Povijest ljudske gluposti

utorak, 25.04.2023.

Pseudopenis i mikropenis


Hijene žive u matrijarhatu a muški hormon njihovih ženki ih čine većim, jačim i agresivnijim od njihovih mužjaka. Dapače hijenama ženke izraženi su vanjski dijelovi klitorisa, odnosno pseudopenis i kojeg muške hijene lickaju u želji da se umilostive ženki i kako bi je potakli na snošaj.
Pokraj pseudopenisa, ženkama hijene, izrastu i dvije mošusne kese koje liče na mošnje, pa su u prošlosti ljudi mislili da su hijene hermafroditi.

Želja za dominacijom nekih ženki na blogu, tipa Anđe Vlajne, je tolika da i njima izraste pseudopenis kojeg bi se njene muške kolege trebale diviti , kako bi izbjegli njene napade.
Ako im se ipak suprotstaviš, ubrzo uvidje da penis bez muda nema velikog značaja, jer mošusne kese nisu prava muda, pa se uvuku nazad u svoju šljivulju (pišulju) i kukaju o svojoj zloj ženskoj sudbini.

Sličan problem imaju i neki muški a blogu, jer im je penis premali da bi mlatarali s njim po blogu u stilu Anđe Vlajne.
Ti "muški" blogeri tada primjenjuju strategiju višestrukih penisa, u nadi da će brojčano nadjačati neprijatelja.

Kao npr. freš koji je svoj alter ego nesvjesno ali prikladno nazvao supatnik, pa su se u duetu patili na blogu hvaleći jedan drugoga.

Kako ih je, zbog mikropenisa ipak bilo premalo, stvorili su i treći alter ego naziva dobar prijatelj.
Zbog pomanjkanja ikakva prirodnog i normalnog društvenog života, freš ima vremena i za vlastitu pal MOOD-a alternativu u kojem je prijatelj samom sebi u svom virtualnom društvenom životu, pa smo u očekivanju njegovog daljnjeg kloniranja ergele samog sebe.
Ipak...
Kao blogerski čuvar moral, ovaj stvor vam obećava, nijedna freš neće u Čavoglave dok je vilim živ.
- 08:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.