bartimej croata

21.12.2016., srijeda


Šarafciger, zvijezda petokraka i američki elitisti
Ovih dana je osnovana nova stranka levičarska -Nova ljevica- u Hrvatskoj pa evo mali osvrt o čemu se tu radi.
Na čelu stranke je lukavi momak kome nije ni do jugoslavije ni do lgbt zajednice nego mu je do love i slave, a pošto je već shvatio da je nepoželjan u HR onda je osnovo stranku da je opljačka i da se usput zaštiti. Lovu će davati hr poreznici, ali i soroš, pa pozdravljam osnivanje nove stranke jer će soroševa lova bre da se troši u hr. Trošit će je braco pusić koji je, meni se čini podpredsjednik. Seka pusić će isto trošit sorosa, jer se oglasila ovih dana o ploči HOSa u Jasenovcu što je moralna podrška braci. Kaže seka (nema više mlijeka) da treba šarafcigerom riješiti ploču, što je u najboljoj tradiciji liberalnog industrijskog poduzetništva. Zna seka da su četnici probušili oči šarafcingerom jednom od HOSovaca prije nego su ga ubili i kojem je sa kolegama, podignut spomenik na kojem je pisalo -Za dom spremni. Hosovac se zvao Slavko Jager i bio je Slovenac. Ne postoji nigdje toliko zmijske četničke mržnje kao kod Hrvata antifašista koji su zapravo jugonacisti, čija je mržnja usmjerena prema strancima koji su branili Hrvatsku. Pusićka više mrzi jednog Michela Nicoliera ili Slavka Jagera nego ijednog branitelja Hrvata. Pitate se zašto. Ja ću vam reći, ta ona ne bi znala objasniti to paklensko stanje svoga srca. Ona u potsvijesti ima sotonsku predrasudu da su svi domoljubi rasisti, šovinisti i nacionalisti i njene sinapse ne mogu obuhvati misao da jedan stranac druge nacije brani hrvatski dom i viče - Za dom spremni-. Jer su samo jugonacisti, pardon antifašisti, internacionalno usmjereni, ta kakav je to bezobrazluk da jedan Francuz ili Slovenac može braniti Hrvatsku. Pa to je neprirodno i nenormalno rekao bi marks, Staljin tito i pol pot i svi članovi Saveza antifašističkih boraca koji su primili mesića u prostorije što mi je drago jer će ih taj financijski upropastiti i maznut im čekove ko ustašama u Australiji.
Ništa se nije promjenilo na svijetu u zmijski orjentiranoj ljevičarskoj taktici da upropaštavaju čovječanstvo. Sve su to započeli progresivisti, jedna njihova struja je bila vulgarni stupido lijevi liberalizam, a druga struja je bila komunizam i crvenom bojom oličena petokraka zvijezda stavljena na čelo ljudima na istoku Europe. Usput napomena da je Bog stvorio peti dan životinje. Te su se progresivističke struje danas ujedinile i na svjetskom nivou je predstavljaju obama, soroš, hillari i njene prijateljice i merkelica i ostala bulumenta zagovaratelja i provoditelja genderizma, pogubne najstupidnije ideologije u povijesti kojoj su na čelu svjetski populacijski redukcionisti, masoni i slični prosvjetitelji koji su umislili da su bogovi, a nisu, nego su bijeda ljudska koju će sutra jesti crvi, kako im kaže prorok iz Starog zavjeta.
Što se naših progresivista tiče, seka bi predstavljala lijeve liberale (u americi ih zovu leftardi) a braco predstavlja rigidne antifašiste (čitaj jugonaciste). Ujedinjeni oni predstavljaju opasnu družinu za trošenje proračunskog novca. Stranku su podržali Yusipović, Goran Beus Neki, Pilsel Drago i Ostalo, Branimir Pofuk zvani Fotije i sva druga yugoslavenska siročad koja su izgubili svoju majčicu Yugu, zvanu Šuga (što nema veze sa Bugom i Tugom).
Dakle, da bi se shvatilo tko su ti partizani, koji se furaju pod antifašiste evo jednog istaknutog partizana inače lijevog židova i kako su radile njegove sinapse, da se vidi da to nepromjenjeno funkcionira:

Citat Moše Pijade s prvog zasjedanja AVNOJ-a u studenome 1942. u Bihaću:

"Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo paliti. Pripucat ćemo pa ćemo se povući. Nijemci nas neće naći, ali će iz osvete paliti sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uz sebe, pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti s onima koji imaju neki posjed. Njih ćemo povezati uz sebe predavanjima, kazališnim predstavama i drugom promidžbom. Tako ćemo postupno proći kroz sve pokrajine.

