.:'°~> Lets pretend for a second

04.01.2007., četvrtak

Evo sto netko misli o curama u znaku "blizanci"..............(pa i o meni)

BLIZANCI

Šarena i providna laž
Blizanci lažu. Da, to je opće poznato. Ali reći ćemo još jednom. Blizanci lažu. Ako sudite po njenim romantičnim i zanosnim riječima, zaključit ćete da je ljubav Romea i Julije ništa u odnosu na vas. Ali ako podvučete crtu ispod liste djela, vidjet ćete da ste za nju jako nisko na listi prioriteta, odmah ispod čišćenja pećnice. Uvijek će morati napraviti nešto i biti s nekim prije nego s vama. Jednostavno, njena priča nikada ne drži vodu.

Istina je da vas vara. Posebno loša strana toga je da je u pitanju više osoba odjednom. Dobra strana je da i njih tretira isto kao i vas.

Imate posla s osobom koja ne može ostvariti i pružiti kvalitetu, pa zato trči za kvantitetom. Ali to što ne pruža ništa, ne znači da od vas ne očekuje da pružite sve. Ipak, one su samo jeftine sebične kučke vješte na riječima i riječi su jedina valuta koju imaju i kojom žele od vas otkupiti sve što imate.

Ako imate previše vremena, želite odmoriti mozak plitkim stvarima bez perspektive ili pronaći neku koja će vam biti nikakva žena i loša majka vašoj djeci - go for it!


-Ah...na ovo se jedino mogu dobrano nasmijati...bwahahahahahaahahahahahah

03.01.2007., srijeda

.................holly shit i'm retarded................

Ma...................glupost...............ne znam..............zašto.................stalno............
mjenjam..................tu...........jebenu................pozadinu...............ah...
k..............vrapcu..................agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

02.01.2007., utorak

Just steping by to say hellou.....................

Pa lepi moji....Seja tu pored mene umire čekajuć da napišem post..baš sam grozna..Ja bi kometara..Ma ne.ne bi..e a šta kažete na moj novi dizajn?...Što se tiče dizajnova stvarno sma bolesna.isprobavam i ispropvabam dok ne napravim nešto supermegacool.i kad to napravim opet sam nezdovoljna..baš sam bolesna..joj...ništ..uživajte ...a ima vas puno što me čitate..hehehe...ma ena veze..ovaj blog je my personal ispušni ventil...gibam..pa-pa =))

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>