bartimej croata

14.02.2017., utorak


Katolici i lgbt napredna skupina
Joj kak je zanimljivo ovih dana. Nekakvu dimeću spravu ubacilo oko 4 ujutro u nekakvu ružnu zgradu pa se prisutni ranoranioci prepali i umah zvali sve medije da im se požale da njih svi mrze a naročito Ilčić i Presjednica. Inače ti junaci iz lgbt i ž zajednice su isto tako reagisali kad su četnici bacali ne samo dimeće bombe nego i rasprskavajuće. I govorili su da su četnici homofobni i šta ti ja znam još neke blesave izraze. Što uopće nije istina, jer su četnici isto ljudi, a vidi se i po Milokradu Pupavcu, koji troši tri milijuna kuna na svoje Novosti u kojima kaže da su Hrvati shupci i još neki strani izrazi. A istina je da su novinari iz Novosti samo napredni i da je normalno napredno spominjati većinske Hrvateke. Bez veze mi je bilo da se tu nešto miješa Markićka ali šta je tu je. Napalo je iz Novosti da je ona kriva radi homofobne sintuacije u Hrvatskoj što nije istina, a jedina je istina da su pupavičasti srbi krivi za širenje side u Hrvatskoj jer oni podržavaju homosexsualce koji opet imaju neku vezu sa shupcima, mislim onim pupavičastim.
Imalo i protest kod Džamije. Nosile se zastave duginih boja i partizanski transparent- U tunelu usred mraka nestalo nam zraka-.

Shalu na stranu, ministar Stier je izjavio ispred one ružne zgrade, koja je usput ljepša od njega, da mi katolici poštujemo sve osobe. To je rekao i otišao, na žalost one Benčićke, koja pokazuje veliku neurozu radi besparice pa kaže -a gdje su djela. Pa draga Benčićka Stier je muško, ak nisi znala, ali u onoj gužvi valjda nisi skužila, al sad znaš zašto su djela izostala.

PS. Pavao iz Tarza je rekao da sloboda ne smije biti izlika tijelu. Kao što je i rekao da je homoseksualizam obeščaćivanje vlastitog tijela a što je rezultat zamjene istine sa lažju i klanjanja stvorenju umjesto Stvoritelju.
Dakle Stier jest trebao reći da poštujemo svaku osobu ali je trebao i reći da Bog nikad nikome nije naredio da griješi, što je rekao Sirah u Starom zavjetu i što je čitano u nedjelju ali je Stier sjedio na ušima.
Dakle, dragi uvaženi homoseksualci možete u slobodi birati pakao za sebe, ako želite, ali ne smijete širiti sidu i raditi pakao drugima.
Doduše i Papislav Franjo zagovara slobodu izbora, a ne upozorava da izbor ne smije biti izlika tijelu. A Pavao kaže ako izabereš Božji zakon imat ćeš mir, radost i ljubav.
2PS. Imala majka bosanka dva sina. Jedan je bio član SDPa, a drugi je isto bio peder.
3PS. Eno i bivšeg ministra Freda, zvanog Punjena Ptica, počelo istraživat.

- 00:35 - Komentari (43) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.