bartimej croata

08.04.2015., srijeda


Organizacije i pojedinci koji pomažu genocid nad homićima
Poslao sam e mail Sorosu sa porukom da ću ga tužiti Haškom sudu za genocid (nad homoseksualcima). Odgovorio mi je sa samo jednom rečenicom- Neka institucije rade svoj posao.
Na internetu sam našao tekst od gospona @dvinkac koji najbolje opisuje organizacije i pojedince koji rade genocid nad homoseksualcima pomoću samih homoseksualaca (preko propagiranja kondoma kako sam objasnio u prošlom postu). Nažalost putem AIDSA homoseksualci su skupina ljudi ciljano ubijana od tvoraca Novog svjetskog poretka.
Evo teksta --------------------------------------------------------------------------------
dvinkac (prijavljuje se koristeći AOL)
svatko onaj tko je misli, da su opća pederizacija, rodna ideologija itd., to samo nekakvi ekscesi "liberalnog društva" je naivan. Naravo da sve ovo ne bi moglo događati, bez podrške iz najvećih svjetskih vrhova, Bilderberg mafije i bankomafije iz FEDa i ta je to plan masonerije. Naravno da doktor šupkologije Aca Štulhofer i ostali prijatelji djecoljubaca, ovdje koda nas se nikada ne bi usudili raditi to što rade, da iza leđa nemaju podršku najvećih svjetskih moćnika, iz Washingtona i Brisela.
kako i ne bi kada je pedofiljia raširena u vrhu svjetskih elita..ono što je izašlo na vidjelo o Savilleu i mngom političarima u V. Britanoij koji su bili uključeni u zlostavljanja djece u pedofilnim i sotonističkim orgijama, ili ono što je izišlo na vidjelo o vezama Clintona i drugih političara sa osuđenim pedofilom i tajkunom Jeffreyom Epsteinom, samo je vrh ledene sante.
Zašto je Nizemska, najliberalnija država na svijetu? u pogledu pedofiije i svega ostaloga, i preko 30 godina je tolerirala pedofilnu stranku? Mogli bi je nazvati i Guzozemska. Zato što, kako David Icke i drugi neovisni novinari tvrde, je cijela nizozemska kraljevska kuća i cijeli politički vrh, su desetljećima pvezani sa Bilderberg skupinom i pedofilnim krugovima.
britansko Fabijansko društvo i Maltuzijanska liga u kasnom 19. stoljeću već su propagirali liberalizaciju i kontrolu rađanja i svjetskog stanovništva
eugenika je u ranom 20. stoljeću bila šik i rasprostranjena u svim bogatim anglomaričkim elitnim krugovima u SAD i V. Britaniji. Eugenika nije bila Hitlerova izmišljotina već izum anglosaksonske masonerije. Hitler i nacisti će je 30-ih godina sprovoditi u praksi, ali ideja eugenike je angloamerička. I danas je cijela svjetska elita (američka vlada, EU, Bilderberzi, tajkuni Rockefeller, Soros, Bill gates itd) gorljivi zastupnik eugenike i smanjena svjetske populacije, samo pod drugim imenom "sex and reproductive health". Tzv seksološka znanost nastala također u ranom 20. stoljeću, obična hrpa debilizma, je u stvari nastala kao ogranak eugenike.
šetdesosmaški pokret je kasnih 60-ih i ranih 70-ih godina pokrenuo seksualnu revoluciju u nekim zapadnim zenljama i otvoreno zagovarao i pedofiliju i incest i sve moguće nastranosti. a gay organizacije su bile u prvim redovima zahtjeva za legalizaciju pedofilije i dva deseteljeća su bili saveznici pedofilnih organizacija. to su brutalne činjenice. savezništvo gayeva i pedofila, naprasno je prekinuto tek 1993. godine, kada se međunarodno udruženje gayeva i lezbi ILGA, konačno odvojilo od pedofilne organizacije NAMBLA, da bi ILGA mogla dobiti status NGO-a pri Ujedunjenim nacijama.

krajem 70-ih i početkom 80-ih u Njemačkoj, Francuskoj i nekim drugim zapadnim zemljama osnivaju se stranke Zelenih, koje su izrasle iz šezdestosmaškog pokreta. One se sve do kraja 80-ih i početka 90-ih otvoreno zalažu za legalizaciju pedofilije.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obzirom da su homoseksualci suradnici onih koji ih ubijaju (manjak inteligencije radi seksualne opsesije), onda bi trebalo pokrenuti pravne sustave zemalja da ih zaštite. Osobito bi bilo važno na kutijama kondoma stavljati (kao na kutijama cigareta) upozorenje. Obzirom na razorno djelovanje HIV virusa predlažem da se na kutijama kondoma
napiše=Projektili zemlja- šupak.- 17:47 - Komentari (130) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.