UploadCentar.com :: besplatni upload slika

petak 07.07.2006. 22:29

Idem f Irsku!!!

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Oi! Ovo bu kratki post. Sutra idem f Irsku!!! Zakon! Tata i mama budu me tpelali f sloveniju i onda z avionom f Irsku! I imam obavjest! F utorak 11.07. i f sredu 19.07. novi postovi na martinovepustolovine.blog.hr. I denem vam jenog spota za kraj. I djeco, ne zaboravite! Nemojte spavati golih guza! Đekson vreba! Ajd bok! Oi!

- Komentiraj (16) - Isprintaj - #

srijeda 05.07.2006. 18:37

Lačni Franc Ferdinand

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Oi! Prekjučer ili kad več smo bili na bazenima ja, Mato i Pervan i tam smo sreli Štreka pa smo gađali ljude f đakuziju. Posle su Mato i Štrek naganjali Pervana a ja sam ih tražil. Pervan se zaprl f vece i došel je spasioc i rekel: otvaraj! Pervan reče: očeš malo vode z veceja? I poleje ga z vodom z veceja! roflroflroflroflrofl I spasioc pita: znaš ti koga si ve polejal?! roflrofl Kak smo se smejali!!! Hehehehehehehehehe!!! roflroflsmijehsmijeh I dok smo se tuširali smo govorili kak je spasioc glup a ovaj je se to čul. I ve imamo zabranu kaj smemo dojti na bazene tek za mesec dana smijeh. To je bilo oko 6. Onda smo išli malo do Matekove bake se spominat pod krovom i onda smo sreli na placu Palašeka i ostale jer mi je bil 18 rođendan. SRETAN ROĐENDAN!!! tam smo bili oko pol vure 45 minut i dišli smo doma. Drugi dan v jutro proba. Snimali smo se al nije dobro prešlo jer nas je Pervan ometal. Dok smo se vračali s probe smo sreli Benkija. On je isto bil na Palašekovom rođendanu i kod njega je prespaval. Pitali smo ga de su posle dišli a on je zbunjeno rekel: neznam. Tak je smrdel po vinu! Hehe. i jučer sam išel na koncert od Franz Ferdinanda. Bilo je dobro. Prvo je pjeval Edo Mama, onda je sviral nekvi bend kaj imaju žensku bubnjarku i onda Franc Ferdinand. Nisam puno slikal jer su se baterije spraznile. Zakon su svirali! Poglejte kaj na iskonu piše o Franc Ferdinandu. Pogodite kam idem f subotu! Fulali ste! idem f Irsku! Zakon! Pa ne očekujte postove dva tjedna. Vračam se 22.07. Iii bilo mi je dosadno doma pa sam napisal priču. Pročitajte do kraja! Čao!


