bartimej croata

14.06.2015., nedjelja


Sv. Ante izaoblačni
U Zagrebu gradu na 30 stupnjeva kreće se vesela šarena kolona ugrožene manjine. Okruženi su specijalcima milicajcima. Kolonu prati nekoliko napuštenih pasa lutalica. Na te jadne pse milicajci su spremni nasrnuti u svakom trenutku. Čim ovi zalaju. Ali psi, kao da znaju, šute.
Na čelu kolone Vesna Sisić Ponosita Njujorkić. Prati je neka spodoba sa maskom Obame. Svi su razigrani i veseli. Muškarci ponosno pokazuju pimpeke, a ženske nose nekakve tegle u kojima je donirana sperma za njihovu buduću djecu. Neki lik viče- Živjeli darežljivi samozatajni i tajni donatori koji su za par kuna dali spermu lezbijkama. Jedna lezba hvali se drugoj- Znaš da mi je beba izgovorila svoje prve riječi. Rekla mi je - Joditej jean-.
U jednom momentu nekakav šun fei majstor viknu. Dignimo ponosno glave, hraknimo i pljunimo u nebo. I svi ponosno dignuše glave i pljunuše u nebo. I gđa Sisić također, kao i Obama. Kad se iznenada začu glas s neba sv Ante izaoblačnog koji pozdravi sve katolibane grada Zagreba i okrenu drugi obraz.
A fen (za kosu) šui majstor hormonseksualac još žešće zaiska da svi ponosno dignu glave......
I tako prođe još jedan moderan izraz svrhovitosti forme nad sadržajem. Svojstven srednjem vijeku u kojem je kršćanstvo pod utjecajem gnoze ignoriralo seksualne organe svojih vjernika. Neka crkne tijelo, živio duh. Živio pneumatokoi i psihikoi, dolje tijelo. Živjela anđeosko rodno osvješteno homoseksualno duhovno agenditsko pasivno sakaćenje tijela.
Šta će mi žena veli jedan muškarac- iznajmit ću maternicu neke feministice. A djetetu ću reć, šta će ti mama kad imaš dva tata. A lezba će svom djetetu reć šta će ti tata kad imaš dva mama. A djeca neće ni plakat, samo će vrištat. Sva takva djeca. Kad iziđu iz ormara.

- 22:49 - Komentari (51) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.