belator.blog@gmail.com

20 do asa

21.08.2014., četvrtak

Odgovor na komentare

Dragi moji blogeri !!
Oni koji me prate znaju da s vremena na vrijeme imam obračajuće postove ( da ih tako nazovem) blogerima.
Tako je bilo i na početku bloganja kada sam vam zahvalio na dobrodošlci.
Pa sam vam se obratio još par puta. I kad mi je bilo teško ( dok sam tražio posao) i dok mi je bilo super ( kada se sve posložilo).
Tako da vam se opet obraćam, jer takav je dan. U zadnje vrijeme slabo komentiram ( ali čitam), postove još uvijek sijem, i još uvijek imam najveću pauzu tri dana od nepostanja.
S vremenom sam stvorio svoju sliku o nekima od vas, puno sam toga naučio ( ne samo u vezi interneta, nego općenito).
Evo i zadnji post nisam odgovorio na komentare pa vam sada svima odgovaram.
I to je jedan od razloga zašto volim blog, jer i u zadnjem postu sam naučio da je onaj cvijet zapravo "kapar" ili kapari.
Za to sam čuo samo u onim emisijama kad kuhaju na tv-u, pa koriste neke kapare.
Jesu li to ti, nemam pojma.
Bilo bi možda preteško nekoga izdvojit od blogera koje cijenim i volim čitati, jer ima vas.
Neke čitam i dobri su, ali nemam taj kontakt komentiranja, a na nekima se nisam ni javio.
Pogotovo u zadnje vrijeme, jer ( da ne ispadne kukanje) sam nekako umoran.
Ne znam točno od čega i zbog čega, ali imam osjećaj da bih mogao ostati u krevetu i cijeli dan.
Kao da mi fali tih par dana kad si potpuno opušten, ne zanima te koliko je sati, gdje moraš i kad moraš biti i što moraš raditi.
Vjerujem u ono da si sami puno toga biramo u životu i siguran sam da nema toga što se ne može riješiti.
Možda su već neki skužili da sam nekako osjećajan ( to su mi mnogi rekli u stvarnom životu), ali teško je pisati o sebi.
Ali meni kao meni nije teško reći što i kako se osjećam.
Zato vam govorim da cijenim vaš rad, vaše pisanje, vaše fotkanje, i naravno vaše komentare.
Osjećam potrebu da vam kažem da nijedan, ali nijedan komentar nije bačen u vjetar, i da svaki pročitam ( možda i vi svi tako).
Ali u zadnje vrijeme napišem post ( ulovim vrijeme), a onda se iskopčam sa interneta.
Znam da neki od vas smatraju pristojnim odgovoriti na svaki komentar, neki si pak možda misle zašto neki odgovaraju na svaki komentar, pa zašto neki baš svakome pojedinačno, neki u jednom odgovore svima.
Shvaćam sve, svatko radi kako želi, kako se osjeća, pa na kraju krajeva nismo svi isti ( Bogu hvala).
Teško da ću nekome napisati nešto loše ( osim par puta kada me nešto stvarno zasmeta), jer većinom čitam i komentiram ono što cijenim, ono što volim i čemu se divim.
Pa i ja volim blog i zbog toga što je raznolik, ali upravo i isključivo radi nedostatka vremena ne mogu si priuštiti luksuz čitanja svega.
Ali isto tako vjerujem da sve ono što trebam vidjeti to ću nekako i vidjeti.
Kao i u životu, nekako sam uvijek isplivao, nekako sam uvijek vjerovao, i u pozitivno i u pozitivu.
Volim i ja nekad kukati, volim i ja nekad oplesti po nekim poznatim ličnostima ili političarima, kroz humor izreći svoje neke poglede.
Pratim vas sigurno oko tridesetak blogera konstantno.
Iako se ne javim, ostane mi od svakoga po nešto u svijesti, podsvijesti.
Moram tu spomenuti blog cyrano@, jer što tko god mislio o bilo kojem blogeru moram priznat da je veliko osvježenje.
Da nema pablona@ nebi bilo ni lampi, i on je pozitvan i ima volje,...... Lilianke@ koju ne trebam puno ni spominjati, jer tko ne zna nju ne zna što je bloganje, što je spremnost pomoći bilo kome i bilo gdje,........ tko ne zna Duricu@, taj ne zna što je propustio, njeni postovi su progutani u jednom dahu, a tako su možda i pisani, tko ne zna za stalne prepirke ili svađe Valcer@ i Sjedokosog@ taj nije doživio sapunicu na blogu, .........tko nije upoznao Plastika@ taj ne zna što je pozitiva i upornost,
........Mayday@ je osoba koja ima toliko dobro posložene postove i s tolikom voljom radi bilo što da radi da se to osjeti do Svemira,kad pročitam ......Donin svijet@ odmah se sjetim Mirčeta@, jer on se ljepi na takve postove,........ Zvonka@ kao Zvonka, toplina postova uz kreaciju i radišnost malo koga će ostaviti ravnodušnim, ali nekako joj admini više biraju postove gdje se brčka, jer ti postovi su rijetki,........ Annaboni@ je toliko umorna da stalno nešto odustaje, pa ne može više, ali mi to čitamo i shvaćamo. ........Čuvarica pinkleca@ koju od milja uvijek nekako prekrstimo ( barem ja uvijek pišem Čuvarica), neki je zovu Kvoco, naša je prava Čuvarica i svakodnevno nas uveseljava fotkama od Brazde@ i svojim pjesmama, osvrtima, i prava je čuvarica kajkavštine, svaka čast !.......Mekon@ je bloger koji je baš falio, upotpunio je rupu u blogu točno gdje je trebalo, pohvale za špancirancije..... Nisa@ je toliko u svijetu fotografije da je fotografija s time jako puno dobila, ali i svi mi koji pratimo blog, kad se spomene Nisa@ često je tu nekako i V@, svaka je posebna i svaka od njih ima svoju priču, ......blueVeki@ je fotograf koji voli svoj posao ( dobro nije možda to njegova osnovna profesija), ali ovo je post o tome kako ja vidim i osjećam, tako da je on profibloger, da se tako izrazim, ........GP-ZG@ je također bloger čiji komentar voliš vidjeti, nekada možda na prvu ne skužimo njegov naslov, ali čovjek je toliko maštovit, toliko vidi ono što mi ne vidimo da mu jedino skidam kapu do poda na njegovom blogu.
Od t.f@ ne kužim nekad komentare, ali rado je čitana i puno vas će se složiti sa mnom, ......white lilith@ je u novije vrijeme tu ( ili nisam prije čitao) i dobro da je tu, ........slatko grko@ je nova-stara blogerica koja slatko piše,a najslađe je ono njezino đe i nijesam, fora za čuti,........ borut@ je živ i zdrav i sva sreća da voli zalaske, tako da te fotke uljepšaju dan, .....suncokreti na oblacima@ se pomalo vraćaju, što li će tek tu svega biti.....i da, vajrapani@ ili jelenko@ je čovjek prva liga....gogoo@ isto...... Neverin@ nekako ulijeva nadu u bolje sutra, i konstantno je dolijeva, kao da nam daje snagu, vjeru, alexxl@ ne treba bit ni spomenut, ili ipak treba !??, jer da ga nema trebalo bi ga izmislit,legenda bloga, eto to.... ....Dražen@ ( isto prekršten zbog dugog nick-a) je najveći realista i puno toga ima dobroga za reći, da se svatko ima što za zapitati, ......pozdrav i u Deželu i blogerici sa puno imena, mislim da se sad zove modrinaneba@ :)........šašava mamica@ je šašava mamica, iako živi na jugu, ipak bi se htjela nekad vratiti i u svoju Ravnicu ( ak sam dobro zapamtio?)....a Euro@ je na godišnjem, hehe...vrati se!!....vrati se!!.....malo ti malo ja@ je naša kroničarka sa juga koja će jednom izdati knjigu svojih humorističnih uradaka (nadam se)....a Lion Queen@ ide posebna zahvala. Zašto !?...ja se sjećam a možda i ona ( ako se ne varam) na onu reakciju sa početka mog bloganja. Kad sam napisao post Ficho-moj najbolji prijatelj , svoj prvi post o Fichi, tek nakon par dana sam pogledao tamo na naslovnici ono gdje su uvijek neke ankete i pitanja admina i ugledao komentar od Lionice za admina, koji je glasio otprilike ovako : ovaj post od belatora@ mora biti istaknut, jednostavno mora. To je bilo napisano taj dan kad je izašao post, a drugi dan je bio u vijestima s bloga, hvala na gesti blogerici...........da se netko ne naljuti što nije u ovim opisima mojih nekih slika, jer jedino što me može spriječiti da sam nekoga izostavio je vrijeme.
Da, baš vrijeme.
Pa ne možeš stalno biti na blogu, ne bi bilo ni fora.
Dakle, ovo je samo obračajući post, jedan u nizu, jer sam vam zahvalan na pisanju, čitanju i svemu ostalome.
Budite ljudi, budite blogeri !!
Lijepi pozdrav svima !
Sve vas cijenim i poštujem.