PRONALAZAK

Ljeto je. Paklene zrake sunca uništavale su gospodina Jazića. Dopirale su iz vana ravno do sobe i preko njegovih očiju. On se svaki dan u ranim jutarnjim satima budi kako bi prvi stigao na tržnicu. Danas jede kelj pa mora kupiti sve što je potrebno. Budi se. Jedan od trojice mačaka, mačak Bucko ga liže ne bi li ga natjerao da mu pripremi doručak. G. Jazić oblači svoje smeđe isprane i cufaste hlače, obuva sive čarape i cipele, stavlja košulju i spreman je da nahrani mačiće. Znajući da se nešto ranije probudio, sjeda pred televizor da pogleda Dobro jutro Hrvatska. Odjednom ugasi televizor, pogladi mačiće i krene. Ubrzo se nađe na tržnici. Između redova ispunjenih svakakvim voćem i povrćem on odabire samo najbolje za svoj kelj. Kupio je sve što je potrebno i nešto svježeg voća i vode da se okrijepi. Krene on doma kad se naglo sjeti da treba kupit hranu za mačiće. Tako on ide u obližnji dućan za ljubimce i kupi hranu i tri loptice za tri mačića. Kada dođe doma, odmah počne pripremat kelj. Za par sati ljepo se divi svom kelju i počne ga jesti. Bio je brzo gotov i već je bio legnuo kad se sjetio da treba mačićima dati poklon. Zove ih. Mucko i Maza su odmah došli, ali bez Bucka. Zove on i zove kad shvati da nema Bucka. Počne ga tražit u dvorištu, ali ga ni tamo nema. Sav prestravljen ne može spavati. Žena mu je umrla u 80-oj i ti mačići mu znače sve. Za pola sata je riješio problem. Napisao je na papir traži se mačić. Odaziva se na ime Bucko. Novčana nagrada poštenom nalazniku. Taj papir je par puta kopirao i zaljepio na bandere i stupove. Šeta po gradu i pokaziva sliku Bucka prolaznicima da vidi da li su ga možda našli. Umoren ljetnom vrućinom sjeda u kafić i naručuje sok od jabuke. Odlučio je prošetati i otići doma u nadi da će netko sutra naći Bucka. Večer je i gospodin Jazić je upravo došao doma.
Umoran padne na krevet. Nije se ni preskinuo. Mrtav umoran odmah je zaspao.
Jutro je. Paklene zrake sunca uništavale su gospodina Jazića. Dopirale su iz vana ravno do sobe i preko njegovih očiju. Budi se. Bucko ga liže ne bi li ga natjerao da mu pripremi doručak. Bucko! – glasno je uzviknuo gospodin Jazić presretan što se vratio. Nezna gdje je odlutao i nije ga briga, glavno da je sad tu. Nahrani mačiće i malo se poigra s njima i krene na tržnicu. Odlučio je Bucka, Mucka i Mazu nagradit posebnom hranom za mačiće i brojnim igračkama da više ne bi pobjegli.

EDIT:
imam novog bloga! martinovepustolovine.blog.hr.
Tam bum pisal priče o Martinu i njegovoj družini. Pročitajte!

- Komentiraj (12) - Isprintaj - #

nedjelja 02.07.2006. 21:42

dječice! nemojte spavati golih guza! Đekson vreba!

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usSlibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Oi! Ve smo ja, Mato i Pervan bili kod matekove bake i pečenjarili smo. Njegova baka je na moru. Hehe. Baš je fino bilo! I ve neki dan smo bili na bazenima i isto je dobro bilo! Dok smo tam došli tražili smo roštilja i nismo ga našli pa smo pekli na ...nečemu smijeh. Lepo smo se najeli, spili koka kolu i Pervan je nekšne fore hital i svoju molitvu pjeval. HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!!!roflroflroflroflrofl Tak smo se smijali!!!! Bilo je zakon!!! ve bum za svaku sliku nekaj rekel:
1. rekviziti :D
2. pripreme za pečenje
3. Pervan nosi drva za potpalu
4. mato pozira pred ...tim kaminom kaj je več :D
5. polako se hrenovke pečeju
6. mato okreče hrenovke
7. ja okrečem hrenovke
8. pervan okreče hrenovke
9. još se to malo peče
10. ja i pervan žeremo
11. nije nam bilo dost pa smo još saki jenu kobasicu :)
12., 13., 14. sve je spremno
15. ...i idemo čistiti
Pervan je još nešt zabacil i ide ovak:
1. čovek: gospodine vi ste ukrali 200 hrenovki
2. čovek: nisam! ukral sam jenu a oih 199 ostalih su se vlekli za njom!
Hehehehehe! Baš je zakon bilo! sutra bu mato možda prespaval kod mene a posle bumo oba dva kod pervana. Ve se skoro saki dan družimo s pervanom. Baš je zakon tip. Del bi još sliki kaj smo ja i pervan se spodelavali vani i f betexu al mi se neda. To bi bilo sve. Ajd bok! OI!

- Komentiraj (20) - Isprintaj - #