Seljak koji posjeduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima plaću i ima kruha, za nas ništa ne vrijedi. Mi od njih moramo napraviti beskućnike, proletere. Samo nesretnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira.“

[Dokument se nalazi u Arhivu vojno povijesnog instituta u Beogradu u „fajlu“ Štaba vrhovne komande (JVUO) – Četnički arhiv, pod oznakom K-12, 30/12.]

Podnoseći ostavku na mjesto potpredsjednika u prvoj poslijeratnoj jugoslavenskoj vladi, sastavljenoj pod pritiskom Britanaca od Tita i Šubašića, Milan Grol je izjavio: "Ovo nije država nego klaonica"
Pokolj kakav se provodio nad Hrvatima nije poznat u europskoj civilizaciji. Milovan Đilas (Wartime, 1947.)
Kroz naše zatvore je prošlo između 1945. i 1951. 3,777,776 zatvorenika, dok smo likvidirali 586,000 narodnih neprijatelja. Aleksandar Ranković, iz izvještaja u beogradskoj skupštini.A da bi se shvatilo zašto mlađahni lopov Markovina, nasljednik Steve Vazdušina, prvo, u svom obraćanju priglupom ljevičarskom hrvatskom puku, kaže da trebaju popuniti prazan prostor nezaštićenih manjina lgbt i manjine pupavičastih srba treba pročitati ovo od izvjesnog Koprivnjaka što sam ulovio na internetu:
Kruno Koprivnjak
"Antifašistička fronta", skraćeno "Antifa" je organizacija iza koje stoje CIA i Soros..
"Antifa", koja ima podružnice u skoro svim europskim državama, a vrlo je jaka u Njemačkoj i Austriji. Antifa igra faktički ulogu režimskih batinaša za globalnu vladajuću koporativnu elitu, Brisel i Washington. Batinaši Antife pod ,masklom lažnog ljevičarstva i antifašizma imaju zadatak nasiljem, i zastrašivanjem sprječavati svaki kritički prosvjed protiv vladjućeg sistema, svaku kritičnu oporbu protiv korporativne elite. Zna se da su Soros i Merkeličin režim u Njemačkoj plaćali pripadnike Antife da idu na skupove Pegide i SFD-a, da ometaju i razbijaju te skupove. Ne samo na skupove Pegide i AFD-a, već i na dsvaki drugi prosvjed i demonstraciju, koju su protiv politike sistema. Tako su ratoborni antifaši u Njemačkoj napadali i roditelje i djecu, koji su prosvjedovali protiv sve radikalmijeg spolnog odgoja u nekim njemačkim školama. A lani su antifaši u njemačkom gradu Erfurtu pokazali pravo livce, kada su došli ometati jedan prosvjedni skup. Naime ko 1000 demonstranata u Erfurtu, među njima i ljevičara, prosvjedovali su protiv američkog utjecaja u Europi. Onda su došli antifaši (kao i uvijek maskirani u crni, kapuljačama), ometali su i napadali su prosvjednike. Antifaši su nosili američke zastvae i skandirali: USA! USA!

Većina pripadnika Antife su praznoglavni ideološki debili, ispranog,mozga. koje su uvjerili da se bore protiv ekstremista. šovinista, fašista itd... Ali šefovi Antife, i oni koji u pozadimi vuku konce su stvarni fašisti--CIA. Soros i ostala korporativna elita. Antifa je danas ista kao što su ranih 30-ih godina u Njemačkoj bile paravojne batinaške trupe Hitlerove strake, NSDAP. Te su se trupe zvale "Sturmabteilung" (kratica SA). Inače puni naziv naci str+ranke NSDAP bio je "Nacional-Socijalistička-njemačka-radmička-partija (NSDAP). Dakel i Hitlerovci su kao i Antifa bili socijalisti.


Dakle razvidan je progresivistički duh ujedinjenih leftarda i euroantifašista. Pušu i istu tikvu etnomazohizma suvremene regresivne ljevice koja hoće napraviti kolektivno samoubojstvo zapada u čijim su korjenima kršćanske vrednote.
I u Isusovo vrijeme vladala je genderistička struja rimskog carstva. Ali nisu toliko bili glupi da genderizam naturaju narodima kojima su vladali. Bili su toliko, makar minimalno inteligentni, da shvate da pokvarenost i seksualna izopačenost vrlo brzo može upropastiti njihovu civilizaciju. Zato su i potrajali tolike stotine godina. Od seksualne revolucije prošlo je šezdesetak godina, a naša civilizacija je već pri kraju.
Svima koji nastoje biti protivni svijetu, sotoni i tijelu neka je Sretan Božić.
A neka je sretan Božić i onima koji zagovaraju više optimističnih i radosnih životnih sadržaja.

- 23:52 - Komentari (44) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.