Povijest ljudske gluposti

nedjelja, 04.06.2023.

Bog se ne da ismijavati

Nevjerojatna je istina da vidimo završetak smiješnog rata, osmišljenog i financiranog od strane idiota koji vode i Carstvo SAD-a i njegove razne satrapije, scenarij za koji su napisala djeca kojima se vrti u glavi zbog iznenadnog početka puberteta koji je uvijek imao samo dva moguća kraja ( drugi je nuklearni rat u srednjoj europi).

Kao i u Drugom svjetskom ratu, ogromna cijena života i uzalud potrošeni resursi nadmašeni su samo ekstravagancijom sanjarenja potaknutog drogom iz kojeg je proizašla glupa strategija, osuđena na neuspjeh.

Ako je Zelenski, koji je uz pomoć svojih mokrih snova od kurcoklavirista postao vrhovni vojskovođa, doista shvatio da je kraj neizbježan i da je došlo vrijeme da digne ruku, teško da mu se može zamjeriti. Prava krivnja pripada Trudeausima, Scholtzima, Macronima i Johnsonovima ovoga svijeta.

Svi su oni "znali" da su neokonzervativci u Washingtonu lakoumni sociopati, kojima je slomljena nacija i milijun mrtvih ovdje ili ondje manje važan od općinskih izbora. I oni su pristali na vožnju jer se nisu protivili ni tome da njihovi sunarodnjaci budu uključeni u krvoproliće.

Potomstvo će primijetiti skrupuloznu suzdržanost Rusije i odbijanje da bude isprovocirana na barbarstvo, kao objašnjenje zašto je Europa tako iznenada nestala s istaknutog mjesta u svjetskoj perspektivi 2023. godine.

Što se tiče sjeverne Amerike – čeka je užasna sudbina. Bog se ne da ismijavati.

Objavio: bevin | 3. lipnja 2023.
- 11:40 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.