Azil Zagreb

< travanj, 2011 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Rujan 2011 (2)
Travanj 2011 (1)
Ožujak 2011 (1)
Veljača 2011 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Promocija udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca, volonitranja u azilu, bolja briga o kućnim ljubimcima, samopromocija naših štićenika

Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr

03.04.2011., nedjelja

Purina & ELFS & Dumovec - u modi je humanost!



Uvijek spremni na zabavu, modni dvojac ELFS uz neizbježan modni spektakl i paradu, mladi dizajneri i ove sezone svakome od nas nudi pet minuta slave i idiličnu ideju života u kojoj se svatko od nas može pronaći. Uz temu maturalne večeri pripremili su još jedno iznenađenje na svojoj reviji.

U suradnji s tvrtkom Nestlé Purina pronašli su vremena za humanitarni angažman te podržali akciju udomljavanja napuštenih pasa iz azila Dumovec. Iz zajedničke suradnje proizašle su prepoznatljive i atraktivne majice zajedno s poklon paketima koje su se dijelile gostima na uspješnoj reviji na Cro a porteru.

Ovim modnim izletom ELFS, Nestlé Purina i azil Dumovec žele širu javnosti informirati o socijalizaciji pasa koji se trenutačno nalaze unutar Dumovca, kućnim ljubimcima koji su prošli osnovnu obuku te dobili zakonski potrebna cijepljenja i spremni su za novi dom. Dizajneri su odlučili barem nakratko ustupiti mjesto pod reflektorima napuštenim kućnim ljubimcima grada Zagreba. Prema riječima Tatjane Zajec, voditeljice azila, brojni sponzori, volonteri, mediji, javne osobe prepoznali su trud i pomažu u ostvarenju tog cilja. Umjesto honorara i medijske slave, psi iz azila Dumovec žele samo topli dom.




Nestlé Purina već godinama aktivno sudjeluje u brojnim humanitarnim projektima i podizanju svijesti građana o brizi za kućne ljubimce i pomaganju u zbrinjavanju životinja. Kako je rekla Lara Nizić, brand menadžerica Nestlé Purina „Cilj akcije je pomoći socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja u Skloništu za napuštene životinje Dumovec. Sponzorstvom i uspješnom suradnjom s azilom Dumovec dobivena je pažnja javnosti, sve akcije su iznimno posjećene, a sam azil zahvaljujući intenzivnoj promociji udomljuje napuštene kućne ljubimce u sve većem broju“.

Udomljavanje nije nemoguća misija. Procedura udomljavanja životinje je relativno jednostavna, no ono što slijedi iza toga je dugotrajno, pa čak i komplicirano iz jednostavnog razloga jer je tada sva odgovornost na vama. Ali ta odgovornost je slatka. Pas daje puno ljubavi. To je sigurno! A Nestlé Purina i dizajnerski dvojac ELFS daju poklone, jer svaki udomitelj zaslužuje nagradu za taj plemeniti čin.

Djelatnici tvrtke Nestlé Purina i azila Dumovec s ponosom su gledali kako uzvanici na Cro a porteru uživaju u fenomenalnoj razigranoj ELFS reviji i podržavaju novi modni detalj – majicu koja promiče humanizam i pomaže u zbrinjavanju napuštenih životinja.

Nosi se humanost! Slijedite taj trend!



- 01:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #