UploadCentar.com :: besplatni upload slika

ponedjeljak 26.02.2007. 14:47

Ezokišlađinđiri

Jo! Danas smo v školi imali nekvu prectavu al mi se neda pisat nikaj pa sam da velim da sam si napravil foruma
Skočibaba Forum!

- Komentiraj (10) - Isprintaj - #

četvrtak 22.02.2007. 13:25

Čokolino višebojac

Jo! Ve mi se neda pisati o maškarama i tome pa bum napisal o čokolino d višebojcu. To je danas bilo v našoj školi. Došli su Arapović i Boban i imam autorgama od oba dva. I ja i markec i sven smo se pofarbali i ja sam si zel floortoma, markec nekvog omanjeg bubnja a sven onu trubu. I fest smo ružili. I voditelj toga se slikal z nama i v novinama bumo. Jej! i to je se. Aj bok!

- Komentiraj (41) - Isprintaj - #

subota 17.02.2007. 09:09

valentinovo, maškare i koncert

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Jo! V sredu je bilo valentinovo. V školi smo imali onu kutiju kaj nutri deneš pisma i napišeš za koga je i kaj mu se to isporuči. Opče neznam zakaj to devaju jer niko to ne dene zaprav nekaj. Ja sam par pisma napisal. 3 pisma sam napisal franki i potpisal sam se kak bašek. Jedno je bilo malo, jedno malo veće i v kuverti a šećer na kraju pismo veličine A4 i kuverta formata A4. Nacrtal sam srčeka i del sam vlas kose, al sam ju malo zrezal jer bašek ima kratku kosu, i stihove z romeo i julije. Hehe. I danas imamo koncert i danas su maškare. Neznam kaj bum za maškare i neznam dal bum hodal po kućama. Valjda bum si sam šešira del, hitlerske brkove, i još nekaj bezveze. Mda. I imam novog i jedinog imejla kaj znači da več nemam onog starog. Tu v boxu vam piše. Mda. Aj bok!

- Komentiraj (8) - Isprintaj - #

ponedjeljak 12.02.2007. 13:29

H1

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Oj! Bil sam v Veneciji! V subotu v jutro v jen smo krenuli z autobusom. Išel sam z bakom jer mi je tata bolesni, a mama si je nogu spotrla a matijac onda nije štel iti. Pelali smo se i prvo smo bili v Padovi i onda smo došli v hotel i z brodom v Veneciju. Kupil sam si masku i šešira gusarskog.
evo tu morete videti par slika gore. 1. bazilika nekva, 2. također, 3. pelamo se do venecije. 4.galeb, 5. tipeki nekšni, 6. je, 7. ja s maškarama, 8. ja i baka se kartamo. 9. moja baka s čarli čaplinom. 10. maškorji. To su samo neke od slika jer sam ih poslikal 387 slika. I već nisam te mobajl nek H1 i došel je račun i iznosi 37 kn! kul!

17.2.2007. - STARI HRAST, 21.30, HUMANITARNI KONCERT, UPAD 20 KN
SVIRAJU:
NO MORE IDOLS (ZG)
BAKTERIJE (ČK)
AB OVO (ČK)
PINHEAD (ČK)
KNC (ČK)
GLAS GENERACIJE (ČK)


- Komentiraj (8) - Isprintaj - #

subota 03.02.2007. 22:08

Logitech



adopt your own virtual pet!


Oj! Kao što vidite imam novu životinju. To je jednorog Skippy kojem je brutalno iščupan rog. Ve sam došel doma. Dobil sam tri z kemije i danas idem na instrukcije z kemije. Mda. I idem na županijsko z biologije! Ja, Moharić i još jena i još par njih z sedmog razreda. I išli bumo na brijune oko 5 il 6 mjeseca. Mda. Aj bok

- Komentiraj (20) - Isprintaj - #