Povijest ljudske gluposti

subota, 09.09.2023.

Teletabisi opet na aparatima

Možete li pojmiti zašto Amerikanci ulažu ogroman novac u rat protiv Rusije, pa zatim ogroman novac u propagiranju mržnje prema Rusima?
Možete li pojmiti zašto Amerikanci ulažu ogroman novac u razvoj virusa covida, a zatim nešto manje novca u razvoj njegovog cjepiva, pa opet ogroman novac u propagandu o opasnosti tog virusa i potrebe cijepljenja?
Da bi zatim uložili ogroman novac u organiziranju US Opena s ogromnim nagradnim fondom kojeg će na kraju pokupiti jedan Rus i jedan antivakser?

Manje važnija su pak pitanja zašto sve osoblje tog turnira nosi logo nekog sasvim drugog sporta, zašto su svi skupljači loptica u svojim kasnijim tridesetima i kasnijim četrdesetima i zašto su svi zaštitari pretili crnci?
Možda u Americi black live matter nešto znači (mada čisto sumnjam), al sigurno ne znači ništa u McDonald'su. Crnci koji su došli gladni iz Afrike, svoju glad nastavili u ropskim američkim uvjetima, sad svoju glad ne uspijevaju zasititi zobenim pahuljicama i brokulama, i to je prokletstvo.

Kad smo već kod McDonald's, kojeg u Rusiji više nema, a i to je jedna smiješna priča koju možda jednom ispričam, u Ukrajini još postoji.
Kako je dužnost svakog američkog političara promovirati u inozemstvu američki proizvod, tako je i Antony Blinken, nakon posjeta Ukrajinskom groblju na kojem je jasno mogao vidjeti posljedice američkog djelovanja i veleizdaje ukrajinske vlade, sigurno je posjetio i McDonald's.

Posljedice unosa velikih količina masnoća sigurno su u Blinkena uzrokovale konjunktivnu disonancu, jer samo je tako mogao izjaviti da su Ukrajinci povratili 50% svog okupiranog teritorija i kako je ukrajinska vojska-vojska budućnosti.
Ukrajinska vojska se trenutno nalazi u fazi Njemačke prije pada, kad je Hitler mobilizirao mlađe od 15 godina i starije od 60.
Zelenski je pak otišao korak dalje i počinje mobilizirati i žene, zašto? Jer taj sljedbenik odvratne Banderovske ideologije nema srama, baš poput ostarjeli skupljača loptica na US Openu.
- 05:32 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.