Povijest ljudske gluposti

srijeda, 31.05.2023.

Fragging

'Fragging' je američki vojni sleng za namjerno ubojstvo nadređenog časnika

U Vijetnam krajem srpnja 1968 mnogo je američkih vojnika još uvijek vjerovalo da pobjeđuju u ratu.
Godinu dana kasnije većina U$A snaga shvatila je da je rat gubljenje vremena i da nije vrijedan smrti.
Do 1970. nitko nije želio biti posljednja osoba koja će poginuti za taj nezakonit i besmislen rat.

U bitci, pucanje u glupog vođu točno ispred vas funkcionira! On ti je bliži od neprijatelja i puno opasniji za tvoju dugovječnost. Nitko ne želi govoriti o tome ali to se događa u svim ratovima.

Broj incidenata rasnog nasilja, fragginga i ljudi koji su si pucali u noge kako bi ih poslali kući naglo je porastao 1970. Kad se to dogodi, rat je gotov.
Oni koji su odabrani da se bore protiv toga, probude se pred činjenicom da, ako već namjeravate umrijeti, zašto ne biste umrli s razlogom? Kao što je fragiranje glupog kurvinog sina koji ti naredi da zauzmeš brdo koje nije vrijedno zauzimanja.

Do 1970. cijela je američka vojska znala i razumjela da je Vijetnamski rat završio i da su izgubili. Nije bilo vrijedno umrijeti.

Sada se čini da su ukrajinski vojnici, koje su prodali Boris Johnson i Zelenski, shvatili istu stvar.

Kad vaši vojnici saznaju da kazna za strijeljanje vlastitih časnika nije gora od njihovih izgleda da prežive u borbi, rat je gotov i vi ste izgubili.

Ukrajinska vojska je uništena. Ovaj nevjerojatno glupi rat trebao je biti gotov u ožujku 2022., ali Boris Johnson odlučio je završiti svoju karijeru uz prijedlog koji je bio veličanstven u svojoj gluposti.
Kada ga je Zelenski bio voljan nazvati neriješenim i početi se pridržavati sporazuma Minsk II, Johnson mu je ukazao da bi mogao zgrabiti puno više plijena od svega oružja koje se isporučuje Ukrajini. Od tada je ubijeno nekoliko stotina tisuća vojnika iz Ukrajine i njihova je krv na Johnsonu i Zelenskom.

Ukrajinska vojska sada je ljuštura onoga što je bila prije osamnaest mjeseci. Sva izvješća glavnih medija na Zapadu su čista laž. Što se prije NATO i EU probude, prije će umiranje prestati. Rusija nije započela ovaj rat, ali će ga završiti.

S druge strane, SAD je Carstvo u brzom propadanju koje vode budale i drugi idioti. SAD-u nedostaje razuma da priznaju da su izgubili još jedan
beskoristan rat.
- 08:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.