Beauty Addict

utorak, 08.12.2009.

Recenzija: MAC Shadestick u nijansi Penny



Za one koji ne znaju, da pojasnim što je to u biti shadestick. Ukratko, shadestick je kremasto sjenilo koje izgleda poput automatske olovke, ali je znatno deblje nego jedna olovka. Tekstura ovakvih sjenila je kremasta, lagano sedefasta/svilenkasta i osim što se mogu koristiti sama, mogu poslužiti i kao baza za neko drugo sjenilo.
Moja recenzija se odnosi na nijansu Penny, ali mislim kako je ovaj proizvod inače dostupan u par nijansi.

Kod nijanse Penny mi se zaista sviđa što je boja u potpunosti nenametljiva i zaista više djeluje kao baza za sjenilo nego kao sjenilo. Koristim ga uvijek kada nanosim sjenilo u bilo kojoj boji jer, i iako je shadestick kremast prilikom nanošenja, na kapku se posuši pa je sjenilo naneseno preko njega još postojanije. I osim što je sjenilo postojanije, boja je daleko intenzivnija nego kada je nanesena direktno na kapak.

MAC Shadestick inače ima 1,5g i to možda djeluje malo, ali zaista jako dugo traje jer ga ne treba previš trljati po kapku kako bi se boja primila. Što se cijene tiče, ovaj proizvod u dolarima nije ni nešto posebno skup, pogotovo jer se zaista isplati, može se koristiti za sve nijanse sjenila i zaista dugo traje. U SAD-u cijena mu je 16.50$ (oko 80,00 kuna) (+ iznos poreza u određenoj državi, u Kaliforniji je to 8%). I sve bi to bilo super kada bi takva cijena bila i kod nas u Europi (Njemačka, UK), ali nažalost, kako je sve u Europi skuplje tako je i ovo. Konkretnije, cijena u Njemačkoj mu je 18,50€ (oko 135,00 kuna) što je PUNO skuplje nego u SAD-u. Moja preporuka Vam je da svakako ovaj proizvod, ili bilo što od MAC-a naručite ili preko nekoga u SAD-u, ili preko neke pouzdane on line stranice koja prodaje autentične MAC proizvode (kod MAC-a ima jako puno lažnih proizvoda on line pa se toga čuvajte).

I kako biste vidjeli kako neko sjenilo izgleda preko Penny nijanse, uslikala sam Catrice Soft Eyeshadow Mono Velvet Matt - Dark Lilac nijansa pa možete tu sliku usporediti sa ovim slikama.

Ukupna ocjena: 5/5








MAC Shadestick Penny + Catrice Soft Eyeshadow Mono Velvet Matt - Dark Lilac


Vesna

08.12.2009. u 18:15 • 1 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< prosinac, 2009  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

| O BLOGU |

Beauty addict je blog koji je nastao iz moje želje da sa drugima podijelim svoj hobi (neki bi možda prije rekli kako je to opsesija) - kozmetiku, šminkanje te sve što ima veze sa time.

Osim tutoriala i uputa za nanošenje make up-a, ovdje ćete pronaći i informacije o nadolazećim kozmetičkim kolekcijama raznih brandova, recenzije raznih dekorativnih, ali i preparativnih proizvoda te još mnogo toga.

Zaista se nadam kako ćete ovdje pronaći korisne savjete, a ukoliko imate nekakvih pitanja, prijedloge ili želja - ne ustručavajte se kontaktirati me!

e-mail:
beauty.addict.blog@gmail.com



Follow paklenocrvena on Twitter

Copyright©2009.Beauty addict

| SALE! SALE! SALE! |


| LINKOVI |


* recenzije proizvoda *

MakeupAlley



* hrvatski beauty blogovi *

Eye wanna be
Hrvatski nokat
Lead a Lush Life

*strani beauty blogovi *

Karen
KarlaSugar
MissChievous
Temptalia

* za kupovinu preporučam *

CheapSmells
Coastal Scents
e.l.f. cosmetics
Fyrinnae
LaurEss
Lumiere Cosmetics
Meow Cosmetics
Nonpareil Boutique
Shop Craze

| ARHIVA |




* VAŽNI POSTOVI *

Kistovi za šminkanje
Mineralna kozmetika
Oblik lica - određivanje
Podton kože - određivanje
Šminkanje - najčešće pogreške
Tuševi za oči

* KOLEKCIJE PROLJEĆE/LJETO 2010. *

Bobbi Brown
Chanel
Clarins
Dior
Givenchy I., Givenchy II.
Guerlain
Lancome
Yves Saint Laurent


Prosinac 2009 (12)
Studeni 2009 (29)
Listopad 2009 (35)



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner