petak, 14.06.2019.

SLOBODA

Preko slobode promjena stanja materijala i elemenata prirode, sveprisutno bez umišljanja, istinski stvarno, ponavljanjem doživljaja realnosti, razlikuješ, razumiješ i znaš inteligentnu moć vakuuma, svih suprotnosti postojanja i života u jednom prostornom vremenu.

Kako?

Pojava je vidljiva tek od 24 mlrd kopija svjetla iz centra sunca. Prevedeno na 24 sata smjene dana i noći, od svijetlosti energije pojava, sloboda nije ugrožena, nema tajni, jer je fizička i materijalna priroda u svemu jasna.

Suprotno slobodi, um čovjeka u tami nutrine, kao u kavezu, nema izbora, mora osjećati promjene u prirodi, mentalno, prividom logičnih emocija. Iz djetinjstva stečene loše navike umišljanja teško je mijenjati, jer logikom uma čovjek postaje nasilni vodič igre života objektivnom tijelu.

Ovisnik, očajnik, emotivac, primitivac logike evolucije, čovjek vjeruje lažima zbog želja i raja, od kada se izrodio stalno većinskim čovječanstvom brani suprotno istini.

Posljedice primitivizma su duševne slabosti, boli, bolesti i neizbježna smrt. Sve to za čovječanstvo je opravdano i odobreno vjerom u božju volju.

Zbog manipulacije božjom voljom, čovjek ne voli život, nego isključivo želi i umišlja uživanje fatamorganom raja.


Gazeći preko istine čovjek ne prihvaća inteligenciju. Umove i genijalce vrednuje skalom IQ i EQ.

Uvijek ponavljam, za mentalno ponašanje čovjek nije kriv. On se grčevito bori da se broj razumnih osoba u svijetu ne povećava, jer će time njegova nečista igra biti otkrivena i odbačena. Zato od čitavog čovječanstva samo je 0,7 % razumnih osoba, a među njima samo dvoje znaju STVARNO. Afirmativno njih dvoje, čovječanstvu će prvo pokazati jedino mjesto u svijetu sa živom vodom. Tako će čovjek iz interesa, konačno prigrabiti istinu i razum, a onda shvatiti u čemu je logika primitivna.

To dvoje će postati autoriteti čovječanstvu, tek kada budu prihvaćeni. Njima znanje ne fali, samo je problem kako manipulativnu logiku umišljanja preusmjeriti na razum. Točnije, kako odbaciti loše navike, osjećanja emocija, mentalni kavez, a prihvatiti istinski stvarno.

U jednom prostornom vremenu, svjetla u centru sunca i ostatka svijetlosti svijeta, sentimentalnost nema, niti izuzetaka, dobro i loše su jednako sloboda.







- 20:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.