Povijest ljudske gluposti

četvrtak, 30.03.2023.

(mirotvorac)


Masakrirajući engleski jezik u Odesi, Banoži je Ukrajini obećao 14 transportnih helikoptera, od čega dvanaest modela MI 8 MTV-1 i dva modela MI 8 T.

Iskreno se nadam da je Hrvatska krenula estonskim putem, pa u zamjenu za staru kramu, očekuje od EU novac za moderne (ili barem novije) helikoptere za HV.

U međuvremenu Plenkoviću, poznatiji po inicijalima AP, se otvara mogućnost da postane glavni tajnik NATO-a! Moramo se svi nadati i moliti se da mu se ta ambicija ostvari, jer ostane li hrvatski premjer postoji opasnost da prvi Rafaeli koji će uskoro doći, budi istovremeno prebačeni u Ukrajinu, u možebitnoj novoj Plenkovićevoj ambiciji angažmana za Glavnog tajnika UN-a.
Kako je počeo postoji opasnost da ga Talijani proglase predsjednikom u zamjenu za toliko željenu Dalmaciju.

Od svega toga za sada je jedino sigurno da naši helikopteri idu u zemlju koja je našeg predsjednika republike stavila na listu za odstrjel, i to bez ijedne službene note u znak protesta.

Milanović se stoga na web stranici Mirotvorets (mirotvorac) koja osim imena za odstrel daje i njihove adrese, nalazi uz ime Faine Savenkove, danas 13-godišnje ukrajinske Ruskinje rođene i odrasle u Lugansku.

Kad netko s popisa, poput Olesa Buzina, 45-godišnjem pisca i novinara, i Olegu Kalašnjikovu, 52-godišnjeg zastupnika u ukrajinskom parlamentu, a obojica su ubijeni samo nekoliko dana nakon objave njihovih kućnih adresa, ili Daria Dugina, likvidirana zbog “grijeha” njezinog oca, budu ubijeno, na stranici mirotvorac budu prekriženi s natpisom likvidiran.

Možda nakon pustih nota Ministarstvo vanjskih i europskih poslova prema Zambiji, u obranu naših lipih i poštenih trgovca djecom, smatraju da su sve note za ovu godinu potrošene i ništa za Ukrajinu nije ostalo.
- 11:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.