Plesna škola Salsoteca

četvrtak, 06.12.2007.

FABRICA LATINA 27.12.2007.



U suradnji sa 'Salsotecom' i klubom 'Tvornica' 'SalsaZone' vam predstavlja drugo izdanje spektakularnog prednovogodišnjeg tuluma latino glazbe, kulture i kulinarstva pod nazivom 'Fabrica Latina' uz 'La Sonora Tropical', Ricarda Luquea i Jackeline Castellanos. Prošle godine 'Fabrica Latina' okupila je oko sedam stotina posjetitelja koji su mogli uživati u glazbi mariachi benda 'Los Caballeros', 'Rhythm Tribea', Ricarda Luquea i prijatelja te DJ Rickyja.

I ove godine organizatori jamče izvrstan provod u ugođaju kubanskog trga koji će biti okružen štandovima na kojima će se nuditi razna jela i pića po povoljnim cijenama.

Ove godine u sklopu programa 'Fabrica Latina' Ricardo Luque predstavit će novi projekt po nazivom 'La Sonora Tropical', a kao posebna gošća nastupit će Jackeline Castellanos, kubanska pjevačica koju nazivaju nasljednicom Celie Cruz. Pridružit će im se i DJ Ricky te plesači show-grupe 'Salsoteca'. Program će početi u četvrtak 27. prosince 2007. godine u 21.00 sat i trajat će do ranih jutarnjih sati.

U pretprodaji ulaznice po cijeni od 90 kuna moći će se kupiti od 15. prosinca 2007. u klubu 'Tvornica', u salonu plesne obuće 'Kuća plesa' te u plesnoj školi 'Salsoteca'. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 100 kuna, a moći će se kupiti na blagajni kluba 'Tvornica'.

Sve informacije možete pronaći na stranicama Fabrice Latine.

- 14:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>