Povijest ljudske gluposti

subota, 03.07.2021.

Doba pitanja


Što se SAD-a tiče, završilo je doba negacionizma u svezi NZF (neidentificirani zračni fenomeni). Vidimo to i po činjenici da su promijenili i kraticu tih fenomena, pa više nije NLO, kratica koja je na svjetskoj razini dovedena do razine apsurda o kojem nitko ne želi pričati. U doba NLO kratice, piloti koji bi prijavili njihovo viđenje, prijetio je otkaz, bili su ridikulizirani od strane kolega i slani na učestale psihijatrijske preglede kako bi zadržali pilotske dozvole.

Danas, u doba NZF, ti isti piloti pozivaju se na informativne razgovore, proučavaju se njihove tvrdnje i viđenja, a Pentagon je u svojoj zadnjoj, dugoočekivanoj izjavi koja treba objasniti 144, videom i radarom vojnih letjelica, potvrđena susreta, rekao da su ti „zračni fenomeni“ istiniti i stvarni, iako ne i identificirani.

Viđenja o kojim govorimo, događaju se danas, događala su se i bilježila kroz cijelu povijest, te su potvrđena i u antičkim spisima koja, upravo zbog tih viđenja koja se nisu mogla, kako danas tako i onda, razumno objasniti, doživljavana kao sveta, a njihove protagoniste/pilote kao bogove.

Govoreći o bibliji, imenica bog (jednina) je napisana imenicom Elohim (množina), ali to ne sprječava religije da imenicu Elohim pripisuju jedino Jahvi, iako su u knjizi nominirani mnogi Elohimi, poput Eliona, El-Shadaja itd. i unatoč Mojsijevom izrazu divljenja prema Jahvi, kad kaže „tko je kao Ti među Elohimima“, ali nema veze, nama je za NZF priču dovoljan i Jahve, zašto? Zato što je i Jahve pilot NZF-a, dokazano u trenutku kad je Mojsije odlučivao hoće li Jahve biti njegov Elohim.

Baš kao što je i Jakov uvjetovao Jahvi da, ako ga bude čuvao na njegovom putu, ako mu priskrbi hranu i odjeću,, onda će On biti njegov Elohim (inače NE!), tako je i Mojsije rekao da najprije želi vidjeti njegov Kavod, odnosno želi se uvjeriti da ga ima. Na to mu Jahve odgovara, ok, sutra ću s njim doći (jer ga trenutno nema) ali kad budem dolazio sakri se iza stijene jer češ inače umrijeti,, a možeš pogledati tek kad prođem (obzirom da su se nalazili na vrh brda, teško da je bila riječ o nekom roveru, već o letjelici).

Znači Jahve je bio pilot Kavoda, odnosno NZF-a,, ali teško da je bog koji je došao nekakvim NZF-om jedini! Ljudi su samo na mjesec poslali trojcu! Zato i Elohim jeste množina, pa hajmo ih iz biblije probati zbrojiti.

Kamosh, Milkom, Dagon, Rimmon, ženski Elohim Astarte i već nabrojani Jahve, Eliona i El-Shadaja. Ali ako se sve glagolske množine, spomenute u Starom zavjetu, reduciraju na minimalno dvojcu, uvidjet ćemo da se govori o minimalni 21 Elohima, pilota/putnika NZF-a.
- 11:36 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.