Povijest ljudske gluposti

subota, 27.05.2023.

svijet post-istine

Robbie Williams misli da živimo u svijetu post-istine u kojem se ne može vjerovati ni medijima, ni farmaceutskoj industriji, ni političarima. Nikada nismo bili bliže padu nego sada, a naznake pada je obznanio Obama kad je rekao da trebamo sveobuhvatnu cenzuru kako bi iskorijenili nezavisne medije.
Sveobuhvatna cenzura za iskorjenjivanje nezavisnih medija je borba protiv slobode mišljenja i slobode govora koja u svojoj biti asocira na borbu crkve lomačama protiv krivovjerja, kako bi se uspostavila jedinstvena istina onih na vlasti.
Nametanje mišljenja u korist korporacija je danas lak posao jer "svi" smo žedni i gladni za proizvodima kojim nas mame



Put je to kojim elita stvara svijet u korist jednih i na štetu drugih, kako bi prihvatili svijet u kojem je normalno da je jednima dobro a drugima loše, da jedni imaju a drugi ne.



Napoleon je rekao da religija postoji kako sirotinja ne bi ubila bogataše. Molimo li se stoga bogu kako bi perverzija današnje paradigme opstala? S očitom spoznajom da nijedan tron nije osvojen bez ubojstva i nijedno bogatstvo nije stečeno bez lopovluka? Pa ipak je sirotinja uvijek glavni krivac koji ispašta njihove grijehe.

Jesu li to laži nezavisnih medija koje moraju biti ušutkane?
- 14:28 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.