bartimej croata

21.11.2015., subota


Fijasko liberalne multikulti pameti
Toplo je. Diljem domovine čuje se svinjska pjesma radi odgođenog kolinja. Rijetke muške svinje a capela rokću -rock rock, a ženske svinje im odgovaraju sa and rolle, and rolle. Divota za slušat. Džaba doktori upozoravaju da nije zdravo jest crveno meso, a osobito svinjsko, jer ako se vremenski duže jede može doći do stanovitih krvožilnih bolesti. Ne piše džaba u bibliji (doduše u Starom zavjetu- ali nema veze) -ne jedi svinjsko meso, jer su svinje nečiste životinje-.

Primitivni i priglupi liberali potpuno su krivi za ovu nakaradnu prikrivenu ratnu situaciju. Doduše takvim liberalima koji su u osnovi dobri ljudi (ali po ljudski dobri ,a ne božanski dobri) upravlja elita koja bi htjela svijet bez granica, kako se o tome osobno soros izjasnio. On uopće ne krije da (možda u ime američko židovske liberalne struje- koja hoće rušiti hezbolah i asada) radi na političkom prekrajanju svijeta. Doduše sve skupa traje od francuske revolucije. Ali sve su to sekundarni razlozi krize. Osnovno pitanje je- zašto Bog sve ovo dopušta-. I odgovor nalazim u činjenici da je došlo na naplatu ono što već odavno dopuštaju njemački kardinali- a to je da oni dopuštaju svetu Pričest osobama koji su u teškom grijehu. Masovno. Takva pričest donosi sigurnu osudu (često sa vremenskim odmakom) za svakog pojedinca, a ako to odobrava pola njemačke crkve e onda je logično da je Bog inspirirao Merkelicu da što više štete nanese njemačkom narodu dopuštajući velik broj izbjeglica. I to se neće moći izbjeći. Vrlo obrazovani pismoznanac kardinal Kasper je inspirator takvih crkvenih zastranjenja. Dakle, tu je glavni uzrok izbjegličke krize. Znam da sam prvi u ovakvom razmišljanju pa me mnogi neće shvatiti, ali šta mogu. Kardinal Marks koji je zadovoljan zaključcima Sinode o obitelji i koji u praksi provodi ono što Kasper zamisli nije svjestan snage Riječi Božje, a niti je svjestan da je on jedan od krivaca za izbjegličku krizu. Papak (isprika na izrazima) misli da može prevariti Boga i misli da je iznad Riječi Božje.
Fino Pavao kaže da je sveta Pričest blagoslov za one koji se iskreno kaju za grijehe i za obraćenike, ali je osuda za one koji je u teškom grijehu prime. Pa zar njemačka crkva misli da to može proći bez Božje kazne.
Muhamed islamski prorok je napisao da Isus nije Bog nego prorok. Kakva bezočna laž. A muslimani veličaju Muhameda do mjere da nitko npr u Pakistanu ne smije zucnuti o njemu kao o osobi koja baš i nije moralna vertikala. Obzirom da je oženio devetgodišnju djevojčicu. Državna vlast u mnogim islamskim državama osuđuje na smrt one kojima netko svjedoči da su nešto rekli protiv Muhameda. Napravili su od proroka boga tj idola. Kako to drukčije objasniti. Zar se smije čovjek klanjati idolu. Pa Muhamed je rušio idole. Za neke je idole to i šteta jer su imali umjetničku vrijednost.
Drugi primjer multikulti: u Njemačkoj majka i cijela izbjegla obitelj naručila ubojstvo (policija sumnja baš na majku) kćeri koja je negdje u Pakistanu silovana. Kao, sramota je. Apsolutno nevjerojatno. Umjesto da se djevojku smatra heroinom koja trpi teške muke i ženom koja zaslužuje ljubav i pažnju, tu se ženu osuđuje na smrt. Nedavno je na Katoličkom radiju (koji 'pušta' pjesme Eltona Johna) neki imam izjavio da islam (ili Kur'an),( nisam stigao preslušati, a nemam ni volje slušati zvekane sa katoličkog radija) ima odgovore na sva pitanja. Pa dragi čovječe, znam da si dobronamjeran, ali objasni ova dva primjera. Osuda na smrt radi lažne prijave o kleveti islama i osuda na smrt silovane djevojke. Zato dragi imam, nemoj nas zafrkavat, ne služi ti to na čast.
PS. Hoće li Merkelica postat glavna tajnica UNa ili će to biti ponosita multikulti Vesna Njujorkić koja je zahtjevala da silovane žene sudjeluju u gay paradi. Možda da Vesna zovne nekog imama iz Pakistana u paradu pa da zajedno s njim predvodi kultimutavu povorku. Mogu zvat i ove sa Katoličkog radija. I kardinala Marxa i Kaspera i nadbiskupa Fortia itd
Super je da izbjeglice popunjavaju demografsku prazninu izazvanu rastućom gayevskom kulturom nerađanja.

Jednog dana dođe Muji Anđeo smrti i reče mu da se pripremi na odlazak. Mujo se pokuša sakrit, pođe u kazalište, na operu, u džamiju, na yogu, u kino, na koncert, ali đaba, anđeo mu se svaki put javi. Pa Muji pade napamet da ga možda neće gnjavit u dječjem vrtiću. Kadli, eto ti Anđela i u vrtić i pita Muju šta radi u vrtiću, a Mujo mu kaže da juča. Samo ti jučaj, kaže mu anđeo pa idemo pa pa.
- 01:05 - Komentari (52) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.