Povijest ljudske gluposti

utorak, 18.04.2023.

O psihologiji s Hasom


Ne traži freš psihologa amatera da mu potvrdi njegovu amatersku psihoanalizu, već zato što psiholozi amateri ne postoje jer psihologija nije nogomet, i što amatersku psihoanalizu nije ni moguće dati, koliko god se amater freš trudio.

freš i njegova ekipa uporno žele ostati u sferi amaterizma, jer se tu snalaze kao ribe u vodi. Pa imamo amatere u sferi školstva, pjesništva, obiteljskog života, politike, medicine, znanosti itd. i sve će te ih naći u frešovoj rubrici "komentari" (uz pokojeg uskoro umirovljenog magarca).
Amateri se educiraju na HTV-u, čitaju Index a činjenice provjeravaju na Faktografu.
Zbog lošeg informativnog izvora amateri se cijepe tri put dnevno i time se hvale, stvarajući paradigmu današnjice gdje se s glupošću hvali.
Mrze Putina mada ne znaju točno zašto i još se time hvale, stvarajući paradigmu današnjice gdje se mržnjom hvali.
Mrze Ruse i sve što je Rusko zato što im amaterska psihologija ne uspijeva objasniti pozadinu njihovih frustracija, i još se time hvale, stvarajući paradigmu današnjice gdje se frustracijama hvali.

Naši amateri gledaju domaće sapunice gdje glume uvijek isti šest glumaca, jer toliko je glumaca amatera u lijepoj našoj. Naše blogerice amaterke vole turske sapunice, gdje su uvijek pojavljuje arhetipovi u liku visokog, crnog i brkatog Turčina zbog kojeg naše blogerice amaterke nesvjesno šire noge i tuguju za izgubljenom mladošću. Ponekad, ako je arhetip dovoljno maljast, i samo srce frešovog gluteusa maximusa zatitra, ne shvaćajući da je duboko u psihi Balkanki, kao stečeno kolektivno nesvjesno, da se tek lagano odupru turskim arhetipovima, nakon čega brzo prelaze na Islam (ili u prijevodu "penis prije vjere").

Arhetip Turčina naše blogerice amaterke prepoznaju u amateru frešu, kao liku bez kulture, bez argumenta, jednostavnog tipa bez bogatstva karaktera koje ne podilazi niskim strastima. Već jednostavnog Muju koji jebe i tuče svoju Fatu i uz rakiju raspravlja o psihologiji s Hasom.
- 09:21 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.