- 17:20 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2014 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Prosinac 2023 (2)
Listopad 2023 (1)
Rujan 2023 (2)
Srpanj 2023 (1)
Lipanj 2023 (3)
Svibanj 2023 (1)
Travanj 2023 (3)
Ožujak 2023 (5)
Srpanj 2021 (1)
Lipanj 2021 (1)
Ožujak 2021 (1)
Siječanj 2021 (1)
Listopad 2020 (1)
Ožujak 2020 (2)
Listopad 2019 (1)
Travanj 2019 (1)
Lipanj 2018 (1)
Prosinac 2017 (1)
Studeni 2017 (2)
Listopad 2017 (1)
Rujan 2017 (3)
Lipanj 2017 (1)
Travanj 2017 (2)
Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (4)
Listopad 2016 (1)
Rujan 2016 (1)
Kolovoz 2016 (3)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (2)
Travanj 2016 (1)
Ožujak 2016 (5)
Veljača 2016 (6)
Siječanj 2016 (4)
Prosinac 2015 (9)
Studeni 2015 (20)
Listopad 2015 (20)
Srpanj 2015 (7)
Siječanj 2015 (9)
Prosinac 2014 (18)
Studeni 2014 (25)
Listopad 2014 (23)
Rujan 2014 (19)
Kolovoz 2014 (19)
Srpanj 2014 (26)
Lipanj 2014 (24)
Svibanj 2014 (26)
Opis bloga
...malo o svemu i puno o ničemu....