko reći radi se o duhu vremena, tako što je prirodne elemente i materijale, natjerao tehnološki, da im prirodni poluraspad bude izuzetno dug. Zato nas suvremenost od stakla, betona, asfalta izuzetno plaši. Stalo nam je do čistog neba, žive vode, livada, voćnjaka, njiva a toga nema. Sklon duhu i evoluciji do smrti, čovjek sve čini da stvarno živu prirodu predstavi u slikama na ekranu. Onda nije čudo zašto su djeca opsjednuta mobitelima i igricama, dok mnoga još nisu vidjeli kokoši, ovce i krave.

Jednako tome, evoluciju pomaže i industrija mrtve hrane. Beba jednom naviknuta na mrtvu hranu, ne prihvaća živu. Tijelu zbog zdravlja najprije treba živa voda, međutim čovjek je protiv toga, što zbog profita, što zbog bržeg izazivanja bolesti i smrti, jer time ubrzava evoluciju.


Uvijek je pod hitno razotkriti strukturu čovjeka, čime on gubi sve maske logike i mora prihvatiti razum osobe, a ne primitivno primoravati tijelo na razne gluposti strasti.


Duh, duša, um, osjećanje emocija, mišljenje, praktično su u tijelu osobe bakterije, virusi i svi crvi, bolesti, vjera, teorija, novac, strast, logika.

- 19:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.