Povijest ljudske gluposti

petak, 23.07.2021.

Tajna postotka 82

Sredinom lipnja je New England Journal of Medicine (NEJM) objavio studiju pod nazivom:
“Preliminarni rezultati sigurnosti mRNA Covid-19 cjepiva kod trudnica”, autora Tom T. Shimabukura i drugih iz stručnog tima Centra za kontrolu bolesti.

Stručni tim je napisao da nije bilo “očiglednih sigurnosnih signala među trudnicama koje su primile Covid-19 cjepiva”, premda je objavio tablicu koja je pokazala da je 82% žena u studiji kojima je ubrizgano cjepivo Pfizer ili Moderna tijekom rane trudnoće imalo spontani pobačaj. U njihovoj studiji istaknutija je bila tvrdnja da je samo 13,9% svih “dovršenih trudnoća” završilo pobačajem – no ta brojka uključuje žene koje nisu cijepljene sve do druge polovice trudnoće.

Značaj zatajenih podataka nije promaknuo britanskoj onkologinji dr. Carmen Wheatley, koja je svoje podatke podijelila s LifeSiteNews. Nakon što su joj se isprva zaključci iz sažetaka studije činili ohrabrujućim, dr.Wheatley je otkrila “Tablicu 4” i sitni tisak ispod nje.

“Istraživači su neobjašnjivo uključili spontani pobačaj u prvom tromjesečju – ranije I uključujući 20 tjedana – u cijelu trudnoću / gubitke u cjelini – 104 [pobačaja] od 827 trudnoća”, napisala je dvojici vodećih britanskih liječnika, dr. Peteru Rabeyu, medicinskom ravnatelju Kanalskog otoka Guernsey i dr. Nicoli Brink, direktorici javnog zdravstva Guernseya.

Međutim, budući da je cilj bio otkriti ima li Covid cjepivo bilo kakvih štetnih učinaka u različitim tromjesečjima, autori radova NEJM-a (New England Journal of Medicine) trebali su oduzeti 700 žena koje zapravo nisu cijepljene do trećeg tromjesečja od ukupno 827, ostavljajući samo cijepljene u prvih 20 tjedana, tj. 127 žena u tom dijelu tablice 4.



Dr. Wheatley je istaknula da “stvarna stopa” spontanih pobačaja među ženama cijepljenim u prvih 20 tjedana trudnoće nije bila 12,6%, već 82%, jer je 104 od ovih 127 trudnoća završilo spontanim pobačajem. Istaknula je “sitna slova” u studiji gdje se navodi da je “ukupno 700 sudionika (84,6) dobilo prvu dozu u trećem tromjesečju” i da se “ukupno 96 od 104 spontana pobačaja (92,3%) dogodilo prije 13. tjedna trudnoće. ”

“Dakle, dokazi su zapravo prisutni u studiji NEJM-a, ali potpuno pogrešno prikazani u načinu kako su podatci predstavljeni uopćeno”, rekla je dr.Wheatley.
Onkologinja je nadalje rekla da je prosjek pobačaja u prvom tromjesečju bez cijepljenja, prije nego što se COVID-19 počeo širiti, navodno bio između 10 i 26%. Incidencija 82% pobačaja kod žena cijepljenih u prvih 20 tjedana bila je stoga “više nego trostruko povećana i izravno povezana s mRNA cjepivima”.

Kao što vidite, ovdje među sobom raspravljaju samo doktori,, jer ja u znanost vjerujem!
- 08:23 - Komentari (15) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.