život navijača

utorak, 26.09.2006.

sutra se ide za francusku
danas sam kupio kartu za englesku, čekao sam u redu oko 5 minuta

26.09.2006. u 20:05 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 18.09.2006.

ZAGREB - DINAMO 0 - 3

jučer je bila tekma sa zagrebom
s posla sam jurio da bih stigao na trg
došao sam na vrijeme
do kranjče je bilo odlično
svi ljudi izašli na prozore, svi izašli iz autiju i snimaju
zapaljena je jedna baklja po putu
dolazimo u kranjču i naravno gužva jer su debili otvorili samo jedna vrata
ulazimo unutra pola sata prije tekme
navijanje je bilo dobro, ali dio prema ulazu ili nije navijao ili je navijao jako malo
kroz tekmu zapaljeno nekoliko baklji, a najveći doživljaj je bio roštiljenje uz pjesmu ubit ćemo vas, zaklat ćemo vas, mi smo kanibali pojest ćemo vas ! ! !

roštilj

poslije tekme gužva na izlazu jer ona vrata nisu rastvorili, nego je bilo ko kad se ulazilo

P.S. u nedjelju sam dobio 500 kn na kladi tako da sam za francusku zaradio na kladi

18.09.2006. u 19:43 • 1 KomentaraPrint#

petak, 15.09.2006.



Tada već praznim maksimirskim tribinama, još je odjekivala pjesma. Pera novinara još su bila užarena. Uz nezaobilazne analize utakmice, pogreške Turine, genijalnog Modrića i ozlijeđenog Vugrinca, jedna priča stršala je u medijima iznad svih. Bad Blue Boys. Tako je bilo nakon utakmice Dinamo - Arsenal, tako je bilo i nakon uzvrata u Londonu. A tako je bilo i još mnogo, mnogo puta otkada je rođena ljubav sa sjevera.

Nekada, bili su to samo navijači Dinama. A sada već davne 1986. dobili su i ime. Bad Blue Boysi vrela su oštrica vojske navijača kluba iz Maksimirske 128. Protivnici Dinama dolazeći u Maksimir već odavno znaju da ih iza šume čeka pakao. - To je nevjerojatno, vaši su navijači čudesni - rekao je napadač Arsenala Emmanuel Adebayor nakon utakmice ne mogavši doći k sebi zbog fantastičnoga maksimirskoga ozračja.

Nakon još luđeg nastupa u Londonu, dopredsjednik topnika David Dein javno je priznao da bi najradije kupio takve navijače. No, ljubav se ne može kupiti, to je jedna od maksima koje u navijačkom svijetu vrijede.

Znaju to dobro i mnogi koji su, u svrhu vlastite promocije, tijekom vladavine u klubu htjeli slomiti BBB, tukli ih, prisluškivali, tlačili i, što je najgore, uzeli im ono za što svi žive - sveto ime Dinamo. Zna se kakva su tada vremena bila, zna se tko se sve slikao na zapadnoj tribini maksimirskog stadiona. No, ni lova sumnjivog porijekla kojom je stvarana momčad, ni represija najgore vrste nisu pokolebali Dinamov puk i, naravno, BBB, one najvjernije. Neki su se borili paljenjem svečane lože, neki su koristili manje ekstremna sredstva. No svi zajedno, uspjeli su.

I što vas ne ubije, to vas ojača. Danas na vrhu europske navijačke ljestvice, BBB su ponos Dinama, a Dinamo i dalje njihova vječna ljubav. Koju ništa ne može ugasiti. Uvijek s modrima, i tisuće kilometara daleko, pjesma nikada ne prestaje. A BBB, često će sami reći: - Mi nismo anđeli, navijači smo. No nismo ni ubojice, kamatari niti što slično, kako nas neki u medijima žele prikazati. Živimo za Dinamo i to je to.

U četvrtak, kada u Maksimir treći put stigne francuski Auxerre, ponovo će biti uz modre. Zatvoreni su kada ih se pita što pripremaju, kažu samo da spektakl na sjeveru neće izostati. Na utakmici s Arsenalom napravljena je prekrasna koreografija s podjećanjem na osvajanje Kupa velesajamskih gradova 1967. i nadom u još ljepše dane za Dinamo, a što će biti na utakmici protiv Francuza? Jedno je izvjesno, grla i dlanovi bit će uz modre svih devedeset minuta. I ponovo će se pera užariti te noći, jer grmjet će sjever, grmjet će stadion. Dovoljno da Francuzi napune gaće...

napokon su i novinari napisali nešto istinito o nama
rezime tekme i navijanja neću pisat jer je sve napisano u tekstu gore

15.09.2006. u 19:58 • 0 KomentaraPrint#

subota, 02.09.2006.

danas sam bio na tekmi od najmlađeg buraza
igrali su s dinamom
dobili su ih 5:1
u prvih 15 minuta je bilo 3:0
na tekmi je bilo par trenera i svi su bili oduševljeni igrom

02.09.2006. u 20:09 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

o životu jednog boysa

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
cafe.mobil.hr