Povijest ljudske gluposti

subota, 28.01.2023.

vjerovali ili ne

Već je davno prošlo vrijeme da, Ukrajinci ili druge zainteresirane strane, ne samo svrgnu Zelenskog nego ga i uhite zbog ratnih zločina. Trebalo bi zaplijeniti i njegovu milijardu financijske imovine.

Dok njegova supruga potroši više od 40.000 eura u jednom satu na božićnu kupovinu u Parizu, on šalje stotine tisuća civila u sigurnu smrt u ruski stroj za mljevenje mesa. Počinjem se pitati je li sada postao čudovište veće i od Hitlera.

Etničko čišćenje etničkih Mađara u Zakarpatju njihovim slanjem na frontu, uhićenje i pogubljenje etničkih Rusa u Donbasu i činjenica da je on sada nemilosrdni brutalni nacistički diktator koji je zatvorio svu opoziciju i svećenike ukrainske pravoslavne crkve.
Mislio da neću dočekati dan u kojem će Kolektivni Zapad podržati jednog nacističkog diktatora, nacistički režim i s njim povezana zvjerstva i etnička čišćenja.

Naši stari su trebali jedno, ako ne i u dva svjetska rata, za osigurati da fašizam nikada više ne podigne svoju ružnu glavu, ali kolektivni Zapad je toliko obuzet mržnjom da je izgubio iz vida svaki razum i stvarnost i sada podržava fašizam. Doslovno je patetičan izgovor kako Zelensky nije nacist jer je Židov, jer vjerska ispovijest nema veze s političkim svjetonazorom. Mudrost kaže "ako izgleda kao krava i muče kao krava, onda je sigurno krava", stoga ako njegovi vojnici paradiraju pod zastavama sa svastikama i ako su im kukasti križevi tetovirani na rukama, te na kraju, ako se ponašaju kao nacisti.. onda su nacisti!

U međuvremenu Putin i ruske kombinirane oružane snage (uključujući Wagnera) nastavljaju sa svojim radom kako bi zaštitili ranjive i slabe u ovim područjima i, nadamo se, okončali ekstremne nacističke ideale WEF-ovog (World Economic Forum) "Jednog svjetskog poretka".


- 16:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.